• KKC

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    då är det lite samma sitts... :(

  • KKC

    200 000!! ta bort en nolla så har du vår budget... önskar dock att vi hade råd med eran :D

  • KKC

    Anja: hur klarar ni er på mat för 5 pers under 5000kr/mån??? vi är 3 och har en matbudget på 6000kr??? hur gör ni? behöver tips för vi behöver verkligen spara med!! som sagt så ligger vår bröllopsbudget på ca 20 000kr, ingen lyx där inte:(

  • KKC

    pumpkin: ja jag vet inte vad vi äter :) men dyrt är det, vi handlar bara på coop stormarknad. har sagt till A att vi ska göra upp matlistor för varje vecka med tillhörande inköpslista så vi vet vad vi handlar... vi har ju tygblöjor på C så den kostnaden är inte så stor men hon äter ju som en vuxen (shit vad den lilla tjejen kan äta alltså är ju bara 1år)
    men å andra sidan så har vi rätt ofta vänner på middag, kanske får sluta med det sociala :(

  • KKC

    självklart kan det betala sin frukost själva! hade jag gladeligen gjort om jag blev bjuden på en sån stor fest!! dessutom är ju övernattningspriset ingenting!!

  • KKC

    pumpkin: jo jag vill ha bättre koll, 6000 är ju super mkt för 3 pers! vi har inget maxi i närheten, har ett willys men de har ingen fräch sallad, äter mkt grönsaker och handlar bara ekologiskt, det drar ju iväg lite men under 6000 borde vi ju komma...

  • KKC

    haha, här pratar man i telefon en liten stund och vipps så har man flera sidor att ta igen :)

  • KKC

    haha, sitter bara här å garvar!! hinner inte ens skriva juh hahaha men nu är det lunch...

  • KKC

    Har lagt in bilder på näbbklänningar till min dotter, vet inte vilken jag ska beställa? är det jätte billigt så kanske båda ;) vi ska ju på bröllop som gäst i sommar med, kanske kan ha den ena på henne då? (hon är 1,5år då)

    Finns även två bilder på klänningar som jag tänkt ha som gäst på brölloppet, vilken tycker ni är snyggast? (kommer välja en annan färg dock)

  • KKC

    god morgon!
    Tack för svaren om klänningarna! Det lutar åt den första näbbklänningen med grönt band. Tror att A ska få ha silvrig väst och en grön (samma som bandet) slipsliknade sak (vet inte vad det heter) sen blir min bukett vit + grön. vad tror ni om det?

    Gillar ju båda de andra klänningarna så om de inte kostar allt för mkt kanske jag tar båda :D hihihi...

    orkar (och hinner) inte läsa igenom allt som skrivits, uppdatera gärna om jag missat något viktigt...

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.