• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Det huset vi ska kika på har utgångspris på 1,2 men jag gissar på att vi får räkna med 1,5-1,6 iaf. Det brode hamna där. Allt billigare än det och vi är bara glada. Det är byggt -90, så inte så värst gammalt. Här har du en länk till huset:
    www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/140609

    Jag tycker det där med månadskostnaden är skum. Du kan ju slå in på lite olika banker och få helt olika summor här på nätet.
    Brud 0808524, får man vara så fräck o fråga vad eran månadskostnad hamnar på ungefär med drift o så? Jag har noll koll på sådant här

  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-07 20:37:16 följande:


    Jag sitter och funderar på vad man kan ha för personliga detaljer på bröllopet, men jag tycker det är så svårt Tips? Idéer? Inspiration?
    Hm... det där är klurigt. Hur menar du då? Dekoration? Eller acessoarer som du ska ha på dig??
  • Englali

    Brud 080524 skrev 2008-04-07 20:39:19 följande:


    Pumpkin - japp det kommer säkert bli jättebra. Känns som att jag har valt rätt personer till de olika sakerna iaf!Englali - Det såg ju jättebra ut. Förutom inredningen som gav mig lite rysningar! Vi räknar med att ha en måadskostnad på ungefär 12-13 tusen innan skattereduceringen. Plus minus någon tusenlapp beroende på ränteläget.
    Haha ja vist gör det!! Det där är så långt ifrån min smak som det bara går att komma! Hua!! Men det är ett bra utgångsläge tycker jag för att skapa ett hem som passar oss och våran smak.
    Ok, men då vet jag... ang. boendekostnad och så.
  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-07 20:41:01 följande:


    Dekoration och såna saker... Något som gör festen minnesvärd. Tycker alla har massa småpryttlar, dekorationer och annat, men jag känner mig helt nollställd
    Jag är nog med ganska nollställd där. Fast det är verkligen inte vår grej att ha massa småplock och saker här o var. Tror vi kommer hålla lokalen rätt så "ren" från sådant och sedan låta utsikten över havet ha överhanden.
    Det är mer våran stil, så lite som möjligt liksom...
    Jag vill inte ha ljus med monogram, eller placeringskort med massa detaljer på, eller rosenblad/strassstenar o dyl. på borden. Inget ont mot alla er som ska ha något av detta, men som sagt... det är inte "vi", så varför ändra på oss just denna dag?
  • Englali

    Låter som ett klokt beslut!
    Jag måste bestämma ett datum med de som har våran restaurang så vi kan komma dit och kika. Jag ska ärligt säga att jag inte vet vad som ingår riktigt heller... Jo porslin och allt sådant, men typ småplock som dukar, ljuslykot/ljusstakar o sånt?? Så man inte köper på sig en massa i onödan.

  • Englali

    Brud 080524 skrev 2008-04-07 21:02:16 följande:


    Englali - vad hände med receptet
    Har inboxat dig nu!!

    Nej... vi vill verkligen inte ha för mkt och inget plock o pyssel. Det ska se "rent" ut.
    Nu kände jag att jag verkligen måste ta kontakt med stället. Är ju bara 4 månader kvar nu. Känner jag jag/vi skjuter mkt framför oss hela tiden...
  • Englali

    Nu blir det sängen här!
    Sov så gott!
    Natti natti!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Här gick det snabbt att läsa igenom, tråden har helt otippat varit lugn idag!!

    Jag kommer inte göra er sällskap ikväll. Här har en helt otorlig trötthet infunnit sig. Jag vet inte vad det är med mig. Fast jag har sjuk tandvärk och haft hela natten (sedan de var o rotade i tanden igår) så jag har sovit så illa, är säkert därför. Blir soffan och mys med A ikväll. Och sängen tidigt!!

    Fröken planera: Känn din inte ensam, sådär huslig så jag syr och donar är inte jag heller. Inte min grej! Jag har inte det tålamodet kan vi väl lugnt säga Stor risk att sönderklippta tygtrasor hade flugit ut genom våran terassdörr

  • Englali

    Pumpkin: Vad är det som är fel då, som får dig att må så?

    Nienna: Stor tröstkram till dig! Vilken skit... varför har det strulat till sig så med csn då?

    Flamor: Jasså du undervisar i sex o samlevnad Kommer ihåg när vi hade det på högstadiet... läraren som hade biologi med oss var även pappa till en tjej i klassen. Tror ni hon dog av pinsamhet när hennes pappa började predika... stackars tjej!!

  • Englali

    Snitte- 5/7-2008 skrev 2008-04-08 21:52:53 följande:


    Englali: hahah åh vad jobbigt för tjejen... jag hade inte velat vara i hennes sits... .-(
    Hrm... nej! Hon led verkligen stackaren. Man såg hur hon liksom bara ville sjukna genom golvet. Man är ju rätt känslig just i den åldern också!

    Ja, jag är så grymt trött. Men varför?? Har inte varit en annorlunda dag mot ngn annan liksom. Jag har sovit i soffan i över en timma nu medans min goa darling har masserat mina trötta o ömma fötter & ben. Nu sa han att jag skulle krypa ner i sängen så skulle han klia mig på ryggen o "pilla" mig i håret så jag kunde sova... åååhh, det är det bästa jag vet när man ska sova o han gör det. *myser* Han är så ljuvlig!
  • Englali

    Snitte: Låter härligt!

    Huest är det inte visning på förrän 24 april så fram till dess står det rätt stilla tyvärr. (dock inte i mitt huvud där jag redan valt nytt kök, nya tapeter, nya golv... målat om utvändigt och glasat in delar av den gigantiska altanen på baksidan ) *asg* Men drömma ska man väl???

    Nu ska jag krypa ner i sängen!
    Verkar vara lugnt här inne ikväll, alla är slöa eller??
    Ha de fint!

    Kramar o natti natti!

  • Englali

    Pumpkin: Men fy vadt trist!!
    Jag håller med dig ang. pengarna... men sexet! Det måste ni seriöst ta tag i. Ni kanske kan gå o prata med ngn, som kan ge er lite perspektiv på det? Hallå ni är unga, pigga o friska... ni ska inte behöva ha det så. 2 månader är lång tid. Jag gnällde lite på A igår för att det är "enda" sedan i torsdags...
    Prata med Lasse, så kan ni ju inte ha det. Stor tröstkram till dig också!

    Och ja, han är en alldeles ljuvlig pärla!

    Sov så gott!!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Ang. tyskan så ja till viss del. Mina föräldrar har bott i Tyskland så jag fick lära mig språket rätt ok som liten. Sedan har jag läst det i 6 år... men om allt sitter kvar nu kan jag inte lova. Men prata o göra mig förstådd, samt förstå brukar gå ganska bra

    Hedebris: Vad har du köpt för klänning?? Är ju SÅ nyfiken!

    Fröken Planera: Här är bebislängtan också stor! Mkt stor!! VAr o hälsade på bebis Texas i söndags, 10 dagar gammal. Helt ljuvlig liten varelse. Vill ha, vill ha...

    Åh jag vet inte riktigt vad jag ska ta tag i här näst ang. bröllopet. Var ska man börja liksom. Idag ringde de från Bröllopsbutiken iaf och sa att kläderna till A hade kommit så han ska in och prova dem. Min lilla (med betoning på lilla) goding, fanns ju inga kläder som passade honom så nu har de spec. beställt

    Anja: Västen och slipsen i din blogg, vart har du köpt det ngn stans? Riktigt snyggt!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.