• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Jag ska kika på min film med nu. Får se om jag kikar in efteråt eller om jag sussar sött då... brukar mänligen bli så när jag kryper ner i sängen för en film!
    Så kikar jag inte in sedan så... godnatt!
    Natti natti!

  • Englali

    Pumpkin... i will be back! Iaf i morgon om inte ikväll

  • Englali

    Hej hej!

    BH storlekar ja... undrar om jag har rätt egentligen. Men jag får panik när det sitter åt för mkt runt om, så förmodligen har jag väl för stort där

    Jag har faktiskt det senaste halvåret gått några kilo i vikt och jag trivs inte!! Jag trivs inte med min kropp alls och har kommit på att jag vill inte se ut såhär på mitt bröllop och nu är det bara 4 månader kvar... tiden till träning finns knappt heller och ja... jag blev på så dåligt humör i går kväll när jag insåg hur allt är

  • Englali

    Pumpkin: Ja... jag har nog det. Och jag gillar det INTE!! Usch, jag blev skitdeppig igår.

    Ang. BH så får jag nog ta till proffs hjälp när det gäller mina bröllopsunderkläder, så det verkligen blir rätt.

  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-03-30 12:17:19 följande:


    Kan förövrigt meddela att vi idag har varmare på balkongen än inne i lägenheten - så går det när man glasar in Så nu har vi sommar här och har ätit årets första utefrukost!
    Låter underbart!!!
    Här inne hos oss är det varmt... vi har ju stora glaspartier från golv nästan upp till taket i flera av rummen och det blir varmt när solen ligger på. Ljust o härligt!
  • Englali

    Hahaha nu såg jag det, att det fattades ett ord!

    Alltså jag är ju verkligen inte stor, men jag känner att kroppen liksom har tappat formen. JAg har alltid tränat supermkt o nu det senaste 1,5 året har det inte gått och det har verkligen satt sina spår... Ska jag kanske ta mig i kragen och börja med morgonpromenader/joggingturer innan jobbet?? Då blir det upp tidigt som gäller. För efter hinner jag inte!

    Jag hoppas hinna med Change på våran shoppingrunda på tisdag!

  • Englali

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-03-30 12:23:31 följande:


    Englali till bröllopet får du nog stå ut m att det sitter åt lite... De var noga m att påpeka att just under en bröllopsklänning ocn när man har axelbandslös bh så SKA det sitta åt lite extra, så jag fick ju ta en strl 80, fast jag är typ 83 cm runt bröstet! så alltså INTE 85 utan 80, vilket satt ganska tajt! Men det ska sitta så under en brudklänning sa dom, för bästa fit... Så att inte brösten hoppar ur eller bh:n glider etc...
    Mmm... jag får väl vänja mig. Jag behöver ju iofs inte ha BH under min klänning om jag inte ville tyckte de i bröllopsbutiken (provade både med och utan) men jag kände själv att liiite byst vill jag gärna ha den dagen så då får det bli BH och gärna ngn som framhäver lite extra Jag har inte så mkt att framhäva kan vi väl säga!
    OT om bröst. En av mina bästa vänninor har förstorat brösten. Hon har lagt in hela 530 g... i VARJE bröst!! Helt sjukt vansinningt om min frågar mig...
  • Englali

    Pumpkin: Jo... fast morgonen är nog iaf bättre. Du vet när vi har käkat på kvällen o plockat undan allt och gjrot allt annat som ska göras då är klockan oftast 22... eftersom vi är hemma så sent. Åhh... jag vill byta jobb!! Ni hör ju hur det här låter?
    Om jag ska ta morgonpromenader så blir det upp 06.15... senast!!

  • Englali
    Flamora skrev 2008-03-30 15:30:43 följande:
    Hej på er!Gjorde om pannacottan och de nya blev supergoda. Sån tur att vi inte bjöd på de första 6.15 är väl inte såå tidigt, Englali. Det är ungefär den tiden jag går upp varje dag. Måndagar och tisdagar ännu tidigare tom. Känner ett par som bestämde sig för att gå ut och gå varje morgon innan barnen vaknade. Kl 4 gick de upp och gick en timme. Helt galet!!
    Iofs inte, men du får räkna med att jag jobbar till minst 18.00 varje dag och är hemma tidigast 19.00... A har det ungefär lika dant. Antar att du är hemma några timmar innan mig?? Så vi kanske kommer igång med matlagning vid 19.30... äter 20.30... sen ska allt annat göras så vi somnar ju aldrig innan 23.30... vi har ju förskjutit dygnet lite kan man säga... och då tycker jag nog att 6.15 är rätt tidigt. Jag behöver sova mina 7-8 timmar, har alltid krävt ganska mkt sömn.

    Pumpkin: Ang. brösten... jag vet. Det är helt sjukt mkt!! Och till saken så var hon inte liten innan, inte alls. Max vad läkarna brukade lägga i är 320 g men hon hade övertalat och tjatat till sig det. Men med att hon liksom fick ta ansvaret för mängden. Det ser sååå för stort ut!!
  • Englali

    AnneiLund skrev 2008-03-30 18:02:54 följande:


    Anja:Ska ni flytta igen????
    Kan det vara samma ring som jag spanat in?
    Den nya Solvind... i want!! Den är riktigt fin. Fast jag vill ju ha dne i rött gudl, du var med inne på vitguld va Anne?? Ska ju o prova ringar på tisdag och då är den den 1 april så man kan ju hoppas att de har den. Var ju lite mer humant pris på den också.
Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.