• Fru Hilde

    Äntligen fredag del 12

    Påskar till tråden lite

    GLAD PÅSK! *SKRIKER*

    Vi hade täntk åka iväg lite över helgen, men eftersom jag vait sjuk låter vi blir. det är faktiskt "dögöttit" o vara hemma och bara slappa!

    dottern tittar på teletubbies och jag sitter o surfar.

    Har föresten precis i dagarna köpt min första torktumlare någonsin. Så nu har jag alltså blivit en modern hemmafru med egen tumlare *not* Mitt hus börjar nästan se rent ut också, så rent i hörnen och rent i samvetet eller hur var det nu det var?

  • Fru Hilde

    Näääähä! där postade lilltösen innan jag var klar... hon hjälpte mig skriva också. Trycker och knuffar så man knappt ser tangenterna... hon kommer nog bli duktig surfare hon också snart... ska bara finslipa motoriken lite mer

    MC hoppas du kvicknat till nu då och får en trevlig helg!
    Min svägerska bor ju här fram till maj och hennes barn åkte till sin pappa igår förmiddag så nu är här helt tyst hemma... eller nja nästan iallafall. Teletubbissarna får mig nog snart att få ett tubbis-sammanbrott Om jag typ hör att PO sover på sin cykel en gång till och Lala dansar en speciell dans EN GÅNG TILL! ... dvs... (ni som är invigda vet nog vad jag menar).

    Någon som hört av Rystall något på sistone? tänker en del på hur hon kan ha det?

  • Fru Hilde

    Bardräkt som ser billig ut Ja brukar ju inte vara den som märker ord... men den var riktigt rolig!

    Har själv några bardräkter från förr som tyvärr inte passar längre och som ser hyfsat "billiga" ut.

    Gable säller mig till kören. Du är den bättre människan och hon den sämre

    Jag har i bestämt minne jobbiga släktmiddagar med min svärmor och svägerska där jag kände mig oerhört kok-ilsk. Tur att svägerskan verkar skaffat sig andra livsideal numera. (hoppas jag) så hon verkar inte så noga med yta längre. Min svärmor däremot är som hon alltid varit, men efter vi fick dottern har vi åtminstone något att samla samtalen kring. Så den relationen är bättre just pga att vi äntligen har något att tala om. Däremot får hon alltid feber när hon måste göra en insats... och jag begriper inte varför jag överhuvudtaget vågar lite på att hon någonsin ska ställa upp. Om något är jobbigt blir hon sjuk direkt *host host* ... *blink*

    Cybermamma trevligt att se dig Är du säker på att du inte har en rosa bardräkt i garderoben? ...

  • Fru Hilde

    Aha

    Jag har ett litet tips www.ullapopken.se/ullapopken/artikel.up&sppk=sDAjNpKr8Jo7xi7i6jePKd-99&catid=dfu4zc5pddy3xi7i6jePKd-142
    eller en sådan här www.ullapopken.se/ullapopken/artikel.up&sppk=qPQdZlOmfJ93xi7i6jePKd-99&catid=dfu4zc5pddy3xi7i6jePKd-142

    de går alldeles utmärkt att bada med dem på också. De är ju i baddräktstyger. Nackdelen är dock att man inte får någon solbränna där man gärna vill ha det Men själv kan jag tycka att det är skönt att få följa lite när jag är uppe och promenerar. När jag ligger ner och solar så kan jag ju ta av linnet.

  • Fru Hilde

    Jag beundrar dig Anne. Själv har jag alldeles för stora komplex för att orka ha den inställningen.

  • Fru Hilde

    Oh Gable jag är lite avis... jag vill ju också ha upphottade underkläder Har varit för snål för att byta och så tog det lång tid innan jag visste storleken på behagen. De har ju en tendens till att byta skepnad Jag väntade och väntade på att de skulle poffa som en gammal ballong, men det hände faktiskt inte. De har bytt nivå visserligen, hänger lite längre ner... men inte så farligt som jag trodde det skulle bli och definitivt INTE så platta som jag hade hört att de tydligen "ALLTID" blir Nu fattas bara lite snyggare fodral *suck* Vill ha ju!

  • Fru Hilde

    Aha... ÄPV vi kanske ska byta jobb då Jag är ganska less på mitt. Ändå jobbar jag bara varannan vecka. Jag jobbar fortfarande med den där snickaren som gör sitt bästa för att göra min tid där obekväm. *MORRAR*

    Här är livat värre idag. Lilltösen har vattkoppor. Ja ja bättre nu än senare, men det kliar tydligen hemskt. Har fått utskrivet recept på tavegyl mot kliet så jag ska strax till apoteket.

  • Fru Hilde

    JA byta jobbmånad... hi hi... undras om det kan kvala in till en dokumentär... dokusåpa måhända. vi har ju milt sagt skilda kunskaper och arbeten Det som vi har gemensamt är vår utomordentligt höga intelligens JAPP !!!

  • Fru Hilde

    Jag klarade INTE att var hemmafru. blev helt förslappad, fick inget gjort och mådde bara kass. Jag hade alldeles för lite stimulans. Annat är det nog i andra länder där det är vanligare med hemmafruar. Där finns det sociala nätverk med hemmammor som kan träffas, hjälpas åt osv. Min syster är hemmafru och trivs tydligen ypperligt med det, men så bor hon i ett bostadsområde där säkert hälften av kvinnorna är just hemmafruar.

  • Fru Hilde

    Ojdå redan i morgon

    Då har vi inte varit speciellt flitiga i den här omgången. Någon som orkar skriva 281 inlägg till tills imorgon?

  • Fru Hilde

    Japp bara annonsera ut du

    Det finns ju fler som försökt det tricket. Vet dock inte om de lyckades speciellt bra...

    för övrigt är jag avis ihop med dig MC för Jag har det inte heller som Janos

    I morgon ska maken åka till mellanlångtbortistan till på söndag. Jag saknar honom redan.

  • Fru Hilde

    Aha APG mina hopplösa fall finns kvar. både till glädje och förtrytelse... mest det senare.

Svar på tråden Äntligen fredag del 12