• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Pumpkin: Jo ska man ha mest sådant så visst... liveband.
    Men som du säger, det är kul att variera. Vi har redan börjat jobba på en lååång lista till våran dj
    Lika väl som jag vill dansa till ngn gammal klassiker är det för mig ett måste att det kommer ngn riktig tung hip hop/rnb låt. Det är så jag och A. Så måste vi ha våran låt med Christian Waltz också... Wonderchild.
    Och finns det ett band som kan varva styrdans, med 50 cent, Christian Waltz och Kent. Ja då får de hemskt gärna höra av sig till oss!

  • Englali

    Anja: A kom hem så jag var tvungen o prata lite med honom. Vi räknade lite bröllopsbuget och så... SÅ positivt!!

    J.P måste jag ju erkänna att jag inte är ngt stort fans av. Jag dricker ju iofs nästan inget rött... men J.P är för mig lite tonårsfylla (SORRY Anja )
    Vi har inte bestämt viner ännu, tänkte be mina föräldra om hjälp där. De har varit mkt på vinprovningar och sådant... är genuint intresserade så de kan vara till stor hjälp!

    Vi håller förrestn fortf. på o budar om huset! Så jäkla segt är det. Stryper snart mäklaren!

  • Englali

    Anja: Hahaha Verkligen, sååå vuxna! Min första värsta tonårsfylla var på ett riktigt kraftigt rödvin. Jag drack 2 hela flaskor själv... skojjar ni att jag var dålig. Hur korkad var man egentligen då!?! Är nog en stor föklaring till varför jag ej är så förtjust i rött.

    Snitte: Jag har inte låtlistan här, den är på Andreas dator. Men visst, när den börjar bli lite mer färdig så kan jag dela med mig. Men det är säkert mkt musik som ni inte tycker om. Sådan som vi bara ska ha med för vi förknippar dem med speciella tillfällen i vårat liv.
    Musiken är ju oerhört viktig för oss, i vardagen. Vi är riktiga musikmänniskor och det är sällan tyst här hemma. Andreas största intresse jämte sport-manin är ju musik. Han behöver ju egentligen inte jobba som DJ men han kan bara inte låta bli!! Därav är det viktigt med musiken på bröllopet.

  • Englali

    Nehe girls! Nu är det dags för sängen. Jag är såå trött o ser fram emot att få krypa ner med min A så himla mkt att nu lämnar jag er här.

    Ha de fint och sov så gott!
    Natti natti!

  • Englali

    God morgon... nu åker jag och jobbar
    Usch! Vaknade vid halv 5 i morse o kände mig såå sjuk. Gick upp, tog en ipren, drak tre glas vatten och somnade om. Mår faktiskt riktigt ok nu när jag vaknade vid 7. Hoppas det håller i sig under dagen!

    Ha en fin dag tjejer o lova hänga här med mig ikväll för jag är ensam

  • Englali

    Hej tjejer!

    Äntligen har A fixat den 3e datorn så jag kan sitta med den vid tvn. Härligt!

    Anja: VAr sjutton hittade du 27 dresses?? Jag vill me ha den Med svensk text eller bara engelsk?

    Pump: Hur mår du ikväll då?

    För övrigt har jag gjort det 3e grav.testet ikväll och nej, det blev inget plus. Ingen mens heller och nu är den 12 dagar sen... ngt är mkt fel känns det som!

  • Englali

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-03-28 20:35:43 följande:


    vet ni en pinsam låt som jag älskar... fniss *asg*Daniel svimmar nästan...jag ÄLSKAR denna:www.youtube.com/watchJag menar, man kan ju blunda
    Men den är sååå fin, det tycker jag också. Tyvärr så är det Mr.äckel himself som sjunger den ju. Blä!!!

    Vet ni, min lilla sessa Skrållan har fått ngn böld eller analsäcks-inflammation bak i rumpan som spruckit ikväll så jag har fått ringa jourveterinären (kostaden bara 150:- det samtalet.... ehrmmm...) så i morgon ska hon få åka till doktorn, stackars min lilla sötis!!
  • Englali

    Hahaha Anja det är lugnt! Jag skrattar också nu när jag läser din beskrivning!! Men visst är det synd om min lilla juvel... hon kom o la sig här hos mig nu min lilla goding.
    A åkte för en haltvimma sedan, han skulle iväg och spela ikväll/natt, inte så kul

    Ah!!! Big news... haha, jag fick den nyss...mensen! Helt otorligt, ledsen om jag varit väldigt friskpråkig med det här, men vi brukar väl inte vara så känsliga här inne va!?!

  • Englali

    Hahaha... mmm visst. Men så gött den kom! Har aldrig längtat eftre den så faktiskt... haha! Blev helt ärligt lite besviken ikväll när det inte var ett plus på grav. testet

    Längtar tills på tisdag faktiskt. Då är jag hel-ledig hela dagen. Ska till hudläkaren så då har jag och A bestämt att vi ska ta en heldag på stan. Vi ska kolla på ringar, prova ut hans kläder, köpa bröllopsskor till mig och ev. boka bröllopsresa. Härligt! Ser verkligen fram emot tisdag!

  • Englali

    Pumpkin: Haha, jo jag vet ju att vi är det
    Ja min lilla tjejja, hon ligger här bredvid mig min lilla docka.

    Bläää... jag ska verkligen jobba i morgon igen. 9.30 till 13.00... ingen lång dag men hur eller hur så ska jag upp och åka dit, så det räcker. Sen ska vi till min moster och äta kroppkakor. Det ni, det äter inte ni antar jag!?!
    Anja kanske... det är ju Småländsk mat.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.