Inlägg från: MissPhoenix |Visa alla inlägg
  • MissPhoenix

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    MM funkar för mig

    Sjuka frågeställningar man har när man har tråkigt på jobbet....

  • MissPhoenix

    bara 18min kvar..... Näe.. ska börja räkna kassan och stänga ner nu.. Kram på er

  • MissPhoenix

    Man funkar också.... ....

  • MissPhoenix

    Fru Nibla!!! Usch jag vet hur det är... jag om någon som också gått på dagen! Fyyy! Massor med kramar till dig!

    Tänkte bara slinka in snabbt och säga att ni får hålla tummarna åt mig imorgon... imorgon är det Arbetsdomstolen i Sthlm som gäller. Nu ska skiten som sparkade m ig på dagen få tillbaka!!!! Kram på er alla!!!!!

  • MissPhoenix

    Hej allesammans!!!
    Nu sitter jag här igen - nu när chefen har gått
    Börjar bli svviiiioiiinnervös inför imorgon. AD - liksom. Det är inga dålig grejer men facket tror ju iaf att vi kan vinna. Hoppas på ett rejält skadestånd innan bröllopet

    Nibla; varför blev du uppsagd? Hade han ett giltigt skäl?

    I helgen hade jag och jocke massvis med kvalitetstid och det var välbehövligt. Vi var bl.a på bersåbar på lördkvällen och lyssnade på bandet som ska spela på vårt bröllop. Vi satt där i solskenet, lyssnade på bandet och var sådär äckligt kära...Det var iof bortblåst på söndagsmorgonen, men ändå

    Är dessutom tvärförbannad på Bilia. Efter krocken så lämnade vi in bilen där för lagning och det skulle kosta 3000:- i självrisk. J hämtade ut bilen och betalade.- Så i helgen upptäckte vi att dom dragit 3000kr 3ggr - alltså 9000 sammanlagd. Fine- om det var så att dom var villiga att erkänna att dom gjort fel och åtgärda det. Istället har dom inte varit annat än skitotrevliga och skyller på banken. Som säger att det är bilia som får ersätta oss och sen få pengar från dom. AAAAAAAAAAAa vad jag hatar sånt!!!

    Kram till er som inte somnat ännu

  • MissPhoenix

    Näe jag ska med till sthlm för att vittna. Ska gråta massvis med krokotårar och tala om hur deprimerad jag blev och vad skit våran ekonomi var o bla bla bla Men facket företräder mig och jag tror att det kommer att gå lugnt och sansat till Jag berättar gärna vilket företag det är men kanske inte här

    Vart ska grillfesten vara?

  • MissPhoenix

    hej hej! Tillbaka efter en lyckad visit i sthlm... JAg VANNNNNNNNN!!!! Nästa vecka kommer beskedet om med hur mycket jag får..
    Fast, när det kommer till skattepengarna så var förhandsbesked att jag skulle få 3000:- och så fick jag bara 250:- Snacka om att bli besviken.!!!

    Stå på dig Nibla, i mitt fall lönade det sig!

    Dagen i sthlm var iaf underbar även om min längtan efter att shoppa där är stillad, sååå mycket roligare affärer fanns där inte. Däremot var jag inne på Garamaj och tittade på alla läckra klänningar. Fast, jag har ju hittat min brudklänning.

    kram på er alla!

  • MissPhoenix

    Puman - trevligt att träffa din m2b i slottis igår!

  • MissPhoenix

    Det är jätteskönt. Framförallt handlade det om för mig principer.. Man kan inte göra hur som helst. Chefen (den fd) blev ju tvärsur och sa att han skulle överklaga - fine gör det då , jag har ändå redan vunnit 1 gång och det räknas enligt mig.

    Jag ringde upp dom som inte osa.t på inbjudan och 1 av dem hade bett sin mamma som också var bjuden att osa för dom men hon hade glömt det
    Och dom andra hade fortfarande inte bestämt sig om dom skulle komma på festen fast dom skulle komma till kyrkan. Konstigt tycker jag då jag skickade inbjudan för över 2 mån sen men iaf, dom ringde upp dagen efter och sa att dom skulle komma till festen. Men, nu vet jag iaf!

  • MissPhoenix

    Sitter och tittar ut genom fönstret och kikar på alla som är lediga och bara flanerar. JAG VILL OCKSÅ UT!!!!! Ut i solskenet..
    Nog för att det är svalt inne på jobbet men ändå.... Jag vill ha solsken!!!

    Vi har inte tänkt att annonsera, både jag och J känner att vi kan hoppa över det. Möjligen, och då är det verkligen kanske så en liten annons i stil med : idag gifter vi oss - namn+ datum

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3