• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Hej Snitte!

    Japp lite läskigt, men de blir tydligen en slags ärr-bildning på hjärnan när man slår i ordentligt. Rätt otäckt för ibland får jag sådan grym smärta precis där såret va och så blir jag helt yr. Men jag har gått o fått akupunktur o massa sådant för det. Blir alltid som värst när jag stressar eller blri upprörd.

    Åh... Säffle. Gud va jag längtade dit nu när du skrev det. En av mina bästa vänner där har fått en liten i onsdags och idag kom de hem från BB. Liiite för långt o åka o hälsa på bara sådär tyvärr. Vart i Säffel ställde du ut då??

    Själv väntar jag på att Andreas ska komma hem med Thai-mat samtidgt som jag klistrar adresslappar på kuverten till inbjudningskorten. Blir riktigt fint och går inte att se att det är en etikett heller om man inte studerar det supernoga.
    Nu jäklar ska korten iväg!!!

  • Englali

    Snitte: Ang. frågan om smärtan: Jag vet faktiskt inte, ingen vet... det är så olika fårn fall till fall. Men vid röntgen jag gjorde då så ser man ingen skada på hjärnan iaf. Tur det!!

    Tack, vi är nöjda med korten. Vad gjorde ni för tabbe med erat datum då?
    Jaha, i Säffle kyrka. Mysigt. Ibland saknar jag Säffle, eller i alla fall alla mina vänner där. Helt underbara! De kommer på bröllopet, såklart!
    Jag är också toksugen på en liten bebis, längtar oerhört mkt!!

    Pumpkin: Hur går det för dig... har ni skickat iväg era inbjudningar ännu? Är du fortf. själv?

    Åh jag har fått lite ångest ang. vårt info-blad. Känns som man tigger pengar... fast A säger att det aboslut inte är så. Men jag känner, vi kanske inte skulle skrivit ngt alls om present?? Men å andra sidan, då får vi bara en massa som vi inte önskar oss och det gör ju ingen glad heller...blir en massa pengar utslängda i onödan.
    Grejen är den att av de bröllop vi varit på har ingen skrivit med ngt om presenter osv. Så jag vet inte om folk kommer tycka att det är lite överdrivet o så att vi skrivet det... åh, så velig jag blev nu! Men å andra sidan... för tusan det är ju vårat bröllop o vi försöker faktiskt bara underlätta för gästerna!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Ang. det där om att önska sig pengar... nu står det iaf med i infobldet fast på ett fint sätt. Och vi har skrivit att vi kommer beställa våran resa genom Ticket, så då behöver man ju inte kommer med rena pengar utan det finns ju presentkort. Har även skrivit med att det inte kommer ske någon presentöppning under festen där vi läser upp vem som givit vad, det är väl ok? Då behöver ingen känna sig utlämnad.

    Nu ska jag "jobba" lite, ska klippa min mamma, pappa och lillebror.

    Åh... så är det måndag i morgon igen. Fy tusan vad fort helgen gick. Min darling är i Malmö och jobbar idag. Han stack iväg här ifrån vid 06.00 i morse, då var jag sjukt trött. Han iaf titta upp o se att han var klädd i kostym, slips o hela kittet... as-snygg med andra ord! Så då fick jag lite o längta efter tills han kommer hem ikväll!! Hahaha! Jag har ju då något sjukt för män i kostym *asg*

  • Englali

    Haha Pumpkin, ibland är det så bara! Själv har jag klippt hela dagen känns det som... så där gick min ledighet!

    Mamma o pappa fick sitt inbjudningskort nu och de tyckte det var helt ok så som vi skrivt om att vi önskar oss till bröllopsresan istället för en massa saker... Kändes bra! Så skönt att första korten är iväg och i morgon eller på tisdag hamnar resten på lådan, nice!!!

  • Englali

    Snitte: Nej, inte ledig. Men det blev så... och faktiskt lika skönt o göra alla på en dag. Då har man det gjort sen i alla fall.

    Funderar på om jag ska gå och laga mig lite mat... är så hungrig, men orkar egentligen inte... lyxbekymmer!

  • Englali

    Jag tycker också det är svårt att hitta på. Jag plockar mkt recept på nätet. Försöker variera så mkt det går och fisk minst 2ggr/vecka plus MKT grönsaker i måltiderna. Det är ett måste! Jag gör alltid, eller försöker iaf och göra menyer för veckan och följa det så gott det går. Dels för att det underlättar för fantasin och dels för att vi inte hinner planera en massa när vi kommer hem. Vi är ju hemma tidigast 19.00 om dagarna och då orkar man inte gärna åka o handla o planera. Allt ska finnas och bara till att börja laga!

  • Englali

    Pumpkin: Gud nej vi kan inte bestämma vilken dag. Jag är också mkt att jag går efter suget... och ibland så är jag inte alls sugen på det vi bestämt eller såå trött när jag kommer hem om jag jobbar över eller så, så då blir det ofta hämtmat, mkt thai.

    Men fisk måste du äta. Iaf fet fisk. Mkt omega 3, det måste man få i sig. (haha, värsta mamma-varingen här nu )
    Ang. varitionen försöker jag tänka att 1-2 dagar fisk, 1-2 dagar kyckling och 1-3 dagar kött (då nötkött. Ytterst sällan fläskkött och alltid bara nötfärs eller då kalvfärs) Usch vilken pet-maja jag låter som, men med maten är jag faktiskt det.

    Bellanote: Då blir det mkt korsett-provande för dig låter det som! Har du bestämt dig helt för att du ska ha det eller?

  • Englali

    Jag beundrar er som ska ha korsett o snöra åt ordentligt. Jag tyckte till och med att vissa av klänningarna jag provade var obehagliga för att de satt åt. Så här blir det ingen korsett eller något åt det hållet. En bekväm axelbandslös bh och trosor till det. Ska ni andra ha strumpbyxor?? Jag tror jag ska det faktiskt... tänker på om det blir varmt!?!

  • Englali

    God morgon!

    Pumpkin: Hm... nej iofs så behöver jag nog inte korsett nä
    Med strumpbyxor menar jag givetvis stay ups, jag är oxå inne på vita. Det är ju så mkt bröllop som Snitte säger.
    Det blir nog väldigt klibbigt annars!

    Nu ska jag o jobba, jag hatar verkligen måndagar. Vill inte, vill inte... vill inte!! Och i morgon flyger A till Sthlm i 3 dagar. Blää!!!

    Ha en bra dag!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Ni skriver så mkt som vanligt.

    Jag har haft en BRA måndag... fattar ni, helt otroligt!!
    Trevliga kunder och på förmiddagen tittade A in på jobbet och bokade "lunchdate" med mig, mycket härligt Vi käkade gott och shoppade lite. Jag föll pladask för ett par jeans, men när jag precis skulle betala dem så får jag se att de är trasiga. Fanns inga fler i min storlek, men som tur är, så är killen i butiken lite "svag" och gärna hjälper mig Han ringde runt till massa butiker i Sverige så i slutet av veckan kommer mina nya Acne jeans. Tur jag inte hann köpa de trasiga... kul med 1400 spänn på ett par söndriga jeans.
    Ikväll har vi bara myst o hämtade mat. A åker till Sthlm i morgon så vi bestämde oss för att bara ägna oss åt varandra.

    KKC: Jag kunde inte heller ha 36:orna när jag provade klännigar. Tror de är lite större, så jag har köpt en 36a som ska sys in. Allt går ju att fixa!!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.