080809 del 3
Vi ska ha buffé och den ser ut så här:
Teriyakimarinerad fläskytterfilé
Chilimarinerade chickendrumsticks
Krämig pastasallad med kräftor och räkor smaksatt med citronbasilika
Potatissallad med soltorkad tomat, rödlök och lime
Friterad tortillas med löjrom och CF
Liten skagenkanapé toppad med stenbitsrom
Smör och bröd
Babymozzarella, minitomater och basilika på salladsbädd
Sweet chili dressing
Marinerade oliver
Tomat och oliv tzatziki
Kronärtshjärtan marinerade i vitlök
Ädelostpaj
TyresöBrud skrev 2008-02-19 16:52:49 följande:
Vi kommer att åka till Paris dagen efter och sen p kryssning till Karibien i slutet på november. Känns helt underbart, en sååååå fin båt. Åker med Star ClipperIdag var jag och talade med floristen om buketten, kommer att bli så vacker. Limegröna orkideer, rosa spräckliga kallor, prima ballerina rosor och lite grönt. Känns perfekt!Vet inte hur jag ska göra med slöja. Har varit helt säker på att jag ska ha det, har tom köpt en men nu börjar jag bli osäker. Kanske blir det lite blommor istället.Ja ja, vi får se.Allt börjar ta form nu iaf, nästa stora beslut blir menyn. Hur går det för er andra med det? Har ni menyn klar redan iså fall vad ska ni bjuda på.