• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Nu blir det sängen här också!
    Sov så gott tjejer!
    Natti natti!

  • Englali

    God morgon!

    Tack tjejer för alla kommentarer om ringarna! Tyvärr så gör inte en kass telefonkamera dem rättvisa.
    Jag tycker de blingar lagom, blir ändå stilrent o snyggt, inte för mkt.
    Fast i natt har jag vaknat o haft ångest över prislappen, haha!! När man äntligen får det man vill ha så är det inte bra iaf. Hopplösa jag

    Nu ska jag o jobba och är lika sjukt omotiverad som vanligt. Vad ska jag göra?? Ska jag ringa det andra stället igen och pusha lite eller eller blir det för mkt?? Åh, jag är så kluven... är inte sugen på ngt alls. Till och med A sa nu innan han åkte att jag inte alls verkade vara på humör och kommenterade också varför... och visst, han hade så rätt. Jobbigt det här!

    Ha en bra dag tjejer!

  • Englali

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-02 15:28:51 följande:


    Filifjonkan, har du beställt tiaran...annars vänta med det tills du har pratat m Englali så vi vet varför öglorna finns där...jag har ju beställt min så jag hoppas att englali säger att det är bra m öglor *asg*
    Hej tjejer!

    För o gå direkt på Anjas fråga: Jag tycker det är bäst med öglor, gillar inte att jobba med kammar. Tycker det är svårarbetat. När jag fäster en tiara så gör jag först fästen i håret, ungefär där öglorna kommer hamna när tiaran är på plats. Sedan använder man sig av öglorna för att fästa tiaran i fästet jag gjort. Detta gör (jag iaf, alla frisörer jobbar olika... konstnärer ni vet ) genom att dra hårslingor genom öglorna som sedan fästs med hårnålar i fästet jag gjort i håret. Man sätter alltså inte hårnålarna direkt i öglan. Risken är bara att de glider ur och tiaran lossnar.
    Kammar kan vara ok, om det tex är en liten fram eller några små på sidorna fram... det underlättar så att den inte glider. Men det fungerar bra med bara öglor också!
    Haha... ett MKT långt utlägg som jag hoppas ni blev något klokare (!?!) av!

    Annars: Tack för kommentarerna om ringarna. Men jag har beslutsångest... jag älskar ju min förlovningsring SÅ mkt. Och så blir den ju inte lika dans som Andreas ring om jag byter... grubbel, grubbel!!!
  • Englali

    Flamora: Nej, ingen ring alls passar min nuvarande förlovningsring så det lutar åt två helt nya ringar... känns... hm, blandat!

    Pumpkin: Jo... jag får väl ha det. Då får jag plocka bort min gesällring tyvärr. Den bär man ju på höger ringfinger. Fast iofs är förlovningsringen viktigare... såklart!

    Idag kom ett nytt härligt hus ut på Hemnet... så nu bär det av på visning, igen!! Det här knäcker mig.
    Gillar verkligen det här huset, men kök+badrum måste renoveras... och nya golv och tapeter. Men läget är kanon och jag gillar själva formen och arkiteturen på huset. Plus att det inte heller är lastgammalt...
    Kika gärna: www.hemnet.se/tipsa/tipsa

    Nu blir det sängen!
    Natti natti!

  • Englali

    Hej hej!

    Kikar in en sväng... A är och hämtar pizza. Uscha så onyttigt men jag har stupat i soffan/sängen direkt varje kväll den här veckan, helt slut! Så ikväll blev det ingen matlagning, orken fanns verkligen inte.

    Vet ni, jag har sådan himla ångest för ringarna!! Åh... vet inte hur jag ska göra. Är väl kanske inte främst priset jag är orolig för (även om det är sisådär 8-10000 mer än vad jag tänkt mig) utan mer... kommer jag alltid tycka om dem??? Äh, va f-n vad barnslig o velig man ska vara då...

  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-03 21:05:40 följande:


    Englali: Lätt att tänka sådär, men vad är det värsta som kan hända då? Du kanske få göra om dem om 30 år, men då är det ju inte världens undergång liksom
    ´
    Nej iofs inte... men men, med tanke på att det är så mkt pengar så ska det ju kännas bra.

    Sen en annan fånig grej. En sak som gör att jag tvekar är om ringarna gör att jag inte ser "gift" ut på fingret... förstår ni hur jag menar? Folk är ju oftast vana vid en slät förlovningsring o en ring med några stenar i eller så... enkelt, medans det här är lite annorlunda. Jag vill inte att det ska se ut som några "prydnadsringar".
    Jag ÄR verkligen knäpp!!
  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-03 21:36:31 följande:


    Englali: Sorry, men det är verkligen INTE en ovanlig kombination numera, så nog kommer folk fatta att du är gift Självklart är det mkt pengar, men det hade kunnat vara mer. Och det är ju bättre att du är HELnöjd nu och eventuellt (men antagligen inte) ändrar dig om X antal år än att du är halvnöjd nu och kanske/kanske inte ändrar dig om X antal år.
    Fast SÅ vanligt är det inte... jag träffar många människor varje dag och studerar noga deras händer. Det vanligaste är fortf. det mer traditionella. Och de bröllop vi varit på de senaste åren, där har brudarna det "traditionella"... ja ni förstår vad jag menar med det. Så det är inte alls så självklart!
  • Englali

    Nej det spelar ingen roll så... men jag vill ju för tusan att hela världen ska se att jag är gift med världens mest underbara!!

  • Englali

    Haha... jag hoppas det.

    Jag tror det blir sängen här snart. Jag är stå trött så jag knappt orkar hålla ögonen öppna.
    I morgon natt ska jag sova själv, igen. A ska till Jkpg o sköta ngn mässa. Men han kommer hem sent lördag kväll, så skönt! På söndag ska vi o hälsa på baby Texas och hans syster Noellé. Ska bli så mys! Så nu ska det handlas babykläder

  • Englali

    Men varför är vi så trötta?? Den här veckan har varit hemsk!!
    Fast iofs, samtidigt som vi ställde om klockan började jag med mina allergimedicner (som man kan bli trött av) plus en ny medicin mot huden (började jag med i förrgår)... och så har mensen precis slutat, jobbet svämmar över... kanske är det allt detta i en kombination. Men vad jobbigt det är!! Och vi har ju faktiskt ställt fram klockan, inte tillbaka... suckar! Känns nästan som jag är sjuk, så jobbig är tröttheten...

    Sängdags nu! Det hör ni väl att det är läge för va!?!

    Natti natti tjejer!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.