• Gable

    Äntligen fredag del 12

    Det är väl på tiden att jag startar upp en tråd

    Jaha, då är vi här igen då.
    Ni vet drillen: Välkomna jada jada jada...

    22344+1244 blir 23588

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-01-02 23:20
    plus 780 totalt 24368

  • Svar på tråden Äntligen fredag del 12
  • Gable

    anne på grönkulla skrev 2008-03-06 22:56:55 följande:


    hej Gable! Vad kul att se dig! Det är nån annan som har "din" presentationsbild vilket är mycket förvirrande för en vanejunkie som mig...
    Hmmmmmmm... Jag vet att det finns en till som mig på FL men även här?! Måste nog byta men jag gillar ju Hyachint!

    Imorse var det någon som trodde att det var morgon 05.35. DET VAR DET INTE enligt hennes mor. Vi måste nog snart flytta henne till eget rum, hon vaknar när husbandet kliver upp. Jag lyckades få henne att somna om, men då var ju jag vaken. Blir nog en tidig kväll ikväll, trots att det äntligen är fredag. Vart tar dagarna vägen egentligen??
  • Gable

    Fru Hilde skrev 2008-03-07 03:33:58 följande:


    Hej igen Gable Jag skulle ju åkt upp till Estockholmo idag... (fredag) men har valt att låta bli. Jag trappar ner på det mesta numera. Måste sluta vara så trött. Hmm säger jag som vaknat missi nassen Det är lite småjobbigt att ställa om kroppen till hel nattvila om man haft en vecka med många nattpass. På tisdag ska jag få nya besked om lungan. Det är lite pirrigt och är den inte bra så får de ju förbaskemig ta och remittera till en riktig lungläkare! och eventuellt till en reumatolog. Har hittat en sjukdom som det skulle kunna vara... jag vet att man absolut inte ska hålla på att göra självdiagnoser, men det är ju liksom lite svårt att låta bli det när man är orolig. Hursomhelst tycker jag det är lite konstigt att de inte testat för den sjukdomen ännu, för mina symptom stämmer.
    Kräv att få bli remitterad till en lungläkare!
    De får sluta gissa och skicka dig till en som verkligen kan.

    *slår näven i bordet*
  • Gable

    anne på grönkulla skrev 2008-03-07 11:07:20 följande:


    äntligen fredag!o jag har sovit halva dan, ska gå till gymmet strax tror jag...
    Åhhhhhhhh, sova halva dan! Vilken lyx!!! *minns den gamla goda tiden då man fick 10 timmars sammanhängande sömn*

    Fast gå till gymmet?! Hur kan du plåga dig själv på det där sättet??
  • Gable

    anne på grönkulla skrev 2008-03-07 12:11:26 följande:


    haha, men jag får sola lite oxå! Live, inte i soalrium.
    *blir grön av avund*
  • janos

    Nu ska jag och vild djuret ut på en promis i det underbara solskenet. Det här är livet....få vara ledig, klarblå himmel, solsken, kritvit snö och en promenad med sonen

  • anne på grönkulla

    trösta dig med att det var för blåsigt på stranden för att man riktigt skulle njuta av det, men en liten simtur o en stund i solen blev det - sen gymmet!

  • mammacatta

    Det är nu jag klappar mig på axeln och säger "vad var det jag sa?"
    Det är gulligt med bäsar i fleeera timmar, sen ska man amma å sen ska det sovas. Där nånstans försvinner det gulliga och blir en mardrömsritt utan stopp - inge sova, inge ro, inge friskt.

    *flinar elakt*

    Närå.

    Men jag minns bestämt att jag grattierade till graviditerna med orden "välkommen till landet där ni är slav" eller nåt sånt... (andemeningen alltså)

    Ja, anne, blir du sugen på bäs nu?



    Bara som perspektiv: jag vill ha en till!

    *skål* förresten, det är ju Äntligen Fredag!
    Å jag gjorde en luring idag: jag tog med mig tre galanta damer fr jobbet till stan. De har barn som är i min ålder men de är UNDERBARA och jag älskar mina arbetskamrater! Iallafall så ville de pracka på mig pengar för resan (som jag ändå skulle göra) å jag fick inte ge tillbaka dem. Men vi gick till ett fik där jag råkade hamna först i kön. Så jag betalade fikat för damerna! Gissa om jag blev NÖJD! Jädra tanter å betala! Jag har fan råd att låta dem åka med, *suck* varför inte bara vara glad över åkturen isf bussen? Men jag vann!
    *hehe*
    Nu ska jag bara köpa hysteriskt mycket godis till den förra som prackade på mig pengar. (hon gillar sånt å är pinnsmal) *hehe* De ska INTE komma hit å ge mig pengar!

    *fnissar*
    Känner mig jättenöjd med livet nu!

Svar på tråden Äntligen fredag del 12