• Ab fab

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Va kul att det blir fika. Evas Paley är juinte dumt om solen skiner lite heller.1830? Tidigare?

  • Ab fab

    hej o godmorgon
    jag var på inspirationskväll för kvinnligt företagande igår. Helt ok- bokrelease, vinprovning och modevisning. Snygga underkläder från Chantell. Glömde av att det var fotboll - när jag gick över Drottningtorget var det massor av piketpoliser o fotbollsidioter. Inget slagsmål menlite läskigt

    Fr Malm- ang diadem. Jag har beställt ett av en silversmed som gör med mina gamla sötvattenspärlor. har du kollat prickig katt- de gör en del sådana saker.

    Carma- kul med bilderna. Jag skall försöka lägga upp bilderna från i fredags ikväll. Blogadressen finns i mejlen

  • Ab fab

    attans... fick precis mejl från krögaren o de kjan inte göra vår tårta. konditorn skall vara barnledig. hmmm.. nu måste jag hitta någon annan.

  • Ab fab

    det där verkar konstigt Bauti. Du var ju arbetslös innan o har inte jobbat sen dess. Kolla vidare o överklaga - vilket fack är det?

  • Ab fab

    krögaren rekommenderade en bagare i Mölndal-Margaretas. jag skall kolla med dem

  • Ab fab

    hej hopp.. massa möten idag.. lite tid för BT.. suck så trist.

    Ang ris.. de bröllop jag har varit på -där har man kastat vanligt Uncle Ben's. Eftersom det har varit så att gästerna tar med sig så har man ju tagit det man har hemma.

  • Ab fab

    en bra förkylningsmedicin
    1 kopp kokande vatten
    saften av en citron
    1 msk honung
    6 cl vodka
    2 panodil vid sidan av
    sen sover man härligt

  • Ab fab

    Linum-
    har ni någon som skall dela ut program när gästerna ankommer kyrkan, någon form av kyrkohärlod eller vad de kan heta. När jag har varit sådan har man delat ut program men även informerat om önskemål om att inte fotografera i kyrkan. Då kan de ju säga till om riset också. Fixar ni sen påsar til gästerna med rosblad eller något annat så tar ni bort intresset för ris

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3