• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Ja det får ni, ni får spara dem tills dess!!

    Jag börjar få lite panik... det är ju faktiskt bara dryga 4 månader kvar till vårat bröllop. Shit, o så mkt som måste fixas!!

  • Englali

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-03-24 19:19:08 följande:


    nu ska jag natta barn här så jag säger hej så länge, ses senare ikväll
    Du jag har en blekaste aning om när jag hade/har äl. Min mens... tja, den är ett kapitel för sig Men det senaste året har den varkligen ordnat till sig och kommit mkt regelbundet så man börjar ju undra...
    Jo jag vet att ett samlag räcker... men då måste han ju komma på rätt ställe också... så att säga Hahaha, ni blir det mkt intimt här!!

    Sommarliv: Vad är du orolig för? Var förra grav. jobbig?
  • Englali

    Ojdå, ja då får vi hoppas det gå bättre. Du får väl vara extra noga och verkligen påpeka hur orolig du är och hur det gick förra gången, så de ha extra koll!! Lågt järnvärde?

  • Englali

    Har också lågt järnvärde... försöker med tabletter, bloutsaft och järn-rik kost. Men inte det lättaste!

  • Englali

    20080614: Känner precis lika dant! Ser fram emot dagen jättemkt, samtidigt som jag oroar mig för ALLT som måste fixas tills dess!!
    Kläder till A, min ring, festhäfte, vigselprogram mm. mm., och framförallt... att allt klaffar den dagen, att schemat flyter på någorlunda som det ska iaf! *nervös*

  • Englali

    20080614: Jättefina ljus!
    Håller på att köpa på oss en massa ljus här också. Vad har ni tänkt att ha dem... underlägg liksom, på bordet? Vad ska era ljus stå på?

  • Englali

    Nehe... ikväll blir det sängen tidigt. Ska krypa ner nu o kika på "100 höjdare" ett av våra (A o jag) favoritprogram. Helt underbara människor!

    Har för övrigt tjatat o skällt lite på A idag för att han inte har bokat musik till bröllopet ännu (till festen) och nu lovade han att ta tag i det i veckan. Det är ju faktiskt bara 4 månader kvar

    Jobbdag i morgon igen då... jag som såg fram emot påsken SÅ mkt och 4 dagars ledighet... så snabbt flög dne förbi. Jag måste hitta ett jobb på hemorten... jag vill inte resa mer
    Tänk o kunna vakna på morgonen och gå till jobbet. Känna att man är "hemma" liksom fast man är och jobbar. Kunna åka/gå hem på lunchen... ååå, det är verkligen min dröm!!!

    Natti natti tjejer!

  • Englali

    God morgon tjejer!

    Anja: Haha, ja det kanske är en likadan soffa då. Fast våran är beige, men ser nog lite går ut på kortet. Mörkbeige kan man säga att den är.

    Flamora: Jättefina inbjudningar! Härligt när de ska skickas iväg... och SÅ skönt att ha det gjort.

    Snitte: Ja, jag får väl ta ett test till imorgon eller så om det inte händer ngt under dagen. Fast det känns inte som om det kommer göra det, jag brukar alltid ha så otroligt ont innan den kommer.
    Annars är det väl stress och all psykisk stress just nu framförallt. Men över en vecka?? Jaja, vi får se. Jag håller er uppdaterade

    Dags för jobbet. Jag vill INTE!!!
    Ha en bra dag!

  • Englali

    God kväll tjejer!

    Jaha... då har jag gjort ett test till ikväll, men nej... inget plus här inte och nu är mensen 8 dagar sen. Den brukar ha slutat för länge sen vid det här laget... wierd!! Vad ska jag göra!?!

    Anja: Jag vet flera som haft Fields of gold som solosång i kyrkan på sina bröllop så den kan du abosolut ha!
    Vi har ju den på våran weddingannouncer sida, den är underbar!

    Pumpkin: Hoppas det går bra med den här ansökan nu då!

    Brud 0805...: Grattis till husköpet! Så härligt. Vi håller på med budgivning på ett just nu. Jag blir SÅ trött. Drar iväg helt sjukt mkt tyvärr... Men vi ska hänga på en liten bit till har vi sagt!

  • Englali

    Nu blir det sängen här också. Jag är SÅÅÅ slut. Har varit så sjukt trött nu ett tag... så trött! Jobbigt!
    Och vi kan ju alla hålla tummarna för att min mens kommer snart eller att jag plussar. FÖr att inget av dem händer gör mig mer och mer nervös faktiskt!

    Sov så gott tjejer!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.