• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Ok. Jag vet inte om de är det, tror jag vet vilken blomma du menar. Jag får helt enkelt prata lite med min florist tror jag. Hur ska din bukett se ut?

  • Englali

    Pumpkin: Ja.. men jag vill nog inte ha så väldigt mörkt blåa blommor utan lite ljusare och kanske några lite cremfärgade orkidéer i. Haha, vilka bekymmer man har!

    Sommaliv: Nej, men rött o svart är ju kanske inte så vanligt på ett sommarbröllop. Så nog kommer det bli lite ovanligt!

    Min Andreas har inte gått upp ännu. Han spelade i natt o sen när han kom hem var han inte pigg. Han ligger nerbäddad i sängen med feber o kollar på film. Min stackars goding!!

  • Englali

    Vi kommer inte heller ha något princess bröllop kan jag lova dig. Det kommer vara stilrent o sparsmakat, klassiskt! Sådana personer är vi i vardagen och vi vill att det ska spegla vårat bröllop också. Den dagen ska vara VI, inte något vi inte är och inte förställa oss...

    Hedebris: Klassiskt snyggt tycker jag!

  • Englali

    Anja: Då är vi överrens...
    Det är stilrent och snyggt. Har lagt inte lite blombilder i mitt galleri, det ljusblåa bordsdekorationen gillar jag skarpt. Tänk den med lite vita orkidéer i, nice!

    Allt bra med Anja annars? Du har varit förvånansvärt frånvarande här under helgen haha Saknat dig vet du!

  • Englali

    Pärplattan: Precis, då har vi ju löst "något blått" Skönt o ha inhandlat servetterna, ännu en punkt att pricka av på listan. Här blir det enbart vita servetter, UTAN tryck. Jag är inte alls för det där med tryck. Stilrent ska de va

    Sajberpillan: Tack, jo men det känns nog mer rätt ju mer vi pratar om det. Och med tanke på att lokal, transport och allt har med vatten att göra så käns det här mer passande.
    Vad har ni för färgtema? (haha, känner jag är helt insnöad på färger idag.

    Sommarliv: Det finns ju lite förslag på texter här på BT och sedan på Gamman finns det också. Men det kanske inte riktigt är vad du söker? Vad vill du få med i den? Ska ha ni ha något separat infoblad?

  • Englali
    20080614 skrev 2008-01-27 18:29:19 följande:
    Hej på er! Hoppas ni haft en trevlig helg Själv har jag precis blivit faster och varit och tittat på världens sötaste lilla bäbis.. Lite bröllop har det blivit också. Började med en önskelista, fy va svårt!
    Åh så mysigt, snosa bebis Har du egna barn?
    Önskelistan kan ju vara lite knepigt kanske. Ngt specifikt ni önskar er till eller är det lite blandat?
    Vi önskar oss "bara" och helst presentkort på Ticket till bröllopsresan, så då är det inte så svårt.
  • Englali

    God "morgon" tjejer!

    Själv ligger man hemma idag, har åkt på influensa av något slag tror jag. Feber, illamående, huvudvärk och helt öm i hela kroppen. Fy sjutton säger jag bara! Men ja har ju känt att de e på g hela helgen.
    Andreas är inte heller pigg, han skulle bara göra två besök idag sedan kommer han hem o sällskapar mig i soffan.

    Såg ni diskuterar ansvarsfulla mammor. Ibland ringer det mammor till jobbet o säger typ såhär "Hej, har ni någon tid för klippning idag, tänkte om ni har något återbud. Ja, min son/dotter är hemma o sjukt idag så vi kan komma vilken tid som. Han/hon behöver klippa sig" Gahhh!! Man bli galen, hur tusan tänker dem. Stackars barn för det första och sedan vi, som klipper. Inte en tanke på att vi kan bli smittade hela gänget. Snacka om egoistiska...

  • Englali

    Hedebris: Visst är det helt galet? Man undrar hur folk tänker... när inte barnen är prio ett. Är övertygad om att du kommer bli en mkt ansvarsfull toppenmamma

    Pärlplattan: Ajdå, inte bra att du känner så. Men du är hemma idag eller? (vet inte om jag läst innan ngn stans eller d förklarat, jag frågar iaf, vad jobbar du med? Om du jobbar vill säga.)

    Skriver jag knepigt så är det för att min lilla birma Skrållan hjälper mig vid datorn, det är gosdags verkar hon ha bestämt sig för

  • Englali

    Jag är SÅÅÅ nervös! I em. kl 16.00 drar budgivningen för huset igång. Mäklaren trodde att den skulle vara över ikväll, senast i morgon. Gah, tänk om jag/vi är husägare när jag gå o lägger mig ikväll?

    Hoppas verkligen att det är detta huset jag vill ha nu... jag är ju så sjukt velig...!?!

    Iaf har jag beställt grejer till inbjudningskorten från Panduro nu. Den derkoväv som jag spanat i hela tiden, tror ni den finns kvar? Nej, jag ringde dem o de sa att den utgått helt ur sortimentet o skulle inte komma in mer. Jaha, nu fick korten planeras om helt. Blev en ljusblå väv istället, det får duga.

  • Englali

    Det är på 800, inte så mkt, men huset är rätt litet tyvärr.
    Men tänk, när vi lägger oss ikväll så kanske vi är husägare!?!

    Har dock ett dilemma. Ett par som vi känner lite grann är också intresserade, men har sagt att de är bara beredda att gå upp till aboslut 900, medans vi är beredda att buda en bra bit högre än så. Om det nu bara blir vi två som budar mot varandra, så kommer dem ju trissa upp priset helt i onödan för oss när de sedan hoppar av vid 900... eller hur? Hur sjutton ska man få dem att inte buda (om det nu bara står mellan oss)

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.