Inlägg från: länge_kvar |Visa alla inlägg
  • länge_kvar

    100.000 för ett bröllop

    Olga77 och Lina & Gustav:

    Buffé blir tvärtemot vad man kan tro sällan billigare än trerätters. Det brukar vara lite svårt att beräkna hur mycket som egentligen går åt. Å andra sidan sparar man ju in en del serveringspersonal... Måste man ha dessert? Kan inte tårtan fungera som det?

  • länge_kvar

    Tja, alltså, allt beror ju på vem som lagar maten och vilken mat man lagar. Klart man kan spara stora pengar på att fixa maten själv, men det blir inte _alltid_ billigare med buffé.

    Var förresten på ett bröllop i somras där det kreativa brudparet förmodligen sparade multum på sina tackkort: De hade tagit kort på sig själva i en fotoautomat (de såg mycket kära och galna ut!), scannat in och gjort tackkorten i förväg så varje gäst fick med sig det hem från festen! Det tyckte jag var ohyggligt smart, och bilderna visade verkligen deras "rätta jag".

Svar på tråden 100.000 för ett bröllop