• Fru Hilde

    Äntligen fredag del 12

    Jag är supertrött!

    Fast jag har fått lite goda nyheter idag Nu har de vänt ut och in på min hjärna och det är inte där jag är sjuk Imorgon ska jag röntga lungan igen. Håll nu tummarna för mig och att där inte ska finnas någon äckelpecklig fläck längre!!!

  • Fru Hilde

    Hejsan

    Vad skönt Janos att det gick bra för honom.

    Här är det halv storm ute, men dottern VILL ut! så maken ska ta ett varv runt huset med henne.... får se om de blåser bort...

    Själv ska jag pimpla ännu en kopp kaffe

    KRAM!

  • Fru Hilde
    Ja Janos det tär lite på krafterna ibland. Lustigt nog är det ju värt det

    Jag sitter här i soffan och är ganska ordentligt på lyset *hick* har druckit bag in box (modell god) och pladdrat med svägerskan. Hon bor ju här numera.

    Jag har ju haft en väldigt jobig vecka med mitt jobb och så har jag gjort några jobbiga läkarundersökningar. Nu ska jag behöva vänta i två veckor på att få veta hur det gått. Jag är faktiskt väldigt rädd för att jag ska vara allvarligt sjuk. Vet att det ändå är liten risk för det, men visst tänker man tanken iallafall.

    idag bestämde jag mig för att inte sitta hemma och sura Vi åkte till Allum (köpcentra i Partille) och handlade. Tösen fick en del fina tuffa (helt onödiga) kläder från POP och jag fick lite halsband och snygga hårspännen m.m. Tänk vad mycket man kan bota d¨åligt humör med lite shopping Sedan åkte vi hem och lagade trerätters helgmiddag och pimplade gott rödvin.

    Ha det gott allihop.
  • Fru Hilde

    Ja, jag undrar också hur det är med allihop. de har väl skaffat sig ett annat liv kan jag tänka... ute i verkligheten

  • Fru Hilde

    Hej Cybermamsen !!1 Trevligt att se dig.

    Ett bönprojekt... det låter kinky... groddar det sig som du vill nu då?

    Jag lovar att göra uppdateringar så fort jag får reda på hur det är ställt med denna dära lungan. Som det är just nu försöker jag tänka bort att den existerar.

  • Fru Hilde

    Jag har ingen möjlighet att träffas i mars iallafall.

    Vi kanske kan ta det lite längre fram i vår?

  • Fru Hilde

    Åh Janos jag har inge bekymmer med att det skulle vara en liten bebis med. Men om vi ska sitta sent på någon restaurang kanske det blir tråkigt för dig. Själv är jag superdupersugen på att åka på spa... Ingen som skulle känna för att t.ex. lägga in sig på Varbergs kurort en helg?

  • Fru Hilde

    Ja, visst är det supermysigt med vattenskvalp, champagne och god mat

  • Fru Hilde

    När är du i Svedala nästa gång då Anne?

    Som jag skrev tidigare kan jag inte alls i mars, lite längre fram i vår är bäst för min del.

Svar på tråden Äntligen fredag del 12