• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Pumkin: Ja vi får väl ge oss till tåls några dagar och se vad som händer.
    Förstår att du kommer överrens med dem, men inte gillar det hon gör. Prova att byta blommor, dammsuga o dona nästa gång ni är hos dem kanske!?! Och se hennes reaktion

    Vet ni, vad jag ät fånig. Fick ju en jättefin guldring i lördags kväll, en gesällring. Den ska sitta på högra handens ringfinger. Jag har för det mesta haft den på vänstra, bredvid min förlovningsring bara för att få känna känslan av TVÅ ringar där... att vara gift! A bara skrattar o skakar på huvudet åt mig

  • Englali

    Pumpkin: Visst är det??
    Åh jobbigt när du känner så... hoppas denna eländiga måndag går fort.
    Ja det med ringarna är en härlig känsla, verkligen! Det ser såå snyggt ut!

    20080614: Här hemma har vi ljust ljust grått i sovrummet, en vit/silvrig mönstrad i köket (är bara en vägg där) där mönstret bara syns svagt om ljuset ligger på rätt och alla övriga väggar är vita. I badrummet har vi grått och vitt kakel/klinkers.

    Vi vet inte när vi ska se på det. Skulle gjort det i morgonkväll men jag ska på en tekniker-show/vsining med Wella och spana in lite nyhter i hårmodet så vi kan inte. A försöker få tag i mäklaren idag... men han verkar inte svara så vi får se när det blir.

  • Englali

    Nej... jag vet faktiskt inte. Hon vi brukar ha är mammaledig fortf. tror jag. Det är ju flera stycken som är med i en och samma. Vaddå... ngn du känner som jobbar där?

  • Englali

    Den tjejen som brukar komma till våran salong heter Malin och jobbar/bor i sthlm. En helgo tjej, hon fick en liten tjej förra våren. Kan det vara hon?

  • Englali

    Ingen aning... men det kanske det gör. Fast imorgon är det en stor visning i Kalmar med mängder av frisörer inbjudna så det är nog många tekniker också. Vet inte om Tomas Edlund är med också, det är väl ders "chefs-stylist" och han är så grym!!! Vi och en salong till var inbjudna till Sthlm i höstas för en exlusiv två-dagarskurs och nylansering med honom... hade kunnat lyssna och se på det han gjorde i evigheter...

    Åh... nu är det helt mörkt här! Och det börjar regna/snöa... blä!! Vill inte ha vinter nu, fast de har ju lovat att den ska komma... *vill inte, vill inte, vill inte*

  • Englali

    Anja: Andas!! Det är säkert ingen fara. Gör som Pumpkin säger... maila och ring lite om vartannat så ska du se att du snart får tag i henne. Jag förstår mkt väl din reaktion men allt är säkert som det ska!!

    Nu måste jag snart bege mig mot bussen, jag hade sååå gärna haft hela dagen här hemma, det hade varit toppen!! A är inte heller hemma... han sover i Jkpg i natt, tycker vi inte om... men jag börjar bli van nu.

  • Englali

    Pumpkin: Samma här... jag hade också LÄTT gjort det för o får vara hemma resten av dagen...

    Skönt med påsk snart... och detta blir ju en kortvecka. Fast jag jobbar till 18.00 på torsdag iaf

    Här söar det också som tusan och kallt blev det. Uscha, vädret kan göra mig så deppig. Jag vill ju har värme, vår och så småningom sommar... NU!!!
    Nehe, dags o packa ihop mina grejer och bege mig. Kikar in ikväll, jag är ju ensam och allt så ni lär inte bli av med mig
    Hej så länge!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Idag har fler fått sina inbjudningar. En tjej ringde nyss och jag träffade en annan idag och de var sååå glada över inbjudan och tyckte den var superfin. Kul respons! Plus en kille hade ringt A idag och var superglad över att han är bjuden... roligt, roligt! Nu känner det lite bättre... tjejen jag pratade med hade fått den på posten idag, så då kan man ju hoppas att resterande också fått det...

  • Englali

    Jag smälter... sitter o surfar runt på familjelliv, ååå... längtan är SÅ stark!! Är nog ingen omöjlighet att det är med en liten, liten bebismage på vårat bröllop!
    (om det går lätt vill säga... sånt vet man ju aldrig)

  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-03-17 21:02:03 följande:


    Suck, jag borde skriva ihop ett par ansökningar, men hur kul är det när det ändå inte ger något jobb?!
    INTE tänka så! Kom igen Pumpkin... tänk såhär, skriver du inga ansökningar så är det definitivt ingen som ger dig jobb, då de förmodligen inte vet om att du finns! Du måste ju "visa" dig för att få dem!!!

    Själv sitter jag och räknar på en ev. föräldrapenning... shit, om det stämmer så som jag ränkat så blir det inte fett!! Det gäller o spara ihop en buffert till det innan känner jag. Så man har några tusenlappar extra där varje månad att röra sig med.
Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.