• Pumpkin

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Haha Nej, kanske inte då


    Englali skrev 2008-02-18 21:00:47 följande:
    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-02-18 20:54:34 följande:Ja.. är du förvånad? När det gäller mig menar jag Jag är ju lite allämnt snurrig så hahaha!
  • Pumpkin
    Snitte: Det är nog bara mänskligt skulle jag tro
  • Pumpkin
    Bellanote: Jättefin!

    Snitte: Går företaget bra då?

    Englali: Sikken osis! Nåja, hon låter ju intresserad i alla fall

    Nej hörrni tjejer, nu ska jag faktiskt göra mig i ordning för sängen. Ska försöka ta mig upp och gå till jobbet imorgon, måste få in lite vardagsmotion också utöver styrketränandet och springandet på gymet. Sussa sött!
  • Pumpkin

    Godmorgon!

    Englali: I vanliga fall kliver jag upp mellan 6.35-6.45, men nu när jag skulle gå till jobbet gick jag upp 6.20. Var riktigt skönt att få sig en promenad såhär på morgonen, det tog 45 minuter ganska exakt Så nu ska vi börja gå till och från jobbet 3 dagar i veckan och ta bilen 2 dagar (när vi ska till gymmet).

    Jag tror er text blev jättebra ändå!

    Filifjonkan: Spännande!

    Anja: Så fint du pysslar!

  • Pumpkin

    Nu har börjat vela om färgen på guldet på min vigselring. Undrar om jag inte vill ha vigselringen i vitt guld? Vad tycker ni tjejer om att kombinera en "röd" förlovningsring med en "vit" vigselring?

  • Pumpkin

    Tja Annim! Kul att se dig här!

    Har redan provat rött+vitt och tyckte det var snyggt, men om min blivande man får bestämma så ska det vara samma färg. Så jag kanske får kompromissa då.

    Annars är det bra här, planeringen flyter på som den ska. Inbjudningarna går förhoppningsvis ut nästa vecka, bild finns i mitt galleri.

    Hoppas det känns bättre för dig/er snart!

  • Pumpkin

    En sån planeringslista finns bland verktygen på din sida här på BT, bara så du vet

    Ja, jag ska ha en sten, så kompromissen blir nog att jag får den stenen jag vill ha och han får bestämma färg på guldet.

  • Pumpkin

    Jag tycker också att vitt guld passar bäst till diamanter, men det går tyvärr inte så bra ihop med min hudton, så ska jag ha vitt guld måste jag kombinera det med rött.

    Ja, det blir en flandersslipad 0.3ct diamant.

  • Pumpkin

    Sitter och skriver en shoppinglista till skönhetshyllan hemma Måste ju få allting i perfekt skick till bröllopet!

  • Pumpkin

    Jag tror iofs att jag kommer att älska min ring oavsett färgen på guldet, men vi får se hur det blir helt enkelt. Om jag vill ha mina föräldrars guld i ringen kanske det är smidigast (kanske rent av måste?) att ha rött guld.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.