• Gable

    Äntligen fredag del 12

    Det är väl på tiden att jag startar upp en tråd

    Jaha, då är vi här igen då.
    Ni vet drillen: Välkomna jada jada jada...

    22344+1244 blir 23588

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-01-02 23:20
    plus 780 totalt 24368

  • Svar på tråden Äntligen fredag del 12
  • janos

    Åh, vilket jobbigt, men spännande beslut Gable!! Vad blev det?????

    *väntar nyfiket på svar*

  • äntligen på väg

    Hej vänner.
    Jag ska ÄNTLIGEN få resa till alperna igen! Det blir första skidresan ihop med maken och det ska bli sååååååå kul . Vi bokade idag och åker på lördag. Fanns dessvärre inga resor kvar från Götet så det blir att bila upp till Sthlm och ta en extra övernattning där på fredag, men vad gör man inte!

    Nu ska jag strax ner till stan och låna thermobrallor av svägerskan och köpa lite solbrillor och sånt. Kul .

    Verkar som det blir ett antal bebisar inom närmaste åren . Jag räknar med att kunna sälla mig till mammaskaran inom tre- fyra år. Det kallas elefantgraviditet och innebär att man väntar barn ovanligt länge men slipper åkommor som illamående, foglossningar och andra krämpor . Samt att man kan äta och dricka vad man vill under hela "graviditeten" ! Faktum är att vi inte pratar så mycket om det än eftersom adoption är en väldigt lång process men vi har satt upp oss i kö så första steget är iallafall taget .

  • janos

    Önskar er en underbar resa tillsammans äpv!

    Ni kommer att bli suveräna elefant föräldrar! Du beskriver graviditeten med härliga ord. Den som väntar på något gott.....

    ...nä, ni har fått vänta alldeles för länge tycker jag och säkert ni med. Skickar en kram till er båda

  • Gable
    janos skrev 2008-03-10 08:45:19 följande:
    Åh, vilket jobbigt, men spännande beslut Gable!! Vad blev det?????*väntar nyfiket på svar*
    Husbandet vaknade av egen maskin strax efter jag hade skrivit inlägget, så jag fick mat

    E vaknade kl 22 och fick mat, sen sov hon till 05.30. DET ÄR NATT DÅ!! Att hon inte kan lära sig det...
  • Gable

    Grattis!!! Va kul!!! Jag blir så otroligt glad för er skull, ni kommer att bli kanonföräldrar!!

    Och du, den där graviditeten låter helt ok i mina öron

    äntligen på väg skrev 2008-03-10 18:00:12 följande:


    Hej vänner.Jag ska ÄNTLIGEN få resa till alperna igen! Det blir första skidresan ihop med maken och det ska bli sååååååå kul . Vi bokade idag och åker på lördag. Fanns dessvärre inga resor kvar från Götet så det blir att bila upp till Sthlm och ta en extra övernattning där på fredag, men vad gör man inte! Nu ska jag strax ner till stan och låna thermobrallor av svägerskan och köpa lite solbrillor och sånt. Kul .Verkar som det blir ett antal bebisar inom närmaste åren . Jag räknar med att kunna sälla mig till mammaskaran inom tre- fyra år. Det kallas elefantgraviditet och innebär att man väntar barn ovanligt länge men slipper åkommor som illamående, foglossningar och andra krämpor . Samt att man kan äta och dricka vad man vill under hela "graviditeten"! Faktum är att vi inte pratar så mycket om det än eftersom adoption är en väldigt lång process men vi har satt upp oss i kö så första steget är iallafall taget .
  • janos

    Snart vet jag inte hur jag ska klara av dagarna längre. Känner just nu, att vara mamma är ett överskattat fenomen. Det känns inte alls roligt!

    I natt har Elias "vaknat" och gnällt exakt varje timme och dessutom legat vaken mellan kl 4.15 och 5.05, då jag inte stod ut längre utan matade honom till sömns. Jag vet att det är fel, men jag OOOOOOORKAR inte längre!!! *grinar*

    Nu ska jag sätta mig in i Anna Wahlgrens metod, för det här är ohållbart, både för mig och lillen. Jag känner mig som en urusel mamma. *grinar igen*

    Hoppas att ni andra har haft en bättre natt.

  • Fru Hilde

    Oj oj Janos *Kramar om* Jag har ju inget att trösta dig med, för jag vet precis vad du menar. Det går ju över och då är man jätteglad över mammaskapet, men efter vaknätter och ibland hela vakna dagar undrar man ju om man håller på att få en psykos ibland. Du är inte ensam Janos, men om den vetskapen hjälper dig är jag nog lite osäker på. en sak som är helt säker är iallafall att du inte är en usel mamma... du är bara dödstrött! Är det riktigt illa måste du kanske våga sjukskriva dig och få maken att Vabba någon(några dagar. Man kan så lätt bli riktigt sjuk annars.

  • Fru Hilde

    ÄPV trevlig resa till mammaskapet Vägarna och graviditeterna ser ibland olika ut, men mammaskapet är det samma

  • janos

    Idag har vi varit hos fotografen med Elias. Väntar spänt på att få se resultatet

Svar på tråden Äntligen fredag del 12