• Anettan73

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-03-27 17:23:21 följande:


    Det med Vicks har jag också hört! Ska strax åka hem från jobbet, då ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på gårdagens Grey's.
    Gör du rätt i...

    Jag håller på att laga mat...

    Tobbe hämtar pengar på banken till bröllopet. Så imorrn bär det äntligen iväg för att hämta klänningen, ev på IKEA och köpa tyget och ljusen och ev ljusfat. Sen ska jag få tummen loss och köpa silkespapper så att jag kan fixa ljusen någon gång
  • Anettan73

    Då var jag smart med andra ord och få priserna på det. 300 för uppläggning och 200 för att sy till axelband. 200 för att sy in vid bysten.

  • Anettan73

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-03-27 21:54:50 följande:


    Ja jag får grubbla vidare helt enkelt. Men nu ska jag göra mig i ordning för sängen, är helt slut!Godnatt!
    Natti!!!

    Anja- JA du har verkligen fått tag på guldklimparna. vi valde dj iom vi vill ha all musik från 50 tal till nu tid...

    Nu ska jag vara social... Med sambon då

    Imorrn bär det av till Malmö. Bilen är lagad!!! Stötdämparen hö bak var totalförstörd.. Vä på väg att bli det... 1700.- fattigare... tur vi känner mekaren.
  • Anettan73
    Englali skrev 2008-03-28 22:23:46 följande:
    Fina namn. Jag gillar Elliot men A tål det inte så vi hoppas på en Betty och en Sigge/SixtenTänk dig en Betty Blomqvist... hur härligt låter inte det?? Som ett riktigt litet busfrö
    Sigge heter Vår mellersta i mellan namn.. Klas Sigge Zeth...
    Elliot heter en av tärnornas son. Heter typ alla.

    Betty e coolt.

    Igår bar det av till Malmö... Var först på IKEA och handlade in 20 ljus som jag ska ha på borden 10:- st för 14 cm...
    Lakan 13 st blekta lite tunnare 15:- st. Sen köpte jag Bröllopsbubblor och hämtade Tobbes skor AS snygga. Och Zeth provade ut näbb kläder. Ska lägga in bild i kväll. Nu provade han inte skjorta utan bara kostymen o västen.. Han bles såååå söt/fin. Silkes papper är med införskaffat, så ikväll ska jag fixa ljusen. Silver fat till ljusen gjorde jag ett jätte klipp. Vi har en butik här som heter Lågpris. Gick in för att se om dom hade silkespapper och ljusfat... Hade inget av det. Men så springer jag förbi silverbrickor och där fanns äver glasunderlägg i silver som passade klockrent till ljusen. 6 sk för 44:-... Kommer att lägga in bilder sen...

    Hämtade hem min Klänning som nu hänger hos en av tärnorna.
    Gissa vad... När jag ska bet rest på klänningen så säger hon att det är 4400 kr kvar att bet. Jag fick chocken då det inte alls stämde med mina priser jag fått. Tur som det var fick jag priserna uppskrivna på deras visitkort och det var hon som hade skrivit det. Priset var egentligen 7900 på klänningen men hon hade på något mysko sätt skrivit fel.. Men jag fick det för 6100. Och då slapp jag ändå sura miner... Tänk om jag inte hade fått det uppskrivet...Jag menar det e ju nästan 2000!!!!
  • Anettan73

    Tyst här e idag.. Jag håller på med mina ljus...

    Ska snart iväg o fika o bet tårtan...

  • Anettan73
    20080614 skrev 2008-03-29 08:23:02 följande:
    God morgon på er!äntligen har jag lyckats läsa ifatt lite och har tid att sitta kvar här! Har börjat min praktik i veckan och det tar verkligen på krafterna.Englali: Hoppas allt går bra med katten! Tråkigt när djur bli sjuka, men det kanske är bra redan idag!Anettan: Vilken tur med klänningen! Vi hade lite liknande tur med ringarna. Hade fått ett beräknat pris på 6600 som vi också fick betala, men samtidigt berättade de att det var felräknat och att det egentligen kostade 8450.. Blev det vita ljus från ikea, de på rea? Ska bli jättespännande att se hur det blir med dina tryck. Är ju jättekul att man kan göra så olika med precis samma utgångsaker, ljus, en skrivare och silkespapper!
    Nu finns det bilder i galleriet bla på ljusen... Det står på glas underläggen jag köpte som ljusbrickor.
  • Anettan73

    Svårt att förklara... Men det ser ut som den diamanten i spelet den försvunna diamanten Men d e liksom så jag ser en diamant.

  • Anettan73

    Ja ja....

    Nu har nästa unge vattenkoppor...

  • Anettan73

    Ja d e ju sant..

    Men jag börjar med att anmäla vasb till jobbet kanske... Får bara lämna när kopporna är torra. Tar ca 5-7 dagar...

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.