• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Snitte- 5/7-2008 skrev 2008-01-29 22:19:26 följande:


    Englali: åh vad roligt! då håller vi tummarna för er!!!steffis: vad fint namn, leon,,, vill ha en son som heter Leo en vacker dag det blir ju urbra med en leon som kan leka med din liam...
    Tack tack! Vi hoppas!

    Ja här blir det väl då en Sixten eller Sigge. Jag sa Elliot o han blev galen... ni vet ju varför
  • Englali

    Haha, du var inte här när jag skrev det. Tydligen så finns det en film med en liten kille som dansar balett o heter Eliott. Andreas lider lite av homo-fobi förstår du Skämt o sido, han säger att han itne vill ha en pojke som dansar balett. Jag försöker förklara att alla pojkar som heter Elliot inte behöver dansa balett... men men

  • Englali
    Anettan73 skrev 2008-01-29 22:55:56 följande:
    Är era vänner fortfarande med???
    Nej vi fick faktiskt reda på förnamnen på de två parter som är kvar så nej, och dem skulle ju hoppa av vid 900 000 och det passerades ganska fort.
  • Englali

    Natti natti på er Pumpkin o Anettan!

    Snitte: Haha, jag vet, det är urlöjligt. Han satt bredvid mig nyss när jag skrev o sa att jag inte fick skriva så... haha, men det är ju sant!

    Jag tycker också att det är ett supergulligt namn!

  • Englali

    Haha, ja det får de verkligen! Andreas tar det inte så hårt, han är väldigt lugn av sig och har ett stort sinne för humor!

    Jag är hemma och är sjuk. Det är vi båda två, mindre kul. Så jag ska vara hemma i morgon också, det är därför jag fortfarande sitter här.
    Oj, han skulle upp tidigt. Alltid så dags?

    Vad blir det för bröllopsshopping då?

  • Englali

    Åh kul! Vi har beställt det mesta till våra kort idag. Så det ska bli spännande med tillverkningen. Andreas får fixa med layouten o de i datorn, har är lite datasnubbe sådär medans jag står för det kreativa!

    Ok skiftjobb. Både för o nackdelar. Andreas går me upp den där tiden ibland, men det är oftast när han ska flyga till Sthlm på jobb över dagen... fy vilken tid.
    Själv går jag upp mellan sju o halv åtta

    Ska ni på någon bröllopsresa Snitte, något bokat?

  • Englali

    Vi vet inte riktigt. Jag vill ju inte skicka ut något förräns vi vet mer om mamma o sjukdomen. Men i mitten på mars kanske. Så snart vi vet mer om henne har vi sagt.
    Haha, datasnille det vet jag inte, men han kan betydligt mer än mig.

    Det där med resan blev ju inte som vi tänkt. Vi hade ju tänkt ta Thailand i börjanpå dec men då kan han inte vara borta från sitt jobb.
    Enda gången till hösten som vi kan vara lediga samtidigt (utan att det blir kaos på våra jobb) är i oktober, men då är det svårt för det är inte säsong på så mkt då.
    Vi har väl börjat fundera lite på Egypten, men man hör både så mkt pos. o neg. så jag blir lite osäker. Har du någon erfarenhet av det landet? jag har alltid velat åka dit men kanske inte på bröllopsresa... hm...

  • Englali

    Ja vi får kika vidare på Egypten, men just nu om inte jobbförutsättningarna ändras, så lutar det åt det.

    Ja vi ska nog ha det, med risk att inte alla vet vad klädkod kavaj betyder. Så de inte dyker upp i kavaj och jeans, typ. Vi vill ha det lite festligare.
    Jag hittade den beskrivningen på någon bröllopssida.

    Sov gott, jag ska krypa ner o se en film med min darling nu!

  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-01-30 08:17:05 följande:


    Godmorgon!Tillbaka på jobbet igen då, synd att vi inte ska på ÅF-besök idag också Englali: Västindien (vissa delar i alla fall) är ju annars toppen året om och det ska väl typ Maldiverna och/eller Mauritius vara också vad jag förstått?
    Västindien fick jag sådär respons på faktiskt när jag pratade med en kompis som jobbar som resesäljare. Iaf den perioden vi tänkt. Mauritsius o Maldiverna, visst... men helt ärligt så känner jag inte för att lägga sååå mkt pengar på en enda resa just då. Vi har ju förhoppningsvis lite annat att lägga pengarna på till våren...
    Därför hade Thailand varit perfekt, men det sprack ju.
    Ngn som har ngn erfarenhet av Egypten? Var det inte ngn mer här inne som bokat resa dit?
  • Englali
    Hedebris skrev 2008-01-30 10:02:50 följande:
    mina föräldrar ska till tobago nästa månad. kan referera när de kommer tillbaka..
    Gör gärna det. Det var inte själva stället utan mer vädermässigt den tid vi vill komma iväg. Jaja... de löser sig!

    Anettan: Inget nytt! Mäklaren ska ring klockan 13.00 till de två parter som behövde fundera på vårat bud.
Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.