• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Pumpkin: Verkligen.. allvarligt, var hon seriös!?! Den första outfiten, var hon seriös med den? Hm...

    Snitte: Nej men fy, jag lider så med den lilla pojken. Men har han bra kontakt med sin mormor då? Klart ni inte ska ställa in eran resa, inte ert fel att hans mamma är så oansvarig... (får man kalla henne det!?!)

  • Englali

    God morgon tjejer!

    Hedebris: Nej men fy! Hur kan man göra så mot sitt lilla barn? Det är för mig helt ofattbart (och tur är väl det) Skönt att hon bor hos er för jämnan då, så hon har det tryggt o bra

    Ikväll ska vi o kika på huset, ska bli spännande! Hoppas verkligen att det kan vara något för oss, det känns som om det skulle kunna vara det iag... *hoppas hoppas*

    Dags för jobbet nu!!

  • Englali

    Hello girls!

    Usch, jag är så hängig. Sitter här med feber o huttrar fast svetten rinner... mindre härligt, frossa alltså!

    Har precis kommit hem från husvisingen, det var lovande. Det absolut bästa vi kikat på hitills så här kan det tänkas bli affär. Vi har bestämt oss för att lägga ett bud o hänga med i budgivningen!

    Anja: Färgen... alltså den färgen du visar är ju rätt mkt "dator-glans/lyster" i om du förstår vad jag menar. Lite tråkigt med bilder i tidningar o på webben för det gör det liksom aldrig riktigt rättvisa i verkligenheten i dagsljus. Sådana bilder är ofta väldigt retuscherade... tyvärr. Jättesvårt för mig att säga om du kan få en liknande färg. Beror på vad du har för utgångsläge på ditt eget hår, vad det är för kvalietet/skick på håret, vad det är för tidigare behandlingar på det osv. Jag skulle ta med bilder till min frisör och be henne/honom om en konsultation, vad är möjligt, vad kan du göra med mitt hår för att det ska se ut som på bilden och vad kan det tänkas kosta.
    Blev du lite klokare av detta kanske!?! Bara fråga på om det är något!

  • Englali

    Brud 080524 skrev 2008-01-24 21:09:03 följande:


    Hej nu är jag här! Är ensam hemma så då finns ju inte mycket annat att göra än att hänga här! Sambon är iväg ikväll, känns som att vi går om varandra hela tiden! Känns som att det var länge sedan vi var hemma samtidigt!
    Det där känner jag igen. Här går vi också om varandra. Lyckades klämma in en husvisning ihop nu ikväll, men sedan stack han direkt till innebandyträningen o kommer sent.
    Både fredag o lördag kväll har han Dj jobb på nattklubbar så då får jag inte se han många timmar... lör o sön dag, men då är han nog rätt trött efter de nattliga jobben. Men jag försöker tänka bröllop, bröllop, bröllop... för det är ju dit pengarna går

    Hur kommer det sig att ni går om varandra... är det jobb eller!?!
  • Englali

    Pumkin: Ja... jag kan ju inte säga att jag ÄLSKAR huset, men det kommer jag aldrig gör förräns jag får ett nybygge som jag har ritat... så, tja du förstår.
    Vi har bestämt oss för att vi ska åtminstone ha ägt ett eget hus innan vi bygger ett. För att ta lärdom liksom, man lär sig så mkt under vägen vad man vill o inte vill få ut av ett hus så därför känner vi att vi behöver den erfarenheten innan vi startar ett bygge. Det låter väl som ett klokt o moget beslut!?!

  • Englali

    Pumpkin: Ah... hur ser drömhuset ut då? Någon länk kanske!?!

    080524: Ja, vi har väl letat i drygt ett och ett halvt år och det är bara att inse att det perfekta huset finns inte så länge vi inte bygger o jag får rita. Jag är sjukt pedant o petig! Har färg/form/design som mitt absolut största intresse och boende för mig är superviktigt! Min sambo är väl lite lika dan fast inte så superextrem som mig kanske Därför får det kanske bli något som det här huset tillsvidare, tills det blir rätt läge att bygga.

    Haha, erat förhållande låter som vårt. Vi ses inte många helger per år kan jag lova. Andreas är så mkt ute på nattklubbar då, så jag får ora mig bäst jag kan!

  • Englali

    Pumpkin: Ja... vad kan man säga, det är ju sjukt billigt för ett sådant hus. Man kanske skulle flytta uppåt landet

  • Englali

    Brud 080524 skrev 2008-01-24 21:54:32 följande:


    Du låter precis som jag! Jag är också sjukt petig med boendet och design! Min sambo är inte lika intresserad av den biten men han älskar att renovera och få hålla på med sina verktyg så vi kompletterar varandra perfekt! Om jag får som jag vill så tapetserar vi om köket i helgen!!
    Min är ju inte så spec. intresserad av renoveringen precis, tyvärr. Men vi har ju iofs aldrig ägt ngt eget så, så han har aldrig fått tillfälle att prova. Tror det blir annorlunda när det är ens eget man ska ta hand om.

    Då är vi nog lika du och jag! Vårat hem vi bor i nu går i vitt, grått och ek... nice. Mkt stilrent och sparsmakat endast med några få utvalda detaljer, ngn accentfärg i lite turkost eller lime, det varierar lite från säsong...
    Hur bor ni. Villa, radhus, lägenhet!?!
  • Englali

    Dags för sängen här också!
    Jag är ju inte så pigg heller, så det är väl bra om man får lite sömn innan det är dags för jobb imorgon igen...

    Natti natti tjejer!

  • Englali

    God kväll tjejer!

    Här sitter man illamående och magont... jag har verkligen åkt på något skit! I staden där jag jobbar, var tv4 idag o gjorde något reportage eftersom mer än 1/3 av alla skolungdomar är sjuka den här veckan. Det är helt galet... alla är verkligen sjuka i antingen hög feber eller magsjuka. Inte konstigt om man råkar få det känns det som...

    Vad gör ni alla andra såhär en fredagskväll? Själv e jag all alone... like always.. hm...

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.