• Fru Hennerdal

    Örebro-brudar/brudgummar

    Hej hallå alla glada närkingar!

    Tänkte att vi från Örebro också måste ha vår egen tråd.

    Kul att se hur många vi är!

  • Svar på tråden Örebro-brudar/brudgummar
  • Marcus Brud

    Fika lite och prata bröllop :)

  • Zynx

    jaja vi brudgummar gillar ändå inte att fika så :-P

  • Fru Enamorada

    sorry zynx, hade glömt att det faktiskt fanns en brudgum i den här tråden :) ni är tyvärr rätt sällsynta på bt. självklart är brudgummar också välkomna att fika och prata bröllop :)

  • Marcus Brud

    Jag börjar bli orolig för bröllopet, att folk kommer bli besvikna för att det blir alkoholfrit till middagen.. eftersom det är i församlingssalen.. Sen ska vi städa och sen åka till svärföräldrarna där vi har hyrt tält och ska ha fest! :) Vill inte ha dit alla utan bara dem närmsta, men reaktionen blir nog ilska, hjääääääääääääääälp!

  • Marcus Brud

    Kom på att jag behöver hjälp med en annan sak också :) Vi kommer ju sitta i förssamlingssalen och äta till typ 20, men vad säger vi sen när vi ska åka vidare? "Nu ska vi städa upp, Nu är det slut" Har suttit och tänkt på det idag och behöver hjälp och få råd av er kloka människor här :)

  • Gerda

    Marcus Brud

    Har ni informerat gästerna om detta i inbjudan? Om ni inte redan skickats ut kan det ju kanske hjälpa att förbereda folk redan då?

    Å hur formulerar ni inbjudan till middagen? Så att det inte missförstås / förväntas en fest därefter?

  • brud/aug

    Marcus Brud

    Ja har ni skickat inbjudningarna än? Alltså vilka är de andra 20? Om de är era släktingar och vänner så ska de ju förstå..annars är de bara själviska..det är eran dag och då är det ni som bestämmer!! Jag skulle bli jätte glad i fall jag blev bjuden på vigsel och lite mat efter..sen är det upp till brudparet anser jag!!! Har ni fått några reaktioner än? Hoppas allt går bra, stå på er det är eran dag!!

  • fröken inga

    Marcus brud
    Gick precis egenom en sån period du verkar va i nu. Slappna av. Folk kommer inte dit för att dricka alkohol. Reagerar de negativt först så kommer de över det om fem minuter. Folk förstår att ni inte bjuder alla ni känner. Även om det känns som de tar illa upp så är det få som gör det.

    I min kris fick jag panik över likknande saker. Sen sa nån till mig. "Fan Frida, lugna ner dig. Allas liv kretsar inte kring att gå på ditt perfekta bröllop.Du inbillar dig 80% av allt" Har kommit på att han hade rätt. Har jag skrivit fel i inbjudan så tänker en annan person på det i två sekunder medan jag ligger flera nätter i sträck och undrar om alla tycker att det här bröllopet är misslyckat.

    Köp lite choklad och unna dig en stund då du bara myser i tanken att du ska gifta dig. Inte i kalaset, klänningen eller något sånt. Bara det faktumet att du ska bli fru till mannen du älskar.

    Oj, vad flumfilosofisk man blev här då. Har en månad kvar till mitt bröllop så det här en nog nästa nivå i storhetsvansinnet. Haha

  • Dolli

    Ja det här med att allt är bokat 7 juli är lite jobbigt, även fast det är kul att det är så många som ska vigas då! Jag ska prata med det konditori vi vill ha tårta ifrån i veckan hoppas verkligen de inte är full bokade..... de har ju utkörning också! Någon som vet vart man kan låna porslin? (som inte redan lånat ut allt sitt 7 juli :) )

Svar på tråden Örebro-brudar/brudgummar