• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Anettan: Tack!

    Jo men de va lite segt. Fast jag ringde mamma nyss o hon skulle se hur mkt huld hon kunde fixa hemmifrån, så ska jag prata med en guldsmed på måndag där jag jobbar.

  • Englali

    God morgon!

    Anja: Jag hinner ju inte med o läsa allt... såg inte att du skrivit om det tidigare i tråden. Lite upprepning får du räkna med

    Ja... melodifestivalen är verkligen skit. Jag tycker inte om den o brukar aldrig se den, men igår hade vi gäster här som gärna ser den så... det vara bara o hänga på.
    Men fy, jag skäms över hur vi röstar här.

    Hade för övrigt en trevlig kväll igår o maten var mumma. Idag är det klippningar, kort-pyssel, middag hos mamma o pappa o mys med A som gäller. Söndagar går föööör fort!

  • Englali

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-02-10 12:23:44 följande:


    Englalihaha jag skojade bara klart vi upprepar oss, hehe...
    No hard felllings Jag kan ta det mesta... och allt med humor, jag lovar!!

    Sitter fortfarande o funderar över bröllopsresan... hur vi ska göra.

    Vi vill ju lite längre o varmare, men kan inte få ihop det innan jul. Så det kanske blir en kortis efter bröllopet och sen den "riktiga" i jan/feb -09. Orkar jag vänta sååå länge? Men iofs, det är ju då det är så himla skönt o komma bort från vädret i Sverige. Tänkt februari, slippa det värsta. Hm...
  • Englali

    Anja: Ja... det lutar väl åt det. Eftersom Andreas jobb inte kan ge klartecken heller och resorna börjar ta slut så känns det som lika bra att boka i feb.

    MEN... nu vill vi ju gärna ha bebis så snart som möjligt efter bröllopet. Hur långt in i graviditeten kan man flyga?
    Har ju liksom ingen aning om hur snabbt jag kan bli gravid (om jag ens kan!?!)...

  • Englali

    Pumpkin: Thailand är ju iofs varmt, men i februari är det rätt ok. Var betydligt värre när jag var där i mars-april, det var hetta. Iofs så är jag en STOR värme fantast, jag klarar av det mer än vad många gör. Men sen har man ju inte en aning om hur man mår när man e gravid, jag kanske blir superkänslig!

    Kul med bil, vad är ni sugna på? Vi skaffade nytt i dec.

    Åhh... jag blev så irriterad nyss. Träffade en av mina närmaste vänner (som jag tyvärr inte hinner träffa mer än i affären, precis som ikväll) Då säger hon: Vi har förresten köpt hus! (o förklarade vilket) Då frågar jag... men erat hus ni har nu då?
    Ja... det har vi redan sålt.

    Bah!!! De vet ju att vi letar hus som idioter, kunde de inte ha frågat? Åh, deras hus är toppen och där hade jag verkligen velat bo Känns som vi missade världens chans!

  • Englali
    20080614 skrev 2008-02-10 18:59:13 följande:
    Ibland händer så konstiga saker med kroppen också. Fattar inte riktigt, ibland känns det som att ju mer man vet om kroppen dessto mer förvirrande och komplex är den..
    Åh! Det stämmer så bra, verkligen! Ju mer man vet, desto mer känner man efter och så... så är det verkligen!

    Kan bara relatera till min mamma som är sjuk nu och jobbar med det själv. Hon är så otäckt medveten om allt. Om alla behandlingar, om alla konsekvenser med allt, alla symtom... ibland vore det bättre om man inte var så himla insatt.
  • Englali
    20080614 skrev 2008-02-10 19:00:59 följande:
    Englali: Så himla typiskt med huset.. Du får tänka att det kanske var något fel med det som de ville dölja! Längtar tills vi ska börja leta, samtidigt som jag bävar lite inför det också. Känns som det kan bli ganska svårt.
    Ja, så måste det säkert varit. Värsta fuktskadan som skulle kosta flera hundra tusen... såklart är det så
    Tack för uppmuntran!
    Det är jobbigt att leta hus, men roligt också... och knäckande. Det pendlar det där kan jag lova. Man bygger upp sådana förväntningar inför varje visning, och sen raseras allt så fort man kliver innanför dörren... *suck*
  • Englali

    Pumpkin: Kul att du ska börja plugga igen!
    Och jag SKA ringa till salongen i morgon bitti. Har fått reda på att hon börjar en timma innan de andra så det passar ju perfekt.

    Audi är ju en trevlig bil. Vi kör en Volvo V70 och en BMW. Jag gillar bilar, tycker om designen och formera. Haha! Den ska va snygg

    Jag har ju sådana krav på hus... tyvärr. Men det här, det hade varit perfekt!!

  • Englali
    20080614 skrev 2008-02-10 19:14:58 följande:
    [citat]
    Englali: Vad jobbar din mamma som? Är det cancer hon fått? Minns att du skrivit om det tidigare, men kommer inte riktigt ihåg diagnosen. Kan verkligen tänka mig att jag skulle bli som din mamma om jag blev sjuk.

    Japp det är cancer. Och hon jobbar på Vårdcentral, så hon kan o vet allt tyvärr. Statistik om hur många som blir friskföklarade... ja rubbet.
    Hoppas det blir bättre med din sambos farmor!
  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-02-10 19:30:33 följande:


    Förresten Englali, när vi satt och pratade bilar i bilen idag så klargjorde jag för min sambo att jag definitivt INTE vill ha en Volvo
    Varför inte volvo Pumpkin? Jag e så sugen på en C30 till mig
    Åh jag som älskar våran V70, den är snygg, rymlig går toppen! BMWn har jag inte mkt för. En jäkla lekbil som inte går o köra så fort det är någon minusgrad. Det är ju bara bakhjuldrift och då släpper den direkt... så en mer körvänlig bil ska det bli där. Vi måste ha två bilar eftersom Andreas reser mkt och man vet aldrig när han kommer hem. Har vi bara Volvon blir jag helt låst!
Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.