Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Äntligen någon mer här!!!

    Pumpkin - Jo. Det tycker jag med... Då kanske man liksom kan börja jobba på att beta av skiten. Eller, ja. Typ.

  • Pärlplattan II

    Hejsan hoppsan tjejer!

    Jag har inte kommit in förut idag - men nu gick det fint!

    Har fortfarande inte fått mina beställda grejer. Annars hade jag haft något att pyssla med nu i helgen. Funderar på info-papper. Hur har ni tänkt lägga upp det, egentligen? Hur skriver ni?

  • Pärlplattan II

    Engalil - hur är det idag då?

    Vad förvånad man blir när man kommer in och så är det knappt skrivet någonting trots att det gått en hel natt!!!!!

  • Pärlplattan II

    Englali - Jag tycker absolut att ni kan byta till blått! Speciellt som ni är blå personer "Blå, blå, blå är mössan på mitt huvud, blå, blå, blå är *hmhm* som jag bär. Allt som är blått, blått, tycker jag är vackert....." Det finns ju så många nyanser, även om det är ljusblått så kan man få det ganska mjukt tycker jag. T.ex med sand, som Anja föreslog, eller, för den delen också creme som ni hade tänkt..

    Vi har nu köpt 300 servetter på Ikea. Lika bra när man nu hittar dom. Vita (lite större - ni vet dom där) och vita med rosa blommor. Tänkte lägga ihop en stor vit och en med rosa på. Inte för att vi tror att gästerna slabbar så mycket, mer för att jag tror det blir snyggt så - om det nu blir som jag tänker, men det får jag ju förutsätta. Servetter går ju åt i vilket fall....

  • Pärlplattan II

    Englali - Åh, vilka snygga buketter. Jag gillar tvåan och trean! Praktiskt är ju att du inte behöver tänka på att du ska ha på dig någonting blått..

  • Pärlplattan II

    Englali - Stilrent är snyggt tycker jag, från början tänkte jag enfärgat, men de här tilltalade mig, så därför kör jag en enfärgad och en mönstrad..

    Pumpkin - I know the feeling.. Är det bättre idag? Är det något särskilt som liksom stör?

    I natt har jag drömt ångestmardrömar. Det är jobbigt. När älsklingen har kommit hem, ska vi äta, och sen ska jag gå ut och gå och hoppas att huvudvärken släpper sitt tag så jag kan tänka lite sen..

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Du är kanske gravid!! Skämt åsido.. Bra att du iaf söker för möte, elleer tänker göra det. Hoppas att det går ganska så kvickt, det är ju ofta en fördel om det gör det..

    Fortfarande inga stämplar. Buäääääääääääääähhhh..

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Kan ju vara just att du mår lite sämre också, som gör att inte mensen kommer som den ska. Och den brukar ju dessutom tycka det är extra roligt att låta bli att komma, när den vet att man väntar som en tokig.
    Stämplarna beställde jag från My Cards..

    Sitter och grejar lite konfetti med en sån där hålgörare i hjärtform (klockren beskrivning, jag vet). Inte vet jag om vi ska ha dem, men jag kan ju göra det ändå, tänkte jag. OM. Små pappersbitar som liksom inte blir någonting av annars.

  • Pärlplattan II

    Förresten är det någon som vet något bra tips för att hitta olika inspirerande förslag till servettringar? (som man gör själv)

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.