• Nienna

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Jag är kvar, men jag fryser så förbenat! Ska gå och göra mig lite te tror jag... BRB!

  • Nienna

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-07 13:05:00 följande:


    Nienna spring lite efter Buzz så blir du varm, fniss...Anne... jahaaa... jadåså då förstår jag! Upptagen alltså... Här blev det inga kex, jag snöade in på en nutrilettbar istället. Är ju så goda att jag missbrukar dem...
    Han ligger ju och sover! Han vaknar väl snart och ska ut i snöstormen och pinka, så jag tror jag väntar med mitt te tills efter dess!
  • Nienna
    Englali skrev 2008-04-07 13:06:27 följande:
    Usch... jag känner hur ångesten börjar krypa på mig ang. tandläkaren. Om en dryg timma ligger jag där i stolen, vägrar öppna munnen och tårarna sprutar. Inte gör det saken bättre när sköterska efter en stund håller mig i handen och säger med röst till en 5-åring "Man FÅR gråta lilla vän, det gör liiite ont". Så, nu vet ni hur mina tandläkarbesök ser ut... det brukar bli bättre efter sådär 5-6 bedövningssprutan! Jag ÄR verkligen hopplös!!
    Förstår dig alltför väl. Har sån tandläkarskräck att jag vägrade gå till tandläkaren på flera år fast jag egentligen behövde. Det resulterade ju bara i att det blev ännu värre och till slut fick jag åka till Sjukhustandvården och sövas för att fixa till mina tänder!
  • Nienna

    God morgon! Här vaknade man upp till en vit värld och tydligen ska det komma mer snö ikväll och i morgon!

  • Nienna

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-08 12:07:10 följande:


    Just det!Satt och skulle fylla i hindersprövning + efternamnsbyte imorse och blev då lite tvekande när det stod "Fullständigt namn" - har ni fyllt i med era andranamn där också?
    Ja, det gjorde jag.
  • Nienna

    Och på intyget jag fick tillbaka står det våra fullständiga namn inkl. andranamn.

  • Nienna

    Jag har varit så trött och frusen idag, la mig och sov efter jag skrev här senast och sov till 15,45 då det var dags att hämta barnen! Nu är jag piggare, men fortfarande frusen.

  • Nienna

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-08 20:56:39 följande:


    Trötthet här också, och depp. Känner mig fruktansvärt frustrerad och under isen idag...
    Samma här, vet inte om det kommer att ordna sig med CSN. Idag fick jag återbetalningskrav på över 8000:- som ska betalas den sista denna månad, plus att jag blivit av med resten av terminens studiemedel och ska börja betala tillbaka direkt. Vill bara lägga mig ner och gråta! Försökte ringa men deras system låg nere så de kunde inte svara på mina frågor.

    Ska iväg till skolan på torsdag och prata med lärarna och rektorn och skolmässigt kommer det att ordna sig, men med CSN vet man ju aldrig. Kan jag få pengar retroaktivt om skolan redovisar att jag fullgjort mina poäng? Måste jag ändå betala återkravet? Osv osv... Hur ska jag annars kunna betala över 8000 + våra vanliga räkningar på ungefär samma summa? Får jag inget studiemedel får jag inga pengar alls! :'(
  • Nienna

    Tack tjejer! Ska ringa CSN i morgon igen, men man drar sig ju för det när man inte vet om det kan ordna sig. Så länge man inte vet så...

    Pumpkin - Låter jobbigt! Det där med sexlivet är ju som det är. I början kunde vi inte hålla händerna ifrån varandra, sen kom barnen och då stannade det av rätt mycket... Min sambo skulle kunna hålla på varje dag, flera gånger om dan om han fick, men jag har sällan lust. Det är just det att komma igång, har vi väl kommit igång tycker jag ju att det är jätteskönt och undrar varför vi inte gör det oftare, men så nästa gång sambon vill känner jag bara att det är jobbigt! Men det har blivit mycket bättre det senaste året ungefär, men inte tillräckligt bra enligt min sambo.

  • Nienna

    Sexlivet måste väl vara en av de största anledningarna till bråk? Så har det alltid varit i mina längre förållanden, i början har man hållit på mycket med efter ett tag minskar min lust. Han vill men inte jag och så börjas det...

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.