• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Men fy Pumpkin... jag ryser verkligen av obehag. Det är så sorgligt
    Vet att det kanske är fel o säga såhär, men skulle det hända mig... jag skulle bli livrädd för att bli gravid igen. Tror jag skulle vara hysterisk genom hela graviditeten.

    Anja: För o svänga snabbt från det hemska ovan.
    Kollade du frisyrerna i mitt galleri?? I loooove Jessica S. firsyr. Avslappnat, classy och så jä-la snyggt! Men like!

  • Englali

    Pumpkin: Men vad "skönt" ändå att de har en liten grabb. Åh... jag LIDER så med dem. Det gör verkligen ont ända in själen på mig

    Min kusin o hans tjej hade två små grabbar när de bestämde sig för att skaffa en tredje. Hon blev gravid snabbt, men i 5-6 månaden upptäcker de ett gravt fel på nacken/ryggraden på fostret och hon får inte föda det med risk för sin egen hälsa. I slutet på 6 månaden görs en svår abort (en liten tjejja var det). De bestämmer sig efter ett tag att göra ett sista försök o bli gravida, blir det inget så är det meningen att de inte ska bli fler. Efter 9 månader föds... tvillinggrabbar! Så nu har de fyra pojkar varav den äldsta är 5 år, nr två 3 år och nr 3&4 är 1 år. Skojar ni att det är livat hemma hos dem eller!?!

    Ja... Jessicafrusyren är jag grymt sugen på faktiskt. För dagen iaf, det kan ju som bekant svänga

  • Englali

    Ja det är det verkligen... vi kan säga såhär att är det någon som ska ha fyra grabbar så är det dem

    Pumpkin hur ska du ha håret... funderar du fortf. eller har du bestämt dig för den där lite "rockigare" frisyren med flätan?

  • Englali

    God morgon!

    Anja: Jag är sååå ledsen att jag bara stack Datorn krånglade och jag blev le och slog av skiten! Ska kommentera dina bilder i em.
    Nu är det dags för jobbet... åh...vill inte

    Ha en bra dag tjejer!
    Kikar in ikväll!

  • Englali

    Ojoj vad ni har skrivit idag!!

    För att göra ett litet inlägg i debatten om matkostnader osv. så kan jag tänka mig att vi ligger iaf på 4000 kr/månad.
    Där är inte kattsand och kattmat inräknat då jag köper specialsand i djuraffären och kattmat på Veterinärkliniken. Endel hygienartiklar så som duschcreme´och handtvål och så är inräknat. Deo, parfymer, ansiktsgrejer (främst till mig då) är inte inräknat. Tummar inte gärna på kvalitet vad det gäller tvättmedel, mjukmedel, toapapper, duschcremer och sådant...
    Detta är på två personer (och de två missarna då )

    Pumpkin: Jag ska också på ansiktsbehandling om två veckor... tisdag v.10 Det är sååå skönt. Jag hade en favvo-hudterapeut jag gått hos till och från sedan jag gick i åttan på högstadiet, men hon har flyttat så nu försöker jag hitta en ny att trivas med. Jag är "gammal" i hudvårdsträsket om vi säger så

  • Englali

    Anja: Du är här... vet att du ville jag skulle kommentera ngt om någon frisyr... vad var det? Har glömt.. *skäms*

  • Englali

    Snitte: Men fy... usch! Det gör så ont i mig när jag hör sådant.
    Iförggår klippte jag en tjej o hon pratade om sina barn o så... och jag frågade hur många hon hade. Hon säger då två, eller tre rättar hon sig till och sedan säger hon.... fast min ena pojke dog i plötslig spädbarnsdöd, så jag har två i livet och ett i himlen. Helt spontant sådär! Jag har aldrig klippt henne innan och gissa om jag blev ställd. Blödig som jag är fick ja hålla tillbaka tårarna.

  • Englali

    Jag är lika dan Snitte... gråter för allt. Grät senast för några timmar sedan när jag råkade slå över till slutet på "Extreme home makeover", då när de tre flickorna som fölorat sin mamma o bodde med sin pappa fick se sitt nya hus då rann tårarna. Andreas bara skrattde och sa men snälla, du har ju inte ens sett det från början. Haha, men sån är jag. Sååå känslig. Gulp!! Det oroar mig lite inför vigselakten i kyrkan, tänk om tårarna kommer spruta konstant!

  • Englali

    Fillifjonkan: Jag gör också det. Satt o lyssnade på de solosång vi ska ha i kyrkan och blev så tårögd.

    Snitte: Vi ska fotas innan, och det är verkligen tur. Jag hade inte fixat det efter tror jag... ingen vacker syn

    Anja: Jag gillar den baktill men kan tycka att den blir så väldigt platt för övrigt. Känns som man kan göra den lite roligare och mjukare framtill tycker jag.
    Är du nervös för i morgon? När du ska "testa" allt.
    Den bilden du visade igår som du tyckte/trodde var jag... du är inte helt fel ute. Kanske liiite för mycket "skogsälva" över det *asg* (Var nu ordet skogsälva kom ifrån!?!)

  • Englali
    Bellanote skrev 2008-02-21 21:24:19 följande:
    så nu är skorna inlagda hojta till vad ni tycker .
    Jag tycker definitivt nummer 2. (Vart har du beställt dem, någon bra sida jag kan kolla på, länk!?!)

    Anja: Drog du nu ELLER!?!?!
Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.