• Oms

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    Tubbies - nä jag har inte fått ngt sms ifrån dig alls! vad synd att du inte kan imorgon, på onsdag ska vi ut på restaurang m nya gruppen på jobbet och på torsdag ska alla på avd jobba sent... typiskt!

  • Oms

    skrev värsta långa godmorgon meddelandet och beklagade mig över min trötthet som trots lång dusch, halvmeditering, redbull, frukost, stretchning, promenad til jobbet - ännu inte har släppt!

    vad mer kan man göra??? har sovit dåligt och drömt knäppa drömmar om att jag har åkt nattbus m ett festargäng och vi har hela tiden på väg ngnstans men fick vänta på var o varannan person hela tiden så vi kom försent överallt *så enerverande* sen helt plötsligt ser jag min äldsta bror som håller på att bränna upp sin LP- samling (vi pratar tusentals skivor)tillsammans m en massa bråte mitt i stan... och det enda jag tänker på är hur jag ska kunna berätta för mina föräldrar att brorsan e galen...

    tips för att bli pigg? ngn?

    i övrigt skiner solen så vackert så vacket

  • Oms

    Msk - men vad härligt att cykla! det skulel jag vilja göra, undrar om jag ska ge mig till o byta däck på min gamla mountainbike i källaren o ge mig ut o cykla lite jag med?! det e ju så roligt!

  • Oms

    Zozo - låter som om du trivs bra, allt fiaknde till trots *det är säkert små nätta personer som fikar* skönt att ni börjar komma till ordning

    Vickan - låter som om din Götet helg var bra den med, förresten hur gick mötet?

    Mrs O - jag har lagt till dig i "maillistan"

    Muffinsen - låter som om du är mkt mer engagerad i dina studier nu än förr - ahr jag rätt?

  • Oms

    Mrs O - jag håller tummarna!

    Muffins - att visa sin kärlek ofentligt kan vara mkt känsligt för vissa, speciellt killar. Jag o maken bruakr hålla handen då o då smat ge varandra pussar alt styck över ryggen när vi kommer nära varandra under ngn proemnad eller så, ibland sker det ofta ibland går det flera timmar emellan. inget jag funderar på därför att jag vet att närhelst jag vill kan jag pussa honom, vi e båda ok m det - men diskret - inga djupa kyssar elelr så, det tar vi hemma;)

  • Oms

    stryka över ryggen ska det stå, inte styck... det andra förstår ni nog av sammanhanget trots stavfelen

  • Oms

    muffins -

    det låter som om du o mannen helt enkelt ska hitta ett sätt att prata om allt möjligt om. ni är inte så gamla ännu och det kan göra det lite svårare att egentligen veta vad man vill (iaf jag i den åldern - jag jämförde mkt m andra o så - vad annat skulle jag gå på?) när man e äldre har man fler erf och kan oftast på ett enkelt sätt säga vad man vill ha och vad man tycker osv. i din situation m pussen hade jag helt enkelt "pikat lite ironiskt" att han valde att resa sig istället för att vara romantisk - men det kan jag göra därför att vi har redan klargjort vad som e ok för oss och vad som inte e det. ta upp ämnet m honom nästa gång o säg vad du kände där i parken så ska du se att han säkert har ngn åsikt om det han med

  • Oms

    hmm Vickan vadan denna plötsliga längtan efter maken? *fundelerar*

    ha en bra dag!

    själv har jag fått m mig min mamma på dagens promenad, hon behöver röra på sig, problemet är bara att hon har så dåligt flås att vi får gå rätt så sakta, men det kan vara trevlig ändå

    ska jobba på till 5 sen går jag

  • Oms

    Godmorogn tjejer!!

    igår var jag Trött...idag är jag TRÖÖÖÖTTT!

    men fy vad jobbigt det är att vakna och vara så trött att man somnar om så fort man rör sig för att gå upp, jag somnade tom sitandes i sängen... undrar om det är all motion som jag får numera, men då får jag ta det för promenera ska jag!(dock syns det ingenting på vare sig våg eller kropp)

    långpromenad m mamma igår var trevligt, solen sken och det var fullt m folk både på gärdet och runt djurgårdskanalen, strandvägen etc, härligt!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4