• AnneiLund

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Den är så snygg att Daniel kommer vilja hoppa på och DO YOU i kyrkan!!!!

  • AnneiLund

    Pumpkin: Ja vad är det som är så svårt att fatta????
    Ringen är otroligt viktig, och visst det handlar inte om priset, IINGEN skulle bli gladare än jag (möjligtvis Anders då...) om min ring kostade hälften så mkt....men jag hittar ju ingen ring som jag vil ha....vet knappt om jag vill ha den jag från början trodde att jag ville ha..... Men Anders är en ekonomisk (selektivt ekonomisk) person....åhhhh....och totalt oengagerad...
    Bryr sig BARA om resan...

  • AnneiLund

    Jag ska gå till en juvelerare på tisdag som jag läst om...Anders säger att han inte vill följa med...så jag går dit själv...har sett en ring hos honom som jag vill titta på. Ska se om jag hittar en länk dit...vänta lite!!

  • AnneiLund

    JO...Anders får välja vad han vill att ha på sig. Han kommer köpa en Hugo Boss kostym, nya skor, skjorta, fin slips....det lär inte bli billigt...jag skulle inte stoppa honom där...eller lägga mig i när det gäller vilka han bjuder...Vi har svindyrt kuvertpris...och han bjuder folk han knappt umgås med....återigen...jag lägger mig inte i...men när det gäller liveband och at jag vill ge gästerna en lite present då liksom bara suckar han och ser helt obekväm ut

  • AnneiLund

    Ja...jag har heler aldrig sett Anders snåla sida innan. Han är oerhört generös, betalar så mkt här hemma, bjuder på resor och middagar...men NU helt plötsligt...åhhhh...han tror att genom att hänga på BT så trissas mina förväntningar och mina krav upp och han menar at det inte är normalt tt vara här inne. Att vi tjejer som hänger här ställer större krav på våra bröllop än den "genomsnittliga" bruden gör.....

  • AnneiLund

    Pumpkin: skrattar!!! Ja visst har han? Eller ligger det något i det han säger?

  • AnneiLund
    20080614 skrev 2008-02-17 18:16:30 följande:
    Anne: Jag önskar verkligen att jag också kunde hitta någon ring jag tycker om. Har hittills inte sett en enda som verkligen känts bra. Många är väl fina men ingen känns som jag.. Haha, tänk vilka ilandsproblem man kan ha ibland! (men man måste ju faktiskta ha en ring om man ska gifta sig i kyrkan så det går ju inte helt att ignorera problemet..)
    GUD...ja man måste ju faktiskt ha en ring.......Det blir inte lättare när jag till och med inte vill ha min förlovningsring längre.....Åhhh...nu kommer han verkligen tro att jag är en bridezilla!!!!
  • AnneiLund

    Ha ha ha
    Ja anders säger att det är helt ok om jag byter min förlovningsring, men då får jag betala mellanskillnaden själv...och sen vill jag ju att han också byter men där är det stopp!!!!

  • AnneiLund

    Jag kan nog ibland känna att jag jämför mig med många här inne som är superkreativa och duktiga i sin planering...då känner jag mig lite off helt enkelt...men annars så håller jag nog med mkt av det du skrev Anja....man har ju fått lära sig så mkt här och alla tips....ala dessa tips!!! Wow...och framför allt....vänner ute i cyberspace som man kan vända sig till när ingen annan orkar lyssna!!!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.