• Fru Hilde

    Äntligen fredag del 12

    MC hörru nu har jag loggat mig igen på lyckan! Hittade dig i en tråd och IT:ade den rejält med ett meddelande till dig.

    Du måste ju godkänna att jag blir din kompis... för jag antar att du vill bli min kompis Min snorgärs har ögoninfektion, jobbigt för hon är ju alldeles för frisk och vill-gå-utig. Jag är slö och orkeslös så vi matchar varandra dåligt idag.

  • Fru Hilde

    oops glömde meddela.

    På lyckan heter jag Hilde.

  • Fru Hilde

    Grattis till 500 så länge.

    ÄPV Jättekram till dig!!! Svårt att ge tröstande ord, för jag tror inte de tröstar särskilt bra. Kan bara tala om att jag tänker på dig och hoppas att det blir bra så småningom. KRAM!

    Nu till lite ego. Jag har lagt in foton i galleriet på BT. Har nu monterat ihop en säng som jag fyndat mig. Jag är mycket nöjd. Den såg inte så kul ut från början, var dammig och utan lyster. Nu har jag tvättat av och bonat den ordentligt och nja man kan ju inte säga att den är ny... men den ser förbaskat fräsch ut iallafall. En knapp tusing är väl ett fynd?

  • Fru Hilde

    THOHOOOO !

    *slirar in från utevärlden.... snubblar i hallen och kryper i ultrasuperduperfart upp i soffan knaprandes på en bulle som hittades bakom draperiet till källaringången.*

    Ha en bra dag!

  • Fru Hilde

    mycket gullig kille Janos Jag var inne och tittade tidigare idag.

    Här har tösen över 40 grader i feber. Ärligt talat om jag har 39 grader är jag ganska deckad... vid 40 grader halvdöd (typ) men dottern är ju alldeles för upptagen med allt annat i livet och kan inte låta sig hindras av lite feber. Något vinglig försökte hon alltså leka på som vanligt Söting

  • Fru Hilde

    Idag har hon "bara" 38,8 i feber. Alltså springer hon runt precis som vanligt. Själv har jag bara drygt 38 och mår urkass ...

  • Fru Hilde

    Hej igen Gable

    Jag skulle ju åkt upp till Estockholmo idag... (fredag) men har valt att låta bli. Jag trappar ner på det mesta numera. Måste sluta vara så trött. Hmm säger jag som vaknat missi nassen Det är lite småjobbigt att ställa om kroppen till hel nattvila om man haft en vecka med många nattpass.

    På tisdag ska jag få nya besked om lungan. Det är lite pirrigt och är den inte bra så får de ju förbaskemig ta och remittera till en riktig lungläkare! och eventuellt till en reumatolog. Har hittat en sjukdom som det skulle kunna vara... jag vet att man absolut inte ska hålla på att göra självdiagnoser, men det är ju liksom lite svårt att låta bli det när man är orolig. Hursomhelst tycker jag det är lite konstigt att de inte testat för den sjukdomen ännu, för mina symptom stämmer.

  • Fru Hilde

    Kramar om dig Janos! det är bara att hålla ut och hitta strategier. T.ex. kan man sitta och beundra dem små liven... då orkar man lite till

  • Fru Hilde

    trallala... felistavaskrivatrollet är ja... trallalla...

    Inte för att jag tror att ni bryr er om hur jag skriver vid det här laget, men jag själv gör det jämt!

  • Fru Hilde

    Oj oj Janos *Kramar om* Jag har ju inget att trösta dig med, för jag vet precis vad du menar. Det går ju över och då är man jätteglad över mammaskapet, men efter vaknätter och ibland hela vakna dagar undrar man ju om man håller på att få en psykos ibland. Du är inte ensam Janos, men om den vetskapen hjälper dig är jag nog lite osäker på. en sak som är helt säker är iallafall att du inte är en usel mamma... du är bara dödstrött! Är det riktigt illa måste du kanske våga sjukskriva dig och få maken att Vabba någon(några dagar. Man kan så lätt bli riktigt sjuk annars.

Svar på tråden Äntligen fredag del 12