• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    God morgon tjejer!

    Malm, tråkigt att höra om din vän... "gå över lik för mina kompisar"... det finns ett ord för detta, det ordet är Lojal! Du är en lojal kompis, sånna finns det ont om, jag är likadan! Problemet är bara att man ofta råkar ut för folk som inte är lika lojala tebax... då gör det ont...

    Försök att koncentrera dig på att krya på dig istället! Även om det känns tufft!

    Förresten, du har mail, bruden!

  • TezzAmore

    Nides: Har du kollat din mail??? *undrar*

  • TezzAmore

    Fredag: *vinkar* Nja, nu kanske jag bara snyter mig 30 ggr om dagen... hehehe! Det tar nog en vecka till innan jag är fit-for-fight! Hur är det själv?

  • TezzAmore

    Fredag: Jag har (för en gång skull) tagit ledigt på fredag! Jag är annars ALDRIG ledig på klämmdagar, det brukar vara enklast så, men nu har jag tänkt om! (det är en lång historia som har med jobbet att göra!)

    Vi ska typ göra hundra grejer på fredag... ska tvätta och städa ur bilen. (har ju fått äran att köra Malm och brudfölje till kyrkan på lörd!) Sen på kvällen ska vi träffa toastmasters. (skulle gjort det förra månaden, men då blev de sjuka!) Det ska bli kul att träffa dom och planera litegrann! Jag kännner ju inte dom riktigt. Det är sambons kusin... ska ni ha toastmaster/s?

  • TezzAmore

    Malm: För att trösta dig litegrann... vädret stämmer inte alltid (ovanligt ofta faktiskt) på smhi´s hemsida. Som tex. jag kikade på deras väder igår. Då stod det att det skulle regna över göteborg hela dagen och kvällen, men vad hände efter lunch? Solen tittade ju fram! Tittar man sen på deras karta så ser man att det inte regnar i tex. halland. Det betyder att om vi har tur så kommer regnet längre norrut! Jag menar, det är ju ingen millimeterforskning! Hehehe!

  • TezzAmore

    *håller tummarna för Carma idag*

  • TezzAmore

    Freda: Oj, jag var lite otydlig! Vi ska ha toastmaster och toastmadame! Det är sambons kusin och hans fru! ´

    Att få alla att träffas äver verkligen inte det lättaste, speciellt om alla bor på olika ortet!

  • TezzAmore

    Satt och funderade på vad vi ska för musik i kyrkan. Nån som har bra tips på låt som solisten kan sjunga under vigseln och nån låt vi ev. kan ha som utgångslåt?

  • TezzAmore

    BAuti: Va tråkigt! Hoppas att det löser sig så att ni får en snäll och trevlig vigselförättare!

  • TezzAmore

    Jaha... där rök min möjlighet att prata med chefen... kan flexade precis ut!!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3