Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Jag tyckte tvärtom i skolan... skulle fått femma i fysik men fick bara en fyra, grrr, femma i biologi ohc bara trea i kemi.

    Kemi var det tråkigaste. det enda som var roligt var när vi fick dissikera en ökenråtta

  • Anja 19 juli 2008

    Eller var det i biologin??? skumt, det borde det ju ha varit! Men vi var i kemi-salen... undrar varför?

  • Anja 19 juli 2008

    Ja men shit, skit i sånt... Det är ju bara någon som troligtvis inte känner sig så "populär" men man blir ju så populär som man gör sig eller hur!

    Trist med missunsamma människor men inget värt att ödsla energi på tycker jag.

    Tror jag talar för alla vi som hänger här mest när jag säger att jag tycker det är jättebra att du håller koll på tråden och fixar med den!

  • Anja 19 juli 2008

    Förresten...

    jag trodde att JAG ägde tråden

    moooaaahahahahahaaaa...

  • Anja 19 juli 2008

    Meeeeh va är det för nåt!!??

    Ring och klaga tycker jag... Så trist när man går och längtar efter nåt och så kommer det nåt helt annat

  • Anja 19 juli 2008

    Anne

    jag går skitgärna och kollar ringar nån dag snart

    Sååå kul ju, bara jag inte hittar nån jag gillar mer än den jag beställt. Det vore ju katastrof Fast jag tror inte det. Har ju kollat runt rätt länge nu

  • Anja 19 juli 2008

    Godmorgon

    Englali
    Så ledsen för din skull, att det finns något som hemskt som cancer Jag tänker på er ohc jag hoppas innerligt att cancern inte är spridd någon annanstans och att cellgifterna tar kål på det så din mamma får vara frisk och må bra. Tror att du kan ha rätt angående bröllopet. Kanske är det något din mamma behöver. Vänta och se vad läkarna säger, tills ni vet hur förloppet och behandlingen kommer se ut! Bestäm sedan om ni ska vänta eller go ahead as planned. Om din mamma är överlycklig över att ni ska gifta er så tror jag att hon skulle bli ledsen om hennes jä...la elaka sjukdom orsakade att ni fick skjuta på det. Eller vad tror du? Förstår ju absolut att du inte vill att hon ska vara dålig och inte kunna var med på er stora dag, men om ni tex får vet att behandlingen kommer ta si och så många månader så VET ni ju lite mer och då kan ni fatta ett beslut.

    Se nu bara till att fokusera på positiva energier, tänk positivt, utstråla positiva tankar mot din mamma. Ge inte upp. Positiv tankeenergi kan ta dig långt.

    *kramar om hårt*

    Bellanote

    Vad tråkigt att din sambos farfar hann gå bort innan ni gifte er men wow vilken ålder och vilken vitalitet han måste ha besuttit innan han bröt lårbenshalsen (var det när det var så halt ute?). Vilken otrolig välsignelse att få bli så gammal, vara så frisk coh att kunna klara sig själv hela den tiden. Det måste vara alla människors önskan Han fick ett långt och bra liv och dog i förvissningen om att ni ska gifta er. Han kommer att vara med er i tankarna på er stora dag

    *kramar*

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    godmorgon

    Angående din guldstämpel... det låter mkt konstigt att den inte skulle synas på det bruna?

    Är du säker på att du har en guldfärg som är ämnad för mörka underlag? Du har kanske en om är ämnad för ljusa?

    För guld och silver brukar ju synas jättebra just på mörka underlag! Kanske är det för att guld och brunt är lite ton i ton så att det går lite in i vartannat?? Eller?

    Trist iallafall... fast jag tyckte det såg jättefint ut med det rosa under, även om det för dig, innebär extrajobb (som man gärna vill slippa)

    Ja, jä...la trist BT-kväll. När jag äntligen kom hem igår så gick det ju inte att komma in. Jag är så trött på detta! Skittrist är det (dagens i-landsproblem lixom)

  • Anja 19 juli 2008

    De är superfina Pumpkin det kanske inte framgick när jag bara skrev att det såg superfint ut med det rosa under men jag menade alltså att hela kortet ser superfint ut. Men du, haha, vet du. Nu undrar jag om inte det guldiga vellumet skulle se snyggare ut. Jobbig jag är va

    Moooaahahaha...

    Har du gjort nåt provkort m guldvellum?

    Jättefint är det iallafall och den där fickan blev jättebra!

  • Anja 19 juli 2008

    Nu skulle jag vilja ha hjälp av er alla... Snälla skriv in alla rim ni har hört som skrivs för att man vill tala om att man vill ha pengar till bröllopsresa istället för presenter!

    Jag vet att jag läst säkert 5-6 olika varianter och jag vill ha dem allihop... haha

    Så snääääällla ni som vet att ni sett dem nånstans kan inte tala om var?

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.