• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    God morgon tjejer!

    Nickes: Du måste berätta sedan hur det gick hos frillan, är såååå nyfiken!!

    Nides: Tack för din omtanke! *blinkar* Såg inte dit mess förräns jag skulle gå och lägga mig så jag ville inte svara ifall du gått och lagt dig så sent!

    Igår kväll kikade jag i mailen, blev lite irriterad när jag såg att jag fått ett mail från vår "första" bokningstjej!! Där svarade hon på frågorna i mitt sista mail till henne bla. vad parkeringen kostar på ett hotell. Hallå eller????!!!!! De hotellena var ju fullbokade enligt den andra tjejen som vi tillslut bokade resan av via telefon i fredags???

    Sambon ska ringa och prata med dom idag och fråga vad f*n de håller på med! Är resan bokad eller ej?????

  • TezzAmore

    Puman: Det är så konstigt för vi har annars bara hört superbra saker om dom!! Vet inte om vi har haft otur och få en knepig bokare eller om hela företaget är så... ja, ja. Vi får se vilket intrycket blir efter att vi åkt! Först då kan jag ge ett rättvist betyg av företaget. Än så länge har de inte varit otrevliga iaf. bara snurriga... hehehe!

  • TezzAmore

    Lykke & Puman: Tack!

    Puman: Du har mail!

  • TezzAmore

    Puman: Sugen på att träffa er är jag alltid, men vi ska ha mysdag imorgon, sambon och jag! Vi ska äta nypotatis (eller färskpotatis som man säger i götet) med lite sill! Eller lax för min del, har inte lyckats lära mig äta sill än. (kan smaka på senapssill, men inte nått annat).

    Arbetskläder, är det nån fördel att ha det??

  • TezzAmore

    Hahaha! Man kan tolka min sista fråga lite hur som helst... hehehe!

    Klart att det är en fördel att ha kläder på arbetet *fniss* men som det är idag har jag mina egna privata kläder. Det kom en "klädgubbe" hit idag och frågade hur det kom sig att jag inte hade företagskläder... funderade på fördelarna och nackdelarna med företagskläder...

  • TezzAmore

    Carma: Åh, va kul att det redan börjat trilla in lite svar! Vi har fått in 25 svar! (inkluderat alla självklara som mamma osv) och det känns bra!

  • TezzAmore

    Freda: Är de sånt du kommer att hålla på med efter bröllopet? *fniss*

  • TezzAmore

    Nibla: Skönt att höra att första chocken är över!

    Sambon sa att man har företrädesrätt till tjänsten ett helt år efter uppsägningen! Jag tycker att det låter som att de kör ett fult spel, var förberedd att "kick-some-as" tillbaka!

    Säg bara till så kommer Comander Weddinttroup och hjälper till!

  • TezzAmore

    Behöver hjälp! Nån som råkar ha ett presentkort nära sig? Va brukar det stå på dom? Utfärdande dag (står det så? )och giltighetstid vet jag, men det känns som att det fattas nått. Nån som har ett presentkort nära till hands?

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3