• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Puman: Jag har inte kommit så långt för jag har ingen större koll på hela sambons släkt! Det kommer att bli jädrigt pyssligt att få ihop nått... hur långt har du kommit själv? Hur många gäster var det ni hade bjudit? Vi har 65 st... tycker att det räcker gott och väl, det är svårt som det är att komma på nått om den dära familjen!

  • TezzAmore

    Puman: Var har du bokat naglarna nånstans?

    Lykke: Jag fick inte tag på nått av Malms vigselprogram (bara för jag kom så sent) och jag skulle också vilja kika på det. Kan inte du ta kort på det och lägga ut det på bloggen så kanske alla kan kika på det?

  • TezzAmore

    Vi sätter nog ut en annons efter bröllopet, med bild och tackar alla för den (förhoppningsvisa) underbara dagen!

  • TezzAmore

    Puman: Ok! Jag vet inte hur jag ska göra med naglarna än... får se!

  • TezzAmore

    Puman: Bröllopsannons! Det är väl det vi pratat om va? Miss P tvekade men skulle kanske ha en pytteliten med "idag gifter vi oss". Tänkte då kanske ha en efter bröllopet med "vi har gift oss"!

  • TezzAmore

    Puman: Aha! Du skrev var och inte vad! I GP!

  • TezzAmore

    Är det nån mer än jag som känner att nu är det verkligen snart dax att dagen D kommer, för att man har börjat trötta ut planeringsavdelningen i hjärnan? Jag trodde inte det var möjligt, men jag börjar faktiskt känna så! Jag känner att jag lite smått börjat längta dit... *ler*

  • TezzAmore

    Resan (planeringen) är ju en stor del av giftermålet, men har hittintills varit det största, nu när man börjar närma sig och saker faller på plats, ja då börjar jag längta! Vill dock inte att tiden ska gå för fort, vill ju inte att det ska vara över alldelles för snart!

    Gu va jag babblar!

  • TezzAmore

    Miss P: Det är ju skitbilligt! Vi betalar 45 kr biten för vår. Här är en bild: http://www.tarthuset.se/bakverk.html# Det är den vita fyrkantiga i tre våningar med röda rosor och havstema!

    Freda: www.swansons.se Har ni bestämt er för bröllopsresan än?

  • TezzAmore

    Freda: Jag har också bara hört en massa gott om dom! Igentligen så är det bara en som krånglat. Vi var där i våras på en öppethusdag och då fick vi träffat en bokningstjej och gå igenom det vi ville. Efter det så har vi mailat fram och tebax om hotell, hyrbilar och datum osv. Det som började krångla var när vi ville boka, då fick vi svar från en annan att hotellen som vi pratat om i flera månader med den första tjejen var fullbokade. Så nu har vi bokat resan genom den andra tjejen istället. Hon är bokningschef och jag hoppas att hon inte är lika virrig!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3