Inlägg från: sommarbrud 080802 |Visa alla inlägg
  • sommarbrud 080802

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Den har jag med spanat in.

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-05-09 12:16:31 följande:


    anjasbrollops.blogg.se/1210325186_underklder....vad tror ni om denna bh:n förresten... eller länkade jag till den innan?
  • sommarbrud 080802

    Pumpkin: Jädrar vad folk drar på för de där med LS.. Lite synd med tanke på att de förstör andra trådar.. TS är ju om helt andra saker.. men är helt inne på ditt spår. Rätt ska vara rätt,och han ni regler så har ni regler. De är till för att följas. Sen att reklam kan tolkas på olika sätt,de är en helt annan sak. Jag vet att ni stängde ner en kinatråd eftersom de hade länkar till de företag som de diskuterades mest om. Förstår varför ni gjorde de,eftersom de var reklam för dem. De länkades till dem och de räknas som reklam... Ett ex som jag höll med om bara och förstod.

    Så hejja på tjejen! Du gör helt rätt! Står helt på din sida. Och man ska absolut inte kalla någon för sådana namn. Varför dra in Hitler och nizister i det hela!?n Onödigt!!

  • sommarbrud 080802

    Anja de var länkar i TS.. Tror jag skrev lite konstigt där. :(

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-05-09 14:29:43 följande:


    Men sluta... får man inte länka till olika kinasidor om det är en KINAtråd... Om man själv går in i en sån tråd för att man VILL ha hjälp och tips och råd osv så är det ju därför man går in i tråden!Då måste man ju för sjutton länka...jag har länkat t HUR många olika sidor som helst där jag hittat grejor! Är det inte tillåtet pumpkin?
  • sommarbrud 080802

    Anja: Jag skrv som sagt lite konstigt. Hoppas du förstod mig nu.
    Är avis på dig för att du kan ligga på din tomt och sola. Jag får nöja mig med balkongen..

    Men ska snart ut och gå och hämta Liam på dagis. Hoppas kroppen klarar de bara. Är genomförkyld.

    Pumpkin: Ber om ursäkt för min felformulering. Hoppas du förstod vad jag menade iaf?
    Hur mår du annars då,med tanke på alla påhopp?

  • sommarbrud 080802

    Är bra att "chefen" uppmuntrar. Då känns de alltid bättre. Hoppas de lugnar ner sig snart iaf.

  • sommarbrud 080802

    Klart du får ha dem på dagis fast du är ledig. Jag har Liam 15timmar i veckan om jag inte jobbar något. Annars har jag fullt när jag jobbar. Är timmanställd. lr jao vet inte vad jag är riktigt.. Fast på inga timmar kan väl säga.. Konstigt avtal! Men i höst har jag som de ser ut äntligen fått jobb! *glad* :->

  • sommarbrud 080802

    Anja

    aha.. jo det vet jag. Vi har hört efter med dagis ordentligt nu om vi får ha honom där när vi åker på bröllopsresa. Vi har nu fått de bekräftat två ggr att vi får ha honom där då,varför skulle man inte få ha de var deras reaktion!?

    Men vi fick höra från ett annat dagis att man absolut inte fick ha barnet där när man var på semester. Konstigt tycker jag. Får man inte ha lite "egentid" egentligen? Och hur ofta åker man på bröllopsresa liksom? Men de är grejat nu iaf.

  • sommarbrud 080802

    Låter inte dumt alls pumpkin. Låter gott faktiskt. Kanske man ska testa och se om jag kan lära mig dricka vin då kanske. Älskar jordgubbar!

  • sommarbrud 080802

    Pumpkin: Nej jag gör ju inte de,har inte lärt mig de. Försöker verkligen,men de smakar inte gott. Men kanske ska testa med sprite i då.. och jordgubbar. De ska jag absolut testa!

  • sommarbrud 080802

    Jag har verkligen inte fått någon vibb alls om att möhippan planeras lr något.. Ingen alls. Iofs är de ca 3mån kvar tills vi gifter oss,men tycker man borde fått en vibb iaf. Men nej nej.. Har en känsla i magen att de inte kommer bli någon alls tyvärr.. men man ska ju aldrig säga aldrig. Eller hur var de!?
    Vi har iaf lagt ut hur vi skulle vilja ha de på vår weddingannouncer. Och vet att tärnorna iaf läst där.
    Vi får väl se helt enkelt. Men tycker inten om att vara ovetandes! grr.. Är en sån som vill veta allt,är oerhört nyfiken! :-P

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.