• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Anja: Jag sover med en fuktinpackning på mina toppar och längder. Endel säger att det inte är det och vissa säger att det är super. På mitt hår fungerar det alldeles utmärkt så jag kör på det, mitt hår är väldigt törstigt så en 5-minutare i duschen en gång i veckan ger inte den kicken åt det, som jag vill ha!

  • Englali

    Är det torrt o livlöst så är det nog lite törstigt. Gör lite inpackning för färgat hår, gärna du som har rött för då få det lite extra glans och lyster.

    Nu SKA jag sova!
    Ledsen men du blir ensam... lycka till i morgon, vill höra allt om ditt frisörbesök!

    Godnatt!!

  • Englali

    Englali heter jag du... fler som behöver sova!
    Godnatt!

  • Englali

    God morgon!

    Jag tvärsomnade DIREKT. Har feber och så fruktansvärt ont i halsen. Hela kroppen värker. Influensa på G!?!
    Nehe... dags att åka o jobba nu, tyvärr. Idag hade sängen kännts bättre med min febervärk.
    Tur det är helg och att jag tagit ledigt på måndag.

    Kikar säkert in ikväll!

  • Englali

    Hej hej!

    Här har ni en som är sååå sjuk. Jag har feber och ont i halsen. Hela em. på jobbet har varit en plåga!!

    Här är det storm. Nu blinkar det i lamporna hela tiden, så vi får väl se hur länge vi har ström (dvs. hur länge jag har dator)

    Fillifjonkan: Vad är det för bilder?? Ja vill också se!!

    Ikväll blir det bara mys i soffan och film. A åker o hämtar mat nu eftersom vi båda precis kom hem från jobb, så då blir det pizza

  • Englali

    Ja, jag är rätt sugen på det faktiskt. Inget smakar ju när man inte mår bra tyvärr... åt något som brukar vara världens godaste caesarsallad till lunch idag, smakade aboslut ingenting

    Åh... alla här verkar ha bestämt sig ang. håret känns det som. Och jag är världens velpotta!!

    Anja: Härligt att det gick bra hos frisören. Jag sa ju att vi frisörer älskar när ni kommer med bilder. Ni verkar superförberedda då, plus att det är så bra att ha något att diskutera utifrån!

    Så vill ja ha ett hus, vi vill ha ett hus. Nu är det på gränsen att vi bygger ett istället. Är så ledsamt med det här förbaskade letandet... så igår kväll låg vi faktiskt o kikade i massa huskataloger som vi beställt hem.

  • Englali
    Filifjonkan2 skrev 2008-02-22 19:44:55 följande:
    hmm jag tog bort bilden på hallen jag lägger upp den igen
    Gör gärna det! Vill ju se vad det är alla berömmer så Är totalt inredningstokig själv. Design, färg och form är mina stora intressen.

    Skönt Pumpkin! Men hur tusan ska vi kunna bestämma oss?? Ena dagen vill jag det och nästa det andra och så är jag så orolig att inte ska kunna göra det extakt, precis så som jag vill ha det! Jag är ju skitpetig...
  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-02-22 19:58:41 följande:


    Jadu Englali, VAD ska vi göra?! Jag är också skitpetig med mitt hår, jobbigt petig faktiskt. Hmm, det blir inte lätt det här
    Jag vet faktiskt inte. Mitt stora problem är nog att jag jobbar med det. Jag vet ju ungefär hur jag vill ha det, men inte hur jag ska få det... är du med?? Mitt största bekymmer är nog vem jag ska ge förtroendet... åh, jag måste vara helt puckad!

    Fy f-n vad jag är sjuk. Ligger med hur många tröjor som helst under en filt och huttrar. Halsen känns SÅ stor och allt gör ont. Stackars, stackars mig!!!
  • Englali

    Pumpkin: Tack... behöver ALL medömkan jag kan få nu.

    Snart dags för sängen här, eller tja... jag sover redan känns det som

    Jag kan inte heller ha för hög klack. Jag är 172,5 cm och Andreas är 177 cm tror jag... inte så mkt att ge på. Men med hans fina nya lackskor blev han iaf 2 cm längre, har ju värsta platå-effekten *asg*

    Haha, på tal om stormen Gudrun, roligt ni nämnde det. Det var första gången jag och A sexade till det. Minns det sååå väl! *mmm* Tror ni vi märkte stormen!?!
    Alla pratade om denna storm som var den natten och vi hade inte märkt ett skit, haha!!!

  • Englali

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-02-22 23:26:09 följande:


    så din anledning var ju BETYDLIGT roligare
    Vi märkte den när vi åkte hem från krogen den natten, vi kryssade mellan massa träd som låg över E22:an... vi och räddningstjänsten var ute o åkte!
    Ren idioti, men va tusan gör man inte för kärleken...

    Någon som har något bra botemedel mot fruktansvärt halsont, värk i hela kroppen, feber och allmänt kasst mående!?! *hoppfull*
Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.