• Nienna

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-04 23:05:56 följande:


    Jättefint Nienna!Natti natt girls, hörs imorgon kväll eller så
    Tack tack!

    Sov gott och ha så kul i morgon!
  • Nienna

    Tack! Ja, jag gillar att pyssla. Håller mest på med scrapbooking annars, det har fått vara lite vilande nu, men jag hoppas såklart på massa bilder att scrappa så småningom.

    Klart du ska ta chansen, när annars ska du få ha en krona.

    Skorna kommer från littlefairies.se

  • Nienna

    Jättesöt krona och jättefin frisyr, förstår att du vill ha något sådant.

  • Nienna

    Gillar Brittanys och Jessicas frisyrer, men nåt sånt får jag aldrig till... Ska ju göra min frisyr själv.

    God natt!

  • Nienna

    Nä, nu blir det säng här också, ska ju upp tidigt i morgon och åka och hämta valpen!

  • Nienna

    Här har det varit lugnt idag!

    Nu är vi stolta ägare till en supergosig hundvalp, ska ladda upp några bilder senare ikväll.

    Sen så är jag jättesur på mig själv eftersom jag glömde köpa stavar! Vi hade ju valpen i bilen och då ville jag inte hålla på springa i massa affärer, så det blev bara Coop Forum och sen var det bortglömt! Nu tar jag mig nog inte till nån affär som säljer stavar förrän tidigast i slutet av nästa vecka, men jag får väl börja med vanliga promenader iaf.

  • Nienna

    Englali - Nja, det är ca 5 kg jag ska ner. Det är mest omformning som gäller här med, då det mesta jag gått upp satt sig runt magen. Slutade snusa för 7 månader sedan och det har blivit mycket småätande sen dess. Hoppas kunna klara det med promenader och neddragning av socker och fett.

  • Nienna

    Jag har väl varit rätt "normal", innan jag fick barn vägde jag ca 55 kg, gick upp 18 kg till 73 med första barnet och sen gick jag ner till 46 kg (amningen), sen när jag blev gravid igen efter ett år gick jag upp 27 kilo, till 73 igen och sen efter var jag nere på 46 igen! När minstingen var några år hade jag kommit upp över 50 och då kände jag mig rätt nöjd, men runt 53 är som sagt min trivselvikt.

    Folk trodde nog att jag hade ätstörningar när jag var som smalast, men det var ju barnen som "åt upp" mig. Det jag gillar mest med att ha gått upp i vikt är att brösten blivit som vanligt, de försvann ju på en gång när jag gick ner så mycket.

  • Nienna

    Jag tycker absolut att du kan ha krona! Pärlor i öronen blir nog jättefint och det blir nog bra utan halsband. Själv känner jag mig lite naken utan halsband då jag alltid har på mig mitt bismarckhalsband, som jag fick i konfirmationspresent.

    Superfin klänning och den passar ju dig perfekt! Vad är det för märke?

  • Nienna

    Pumpkin - Låter som en rolig och händelserik dag!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.