• Nienna

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    God natt tjejer! Själv blir jag uppe en stund till, ska ta sista kvällspromenaden med valpen om en stund, sen är det sambon som får ta natten.

  • Nienna

    Jag är kvar! Ligger i sängen som jag har helt för mig själv då sambon sover på soffan med valpen nedanför sig. Så jag kan vräka ut mig bäst jag vill!

  • Nienna

    Jag skulle inte bjuda fler gäster, men de vi bjudit skulle få följa med på en slottsweekend med allt inkluderat (även resan dit)!

    Sen skulle vi ha fri bar.

    Och slutligen riktigt bra underhållning!

  • Nienna

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-08 23:36:50 följande:


    Hehe vi passar på på helgen när barnen på morgonen går ner för att titta på barnkanalen...Vi har väldigt väldrillade barn heheMinstingen rusar upp ur sängen och vrålar -seeee på teeeveeee Gött tänker vi, hehe...
    Samma här, blir oftast på morgonen. Men på eftermiddagen när sambon säger typ "Ska vi inte gå och lägga oss när barnen tittar på Bompa" blir jag bara irriterad, jag vill inte planera in vårt sex, det ska vara spontant!
  • Nienna

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-08 23:43:13 följande:


    MMMmm jaaaaaaaaaaa slottsbröllopjaaa jag hade hyrt ett slott i frankrike, betalat för alla så att de kunde komma dit och så bo där i värsta lyxen en hel weekend, typ tre dagar och haft fantastiska uppklädda middagar varje kväll, underhållning med spel och lekar och roligheter, en massa underbara viner, dans och superb mat och så varit klädd i helt fantasiska klänningar varje kväll, uppsydda för mig Och liveunderhållning varje kväll, orkester lixom... hihi Självklart fri bar hela tiden och en massa snacks och sviter med sanslös lyx bubbelpool på varje rum, champagne till den enorma frukostbuffén varje morgon lixom...Hihihihihihi...
    Japp, precis just exakt så.
  • Nienna

    GME76 080802 skrev 2008-04-08 23:45:03 följande:


    Nu börjar det likna nåt. Guud va mesiga vi var innan.Bra gjort, Nienna!Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-08 23:43:13 följande:
    Ja, jag tyckte det jag också! Måste ju höja ribban lite!
  • Nienna

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-08 23:48:19 följande:


    shit jag är sååååå frusen!!! tinar inte upp... Var på föräldramöte ikväll och när jag kom ut så ösregnade det... skulle låsa upp cykeln som jag lsåt m blocklås och upptäckte att ojdå, jag har inte nycklarna med mig... (låset går att låsa utan nyckel, bara att trycka ihop det)...Så det var att gå till affären o handla, gå hem m tung kasse, rätt långt när man går, och var dyngsur när jag kom hem... stod ute o pratade m en granne i en halvtimme trots detta samtidigt som jag frös så jag huttrade...Nu sitter jag här i dubbla filtar OCH en tjock badrock och jag fryyyyyser...Nienna förresten det här med att du är så frusen!Äter du orentligt... sådär fryser jag endast när jag bantar!
    Jo, jag äter ordentligt. Jag har alltid varit frusen, men det blev bättre när jag slutade snusa. Dock har det blivit kallare i vårt hus, speciellt i sovrummet. Vår värmepump hade väl börjat anpassa sig till vårväder men nu har det blivit kallt igen.
  • Nienna

    Stackars dig som är så frusen förresten, för mig hjälper det oftast med en fleecefilt.

  • Nienna

    Vi har jordvärmepump och golvvärme, så blir jag alltför frusen får jag väl lägga mig på golvet, där är det varmt och skönt.

  • Nienna

    Anja - Trist att folk inte kan respektera när det är barnfritt! Jag har varit på två bröllop där de haft barnfritt och första gången ammade jag sonen, så han var med medan sambon stannade hemma med dottern. Sonen låg i sin vagn och sov i princip hela kvällen, jag var kvar och dansade till kl. 2! Andra gången var farmor barnvakt och jag och sambon åkte själv.

    Vi kommer inte att ha barnfritt på vårt bröllop, vi bjuder ju bara närmsta familjen och ser det som en familjefest! Vi ska heller inte ha några tal, spex eller liknande så barnen kommer ju inte att störa på samma sätt som de skulle göra på en "mer formell" middag (om jag får kalla det så).

    Om den ena systerns barn ska vara barnvakt så är det ju inte så att de är med "bara för att", då tycker jag att den andra systerns barn kan stanna hemma. Och hur kul kommer barnen att ha egentligen? Och föräldrarna? De kommer ju bara måsta hålla koll på sina barn. Nä, skulle jag få chansen att gå på en fest utan barn skulle jag ta den! Men så är jag ju ganska svältfödd på fester också.

  • Nienna

    Godnatt brudar, jag ska också ta och sova (ligger gör jag ju redan! ).

  • Nienna

    God morgon! Sitter och stålsätter mig inför mitt samtal till CSN. Ska inte ringa förrän mitt på dagen/eftermiddagen, ifall svaren inte är som jag vill. Vill inte förstöra hela dagen i så fall...

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.