Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Nu har jag öppnat en ny hotmail adress enbart för att ta emot osa från gäster

    hihi

  • Anja 19 juli 2008

    Men va f..n... den funkar inte! Kan inte logga in på adressen, trots att jag skapat den och aktiverat den! Va f..n...

  • Anja 19 juli 2008

    Kan inte fatta att jag är helt alena här...

    Suckar djuuuuupt

  • Anja 19 juli 2008

    Hola hola

    ja hörni jag önskar såååå att jag varit med er här i förmiddgags.

    Vår natt har varit traumatisk... Jag satt ju uppe här ENSAM rätt länge som ni såg och när jag gick ohc la mig så kom jag inte till ro, mådde lite halvilla och hade hjärtklappning.

    sambon hade skitont i magen ohc kände sig konstig... När klockan var 2 ungefär så hör jag sambon resa sig, gå in på toa och så hör jag hur han ulkar och spyr hur mkt som helst...

    Han går ner och lägger sig på soffan sover eftersom Alice vaknade och ville ligga mellan oss. Han ville väl inte smitta henne ifall hon inte redan var smittad (Ivan spydde ju natten mellan tisdag och onsdag om ni minns).

    En halvtimme senare känner jag att det funkar inte längre. Hinner knappt till toa, spyr som en kalv...

    Sover knappt alls utan somnar först framåt morgonen, mår fortf illa och har ont i magen... Daniel har värsta rännebajjan och rusar på toa stup i kvarten (åååh så underbart med TVÅ badrum )

    På morgonen kommer Emil upp och säger att han mår illa, Alice börjar kräka vid 11-tiden och efter någon timme sätter även Emil igång att kräkas. De två kräks fortfarande, medan Ivan är pigg som en lärka och försöker hålla igång oss alla.

    En enda sak är jag riktigt tacksam över och det är att vi alla får detta avklarat på en och samma dag!

    Det finns inget värre än när man går om varandra och det går runt runt i familjen (man blir ju ej immun mot sånt här, sjukt nog)

    Så, visst har jag haft den värsta natten och dagen IGEN hehe

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    jag tror visst att folk hade lyft vellumet, man ser ju att där är nåt under, men jag håller med om att det låter skitsnyggt att göra ett sepiakort där ni pussas, med brända kanter ohc ha på framsidan

    Den idéen tycker jag du ska köra på!

  • Anja 19 juli 2008

    Sedan vill jag ha en full rapport om hur skrivaren är

    Var det svårt att ställa in den eller? Om Lasse höll på hela kvällen menar jag. Han är väl utbildad i sånt eller?

    Vi kan nämligen INGET om datorer... Så den måste ju vara lätt att installera *ser desperat ut*

  • Anja 19 juli 2008

    Fick telefonsamtal från Xtravaganza mitt i allt kräk-kaos

    Suck...

    Det kostar alltså 990 kr i månaden! För hel..ete... det är en förmögenhet för oss EFter fjärde månaden går det ner till 599, suck... (jag hade ju bara tänkt vara med i fyra månader, för sedan ska man ju enligt deras modell ha gått ner 15-20 kg och det är allt jag behöver).

    Jag har aldrig haft problem att bibehålla vikten nämligen, när jag väl är nöjd med mig själv, då är jag väldigt mån om att inte gå upp.

    Så det blir 4.000 kr...

    Det är ju VÄRT det egentligen, men vi har lixom inte råd

  • Anja 19 juli 2008

    Godmorgon Hedebris

    jaaaa jag var oxå det förr. men sen jag fyllde 30 så är det helt omöjligt... allt som förr fick mig att rasa i vikt, har ingen som helst effekt idag...

    Förr räckte det verkligen med att jag åt nyttigt, tog bort godis, sötsaker etc och så sa det poff så hade jag gått ner 10 kg.

    gick ner 10 kg på 8 veckor lätt som en plätt... Idag, tja, det händer nada... och sen går jag upp utan förklarlig anledning, vilket gör mig sååå deppig att jag släpper alltihp och känner att det är skitsamma vad jag gör för inget händer ändå.

    Typ...

    Så jag behöver nog hjälp m mitt tänk...

  • Anja 19 juli 2008

    Alltså jag kan gå ner fem kilo, sen är det som att kroppen benhårt håller fast i övervikten, inte vill bli av med den...

    Då landar jag på en platå och där händer inget mer, vad jag än gör och det gör såklart att jag deppar ihop och börjar tröstäta. Sunt som f..n

    Men xtravaganza fokuserar ju just på mental träning... är ju det som är så jä..la bra, både enskilt och i grupp och man får en massa verktyg att använda sig av osv...

    Det vore nog jä..ligt bra för mig.

  • Anja 19 juli 2008

    Pärlplattan

    hehe ja eller hur men tyvärr så kräkte jag bara en gång, fast massor, till skillnad från resterande familjemedlemmar.

    Däremot så är ju aptiten sisådär och något som jag ALDRIG kommer kunna äta igen är mörk choklad med vaniljsmak, bara jag tänker på det så vill jag spy (åt det igårkväll till kaffet och alla spya smakade så, uuuuurk).

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.