Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Mäh vad folk ska lägga sig I!!! Jag är på G idag, som ni märker, så jag skulle lätt kunna lämpa av en liten skrämmande bomb hos henne (men inte din blivande såklart) och bara en liten, som nästan bara märks lite...

    Nu ska jag gå ut i solen och göra av med en del av energin på en promenad.

  • Pärlplattan II

    Hedebris - Jag sticker direkt med bomben (och nu tänker jag lägga en liten hos din blivande också). Jag hade ärligt blivit så vansinnig!!! Han hade lätt fått sova på soffan i tre veckor. Minst.

  • Pärlplattan II

    Fler som inte har kommit in på ett tag, gissar jag..

    Hedebris - Jag förstår dig till fullo. Och VAD har chefen med det hela att göra? Jag fattar inte det.. Självklart kan man inte ha 100% koll, men, mycket kan man faktiskt ha koll på t.ex en sådan grej. Om hon inte vill det, så fine, men nu är det inte HON som gifter sig. Hur många papper behöver ni? Och hurdant? *letar i mina gömmor*

  • Pärlplattan II

    Vart köper man papper allra, allra, billigast? Om man vill ha det lite strukturerat typ Bazzil?

  • Pärlplattan II

    20080614 - Ja, det tycker jag låter som bra.. Ingen här har ju de priserna, tyvärr, och det är lite synd, för annars hade jag ilat direkt.

  • Pärlplattan II

    Hej - jag har inte heller fått komma in på hela dagen. Det är tur att man är så lojal..

    Apropå barn - så har jag de senaste veckorna drömt massor om att jag får barn, men att barnet är osynligt. Dvs. inga utslag på diverse olika tester, inget barn syns vid ultraljud men det rör sig däremot och sparkar och man ser fötterna som sparkar. I natt drömde jag om förlossningen och de första värkarna och om hur någon föreläste vid sidan om, om hur kroppen förbereder sig och därför känns det si och så. Dels beror det nog på att jag är väldigt barnsugen, och dels för att jag tycker jag är tjock - eller snarare att magen växer men ingenting annat och eftersom jag rör mig mer nu än förut, så tycker jag inte att jag borde gå upp i vikt. (Men en del av mig är ju å andra sidan ätstörd, så det finns liksom en förklaring där med, alltså - jag skulle aldrig se om jag blev mindre även om jag blev det, större däremot - nemas problemas)

    Apropå bröllop - på lördag ska vi träffa en del av de delaktiga, så jag sitter och klurar lite på vad vi ska prata om och sådär. Mest tror jag det blir lite dukning och förslag, musik och bildspelsprat och tja, det lär nog bli lite av varje, när jag tänker på det. Försöka få lite struktur på dagsschemat, bestämma lite tider och sånt. Ska hursom bli roligt!

    Apropå dig Pumpkin - Måste vara fruktansvärt att han sån nojja över åldern. Jag tyckte att 28 (och ett halvt) som jag är nu, var väldigt gammalt när jag var i din ålder, men nu vet jag att det inte är det, det handlar ju bara om siffror, alltså - man är den man är, oavsett siffrorna. (Vilket du säkert hört förut). Det är viktigt att man tar en dag i taget, (säger min kurator och jag försöker ta till mig det, och försöker tänka på det, men det är mycket svårare än vad man tror). Självklart kan man springa fram och göra allt så fort det bara går - men vad har man kvar sen då? Och om man dör i morgon - vad har man för glädje av att man stressade som tusan igår. Okej, kanske lite radikalt att tänka så kanske, men man måste ju ta vara på livet också. Det finns någon sån där klok människa som sagt någonting i stil med att "livet är det som sker medan vi gör upp planer för det". Mer sant går det nog inte att säga. Men det är alltid lätt att sitta och tänka och säga så om man är den som betraktar något, en helt annan sak när man är den som tänker. Jag umgås med en tjej som också mår väldigt dåligt och är deprimerad, och hon ger så mycket stöd och så goda råd hela tiden men kan inte applicera det på sig själv. Jag kan tänka saker logiskt, och är medveten om vad jag tänker fel - men likförbannat så tänker jag det ändå. Och tror på det. Helt värdelöst. Nåja - jag hoppas iaf att du ska slippa den stressen och att du får kontakt med någon snart. Och att Lasse skärper sig...

    Hedebris - Ah, synd att den inte kommit än - men om jag drömde om förlossning inatt, så är det säkert ett tecken på att du ska in dit alldeles snart!

    Och nu har jag hittat papper för 5 kronor (+frakt förstås) och funderar på vilken nyans jag ska ta - och hur många. Well, well - nu vill jag liksom sätta igång med de där korten.

  • Pärlplattan II

    Brud 080524 - Jo, jag såg den... Tack! Det är lätt att allt bara försvinner när man väl kommer in på BT och alla ska skriva dit det man tänkt skriva hela dagen...

    Idag ska jag till min kurator. Kanske får jag veta när jag ska börja ECTn. Hoppas snart!!!!!!!!!!!!

    SEN. Ska jag träffa två kompisar, varav den ena har jag inte träffat på sådär 13 år. Vi har haft kontakt via FL, och den andra tjejen fick jag tag på via ansiktsboken - vi gick i samma scoutpatrull (MYGGAN!!!!). Ska bli jätteroligt, verkligen!

    Å så ska jag försöka bringa ordning i vad vi ska hitta på, på lördag - vad vi ska ta upp. Phew. Såhär tänker jag nu:'

    - TIDER (när, var, hur osv.)
    - Dukningen (när, var, hur?)
    - Sysselsättning (quizz, tipspromenad, annat?)
    - Lite idéer om festhäftet
    - Matidéer
    - Alkoholen (köpa, när, var, hur?)
    - Ullared?

    Ju mer jag tänker på det, omgivningarna kring stugan är ju underbara, så egentligen borde man ju faktiskt på nåt sätt få ut gästerna där, åtminstone lite. Kanske tipspromenad är bäst då? Och förövrigt, vad kan man mer diskutera?

  • Pärlplattan II

    Har inte kommit in på heeeeeeeeeela dagen. Och hela dagen har varit dålig. Bajs och åter bajs. Bara ångest. Huuuuuäääää. Urk.
    Orkar inte mer!!!!! Och min svägerska kanske har MS. Någon som vet något om det?

  • Pärlplattan II

    Jag vill veta ALLT! Eller, tja, sånt som man kan behöva veta.. De vet ju inte om det är MS än, de trodde att det var Borrelia, men det var inte det så i morgon skulle hon antingen ta prover, eller få svar. Det var ju maken som pratade med sin far, så han frågade väl ingenting. Jag har bott i hop med en tjej som hade MS när jag pluggade, hon tränade mycket och tog sprutor en gång i veckan.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.