• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Hej tjejer!

    Nu har jag haft en supergo em. hos min moster o hennes familj. Ytterligare ett gäng där som tackat ja till bröllopet nu i em. så det känns bra. God mat... kroppkakor!

    A har varit på djursjuhuset med lilla tussan idag. Vet ni vad hon har där bak?? Ett KATT-bett. Den lilla filuren Oliver är det som huggit henne när de busat runt (som de gör dagligen) och sedan har det tagit så illa och av alla bakterier som finns i en kattmun har det bildats en böld. Så hon blev sövd och spolad o rakad i såret. Har fått penicillin och tassar runt här hemma med en söt lite tratt runt huvudet o blått plåster på tassen. Åhh... min lilla juvel! Tack o lov att det inte var ngt värre!!

    Gör alla ni andra ikväll??

  • Englali

    Anja: Blev det några underkläder idag då?? Shoppat ngt??
    Åh... jag känner att det suger i mig efter bröllops-shopping. Det har stått stilla på tok för länge nu. Längtar massor tills tisdag!!

  • Englali

    Anja: Men fy... trist att du känner dig sjuk. Jag mår bättre idag förutom en sådan jä-la mensverk!! Bläää för det!!

    Inte kul med butiken, konstigt om du hört så mkt bra om den och sedan blir sååå besviken.
    Jag ska kika inne på Change på tisdag så får vi se vad jag kan hitta. Är ju ute efter ngt väldigt enkelt... uppskattas mest av både mig och mannen. Så hoppas jag hitta skor på tisdag också. Jag är ju enormt förtjust i just dem du har köpt!!

    På tal om katten... det är DEF. mest synd om lilltjejjan som blivit biten! Lilla Oliver som bet... han ska vi kräva på veterinär-fakturan

  • Englali

    Jag ska se ngn B-film... Blond Ambition med Jessica Simpson. Ett lättsedd komedi räknar jag med att det är, och det enda jag vill se. Det och kärleksfilmer/bröllopsfilmer...

    Haha, ja Oliver får betala kalaset!!! Haha!!

    Ska prova dem, hoppas verkligen de ha dem i butiken. Är de ivoryfärgade? Klackhöjd? Vad fick du betala för dem?? *nyfiken*

    Sitter här o funderar på bröllopsnatt... hur vi ska göra där. Om vi ska ta det natten då vi gifter oss också och sedan ha rummet ändå till måndag eller bara ngn av nätterna...!?! Hm... eller ingen alls och spara det till några veckor frammåt...

  • Englali

    Hahaha!!! Anja din lögnhals...
    Undrar inte Daniel vart de felande pengarna i budgeten tar vägen? Eller är det kanske du som håller i pengarna med järnhand??

    Låter som perfekt klackhöjd till mig. A och jag är ju nästan lika långa... han är väl ca 5 cm längre än mig, max. Men med hans bröllopsskor kom han upp ett par cm.... haha, värsta platådojjan... så då ka jag ju med gott samvete ha en 3-4 cm klack utan att det ser konstigt ut. Och så gör det ju så fantastiskt mkt för hållningen också!!

  • Englali

    Pumpkin: Åh... mat! Jag börjar bli hungrig igen. Vad var det ni skulle käka, italienskt va?

    Skrållan är inte såå nöjd. Hon bråkar inte så mkt med den än men hon är fortf. medtagen efter att de gav henne lugnande. Hon fick så pass mkt att hon somnade... så hon var groggy till långt fram i em och kräktes en hel del.
    Men i morgon, när allt det där gått ur kroppen kan jag tänka mig att det blir full passning så att tratten sitter där den ska! Hon ska dessutom ha den i minst 5 dagar eller tills såret torkat ut och läkt till lite!! Ojojoj, kan bli spännande!

    Har du ingen bild på skorna? Jag är supernyfiken!!

  • Englali

    Ahh!! Jättefina Pumpkin! Var det bra pris på dem också?

    Ja, vi får väl göra ngt liknande. Att hon får ta av den ngn gång om dagen så man kan kela lite extra med henne då.
    Oliver är helknas mot henne nu... han fräser och ylar så fort han ser henne o kommer hon nära så springer han. Och hon stackarn tror de ska leka så hon skuttar ju glatt efter o han bara fräser! Djur!!

  • Englali

    Anja: Haha, han är väl det. Men han ska vara snäll mot henne, hon stackarn är ju inte alls pigg o vill bara busa lite med honom som de alltid gör o han blir tvärilsk!!

    Förstår om du gör så, om han hela tiden gnäller på att du är oekonomisk Är det du som har hand om familjens ekonomi då också kanske!?!

    A gnäller faktiskt aldrig på mig för sådant. Hittar jag ngt jag vill ha så är han mer sådan att: "Men köp de, annars ångrar du dig!" eller "Den ska du ha, det är du värd" så är han urgo!!! Plus att han faktiskt tycker det är helt ok att gå i affärer. En dag på stan med shopping o god mat har han inget emot (så länge vi går i "bådas" affärer såklart)

  • Englali

    Anja: Ja... fast vi har verkligen haft det tajt innan också och då menar jag verkligen. Men ändå så har på ngt sätt alltid unnat mig/oss saker. Han är grym!!
    Men vi har ju å andra sidan inte barn och så som ni har som givetvis ska komma i första hand.

    Jag höll kollegans lilla dotter Elvira idag som i mitten på April är 6 månader. Ojoj vad mitt mamma-hjärta klappade sedan. Denna ljuvliga lilla varlese fick mig att totalt smälta när hon bara log o skrattade mot mig. VILL HA!!!

    Pumpkin: Kul... var det dem där killarna som var o hälsade på er för inte så länge sedan?

  • Englali

    Anja: Jag har sett den... men kommer inte ihåg vad jag tyckte om den. Ska nog krypa ner i sängen o se min Jessica Simpson movie nu... ha "Blonde ambiton" passar ju mig

    Pumpkin: Kul med sådana vänner!!

    Min kusin o hans tjej träffade jag ju idag och de är SÅ sugna på bröllopet. Det är hennes första bröllop så hon längtar jättemkt, vilket vi tycker känns jättekul!
    Är flera stycken som jag vet, att vårat bröllop blir deras första. Känns kul... att få lägga ribban också! Höga förvätningar har de säkert... men inget att jämföra med så det blir förhoppningsvis toppen!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.