Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Hedebris - Tur att det inte var så många ändå.. Man får vara glad för det! Tänker som Englali annars, att ni kunde göra några till, om det går..

    Jag måste sluta äta godis tror jag - eller ha godis hemma. Det är förödande för mig, får då bara äter jag och kräks efteråt. Ursäkta min öppenhet, men jag blir så trött på det. Och jag vill verkligen inte göra det - men ångesten är så stor när jag väl sitter där och det känns som om jag ska dö om jag låter godiset vara kvar i mig, för då blir jag ju sådär tjock. FAAN. Jag mår inge bra - jag vill ha min ECT så jag får lite lugn och ro någon gång! Det här är fn inte mänskligt.

  • Pärlplattan II

    Hej tråden - jag orkar egentligen inte bry mig om något, men jag skulle bara säga hej... Ni är alltid så snälla och peppande när man mår dåligt.

    Ps. Anja - jättefin!

  • Pärlplattan II

    Anja och Englali - Jag står på "förtur" eller, jag vet inte hur man ska säga, men alltså - ja, de ska försöka få in mig så snart det finns plats. Förra gången så började jag inte märka resultaten förrän efter kanske halva tiden, men sen blir det ju bara bättre. I förhållande till hur långsamt det går med tabletter, så är ju fyra veckor ingenting.. Jag har ju ingen diagnos egentligen, mer än "svår depressiv period" som det står i sjukskrivningsintyget. Jag har kollat runt lite och kan tänka mig att jag passar in i Borderline och/eller Bipolär. Väldigt mycket svart och vitt tänkande, separationeångest och tja... Mycket, helt enkelt.

    Skönt att hänga här lite, och läsa om mer vardagliga bekymmer (alltså - de är ju nödvändigtvis inte bättre, tyvärr, men ändå) och drömma sig bort liksom.. Tänkte försöka engagera mig i att dela på kortpapprena, men det är för jobbigt. Igår tog jag en knarktablett (inte som i LSD eller så, utan lugnande) och den visste ju vad den tog, för jag har varit helt slut hela dagen, kroppen känns som en betongklump... Fattar inte att någon "vill" knarka!

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Erfarenheten av "ärjaggravid"-trådar på FL skulle säga att du lätt kan vara gravid ändå. Vem vet om det hamnat spermier på lakanet som du sedan har fått på handen och ja... Så jorå, det är klart du är gravid!

  • Pärlplattan II

    Anja - Jag brukar tänka att det ändå måste vara positivt att man faktiskt håller på att dö av att känna alkoholdoft (eller egentligen bara tänka tanken) dagen efter, eftersom det då kan vara ett rätt långt steg till beroendet. Det där med godiset funkar ju (tyvärr) inte just här, just nu - vissa dagar kan det fungera bättre. Så, jag hänger helt enkelt här!

    Pumpkin - Vi hör dig.

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Faktiskt, en kompis till mig har haft det som du, "något i kroppen". Jättelänge.. Det kanske är samma lika. Sätt dig i en ångbastu eller något.

    Anja - Det där med att man blir lite lätt illamående dagen efter godisorgie är ju sant det med! Fast jag menade mest att eftersom jag har en tendens till hetsätning och kräkningar, så är det inte så bra... Speciellt när jag har mkt ångest, så det var så jag tänkte. Men vad bra det vore om det botade en depression - där har vi ett kanonbra skäl ju!

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Jag vet också hur det känns. Jag brukar bara ta telefonen och slå numret, utan att tänka liksom, då brukar det gå lättare.. Inte tänka, bara göra. Och det brukar ju gå bra, och efteråt känns et bättre.. Men, som sagt. Först ska man ta luren i handen.

  • Pärlplattan II

    Englali - Håller alla tummar!

  • Pärlplattan II

    Bellanote - Grattis!! Vad roligt!

    Vad duktiga ni är, alla andra. Jag blir alldeles matt. Bara att dela på papprena till korten känns ju för mig som värsta mount everest just nu. Jag viiiiiiiiiiiiiill ju, men kommer mig liksom inte för. Har förresten inte fått mina stämplar än (ångrade mitt senaste och vill ha andra). Hoppas att de kommer bli gjorda innan festen är iaf - vi har ju som tur är skrivit datumen på julkorten iaf, så det är ingen panik. Fast det är klart, ska jag vara inlagd sen, så blir det ju panik.... Peter lär ju inte göra det. Får väl försöka peppa mig själv - det är ju bra att göra något också, då tänker jag inte så mycket.

  • Pärlplattan II

    Bellanote - Tack! Vad gulligt av dig... Förhoppningsvis kommer jag igång, men det betyder ju inte att man inte behöver bollplank!!!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.