• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Freda: Misstänkte nämligen detta... kommer inte riktigt ihåg vilka jag pratat med om sömmerskan! Åh, det ska bli kul att höra vad du tycker efteråt!

    Bauti: golfkläder???

  • TezzAmore

    Freda: Jag tycker inte att sömmerkan är så jättedyr! Fast det beror väl på vad man jämför med! Jag betalar 100 kr för att sy upp ett par byxor. En annan tjej betalade 1100 kr för att sy upp brudklänning, sy in den vid armhålorna och korta halterneckbandet!

    Sist jag var hos sömmerskan, så fick jag reda på att det inte är så enkelt att sy upp en brudklänning... ofta är det flera lager tyg, därför tar det längre tid och blir lite dyrare!

  • TezzAmore

    Freda: Förresten, jag behöver inte "klämma" på din kamera på måndag! Vi var på elgiganten igår och då såg jag att den fanns där! Fast det blir nog ingen ny kamera på ett tag. Vi köpte nämligen en videokamera igår! *yay*

    www.elgiganten.se/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-elgigantenSE-Site/sv_SE/-/SEK/El_DisplayProductInformation-Start;pgid=p2Gz6oZKCO5SR0EjA9JBwx1h0000kHM6Bmhr&CatalogCategoryID=OTLD4QFH1g4AAAEOsilZtSym

  • TezzAmore

    Sorry för länken tjejer!!

    Visste inte att den skulle bli så lång och konstig!!

  • TezzAmore

    linum: åh, jaaaa! :-d

  • TezzAmore

    *yay*!! Den länken funkade!! Jag ville bara visa vår nya fina kamera... Ska bli så kul att gå omkring och filma... överallt! Hehehe!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3