• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Hejsan

    Är nyspaad och lycklig. Det har varit hur suveränt som helst. Och istället för att känna mig helt utschasad så är jag nu istället behagligt trött. Jag provade whirlstrålen och hade riktigt kul där. Den var redan igång när jag kom och jag hade ett fasligt schå att sätta mig bredvid min man (fniss). Han skämdes nog lite över att jag rullade runt och fnissade. I den varma poolen höll jag på att somna. Så underbart att ligga och slumra där. Vill åka tillbaka dit någongång. Nu mår jag toppen.

    Linum: Muffisen var supergoda. Sockerkakan hann jag inte smaka, men det finns kvar av dem i frysen. Maila mig vad du har lagt ut för det hela så kan vi fixa det till helgen. Kommer du även till Tezz´s bröllop?

  • Carma07

    Skrämde jag bort alla nu igen.

  • Carma07

    MissP: Bedrövligt att man ska behöva be om sin lön. Håller tummarna för att det går vägen och att du snart har ett annat jobb.

  • Carma07

    Linum: Tyvärr blev det ingen brudvals, men vi hade iaf bestämt låt. Vi tränade några gånger till Annie´s song. Jag fick iaf dansat lite med honom ändå och det var ju hela tanken för vår del.

  • Carma07

    lykke: Låter helt underbart. Det är vad jag önskar att jag hade haft dagen innan. Lycka till med allt imorgon. Jag håller tummarna stenhårt för att det här fina vädret håller i sig.

  • Carma07

    Hej nyblivna fruar.

    Ni var så himla fina igår båda två och det var så roligt att få vara med vid vigslarna. Ha jättebra på era resor så ses vi när ni kommer hem.

  • Carma07

    Nickes: Vi vill även ha lite bilder på vår blogg.

    Tezz: Jag är usel fotograf, men jag har nog iaf en när ni går in och en när ni går ut. Måste bara leta upp loggin till bloggen. Kommer under kvällen hoppas jag.

  • Carma07

    Har lagt till ett litet ynka kort jag också får Tezz bröllop.

  • Carma07

    Godkväll i stugan.

    Är tillbaka på jobbet och inte haft tid att vara här. Kul att höra från de nyblivna fruarna Tezz och lykke att ni har haft det bra.

    Jag hade planerat att plocka äpplen ikväll när jag kom hem, men vädret tyckte annorlunda. Får göra ett nytt försök till imorgon.

    Nides: Väderrapporterna på baksidan av GP säger att det blir fint väder på lördag. Jag håller tummarna för att det kommer bli så.

    Nickes: Visste inte att man kunde käkjogga. Himla lustigt!! Hoppas att det hjälper iaf så du slipper besvär och ont.

  • Carma07

    Hejsan

    Jobbar för fullt och hinner inte vara här. Men kan inte låta bli att kika in lite snabbt.

    Puman: Lycka till på intervjun.

    lykke: Vi hade det helt fantastiskt i Varberg. Dit vill vi absolut åka igen. Så avslappnande och skönt och sov hur skönt som helst den natten.

    bauti: Många kramar och krya på dig.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4