Inlägg från: Ullrika |Visa alla inlägg
  • Ullrika

    Vinterbröllop 08/09

    Vi ska gifta oss på nyårsafton. Väntar på besked från det ställe vi vill hyra, har börjat fundera på inbjudningarna, köpt korgar att ha på toa samt lite ljus.

  • Ullrika

    Vi ska nog inte åka på nån bröllopsresa i anslutning till när vi gifter oss, det blir nog på sommaren sen om det blir nån och då tror jag att det kommer bli en resa antingen i Sverige eller till Norge för att vandra.

    Ida Halmstad skrev 2008-03-02 19:34:47 följande:


    HallåTänkte bara höra med er som ska gifta er på vinter (ska själv gifta mig 13 dec) vart era bröllopsresor går, Vi har börjat kika runt lite men kan inte bestämma oss !!!
  • Ullrika

    Varm och kall lät gott, den länken sparade jag. Vi vill inte heller ha glögg på vårat bröllop eftersom att det är så väldigt förknippat med jul plus att man kommer vara måttligt trött på glögg vid nyår i alla fall.


    3Jane skrev 2008-03-05 17:11:11 följande:
    Vi tänkte nog bjuda på varm "Varm och kall" från systembolaget. systembolaget.se/SokDrycker/Produkt
    [/citat]

    Soon to be Mrs P skrev 2008-03-05 19:54:01 följande:
    [citat]
    vi ska gifta oss på Lucia. Även om det ligger precis innan jul så vill jag inte ha jul som tema utan mer vinter med andra vintriga saker som inte är julrelaterade, därför vill jag hellre ha något annat än glögg att servera men ändå något varmt.
  • Ullrika

    Ahhh jag får panik, eftersom att festlokal inte är klart och vi ska gifta oss borgeligt och hoppas kunna göra det i festlokalen så står allt still... Men jag har ju i alla fall kommit fram till hur inbjudningskorten skall se ut.

  • Ullrika

    Åhhh kan man få se det låter ju jättefint :D.


    Ceasara skrev 2008-03-20 11:42:24 följande:
    Glömde säga det, har gjort provkort nu också som verkar perfekta. Ska visa dem för min M2B idag då han kommer hem. Blir fyrkantiga vita med en liten fyrkant i vitt med en silver snöflinga och en isblå ram runt. Inuti är texten skrivet på isblått papper. Kommer bli perfekt. Hittade jätte billiga färdiga enfärgade kort med kuvert som jag köpte blev inte mycket dyrare än att köpa kuvert och klippa till egna inbjudningskort. Jag räknar på att matrialkostnaden för korten blir 9-10:- st. Helt okej faktiskt och sparar mycket tid att slippa mäta och skära till.
Svar på tråden Vinterbröllop 08/09