• Linn74

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 2

    Skille: Åh vilket härligt hus! Ljust och öppet!! Du får berätta sedan om det blev nåt köp!! :)

    SweetSun: Trist att den var lite stor, men hellre det än för liten. Kan de inte hjälpa dig att sy in den där du köpte den ifrån?

  • Linn74

    SweetSun: Ja det är ju alltid enklare om man slipper skicka hit coh dit. Om inte din kompis vågar, så kan du säkert få tips om nån bra sömmerska här på BT. :)

  • Linn74

    Jag satt och knåpade lite på bordsplaceringen i går, lite töntigt kan tyckas, eftersom vi inte ens skickat ut inbjudningar än, och inte vet vilka som kommer tacka ja (alla hoppas vi, men det är ju alltid nån som faller bort). Men jag gjorde det iallafall i Word, med hjälp av textrutor och det blev väldigt bra. Lika enkelt att flytta om som lappar på ett papper. :) Kan rekommenderas!

    Sedan undrar jag om ni har börjat fundera på bröllopsresa. Vi har inte ens klart för oss vart vi vill åka. Maldiverna lockar, men det blir troligtvis för dyrt. Jag har dålig koll på researrangörer dit ner, är det någon som vet nån bra??

    Vendel och Angelica: Kakan låter smarrig, hade det inte varit för att jag går på diet så hade den varit given till fredagsmyset i kväll ;)

    Ha en bra fredag!

  • Linn74

    baver: Var har du hittat de bilderna? Jag vet hur jag vill ha det, men letar med ljus och lykta efter en bra bild som jag kan ta med till frisören...

  • Linn74

    Välkommen!


    skruttgumma skrev 2008-09-14 16:00:45 följande:
    Hej, tänkte hoppa in här hos er.Gifter mig 23 maj på Bohus Fästning.. Tx2: Det finns en tjej som heter Veronica som gör naglar på Yttebyvägen. Hon är jätteduktig. Hon sätter i löshår och sånt oxå..
  • Linn74

    Artist: Usch och fy, hoppas de fick bukt med eländet nu då!! Krya på dig!!

  • Linn74

    Bullen73: Välkommen! Marstrand låter underbart, kan bara inte låta bli att fråga om ni ska ha nåt havs-tema?? :)

    Prova brudklänningar låter roligt, hoppas ni hittar nåt bra tjejer! Remanns har ett bra utbud (har iofs bara Helens i Kungälv att jämföra med men de hade väl en knapp 10-del av Remanns). Jag har själv beställt min klänning därifrån. Man blir ju helt sjuk när man går in i en sån butik... Vilken tjejdröm!!!

  • Linn74

    Den är jättefin!!


    skille skrev 2008-09-19 15:41:26 följande:
    Hva synd dere om den rosa kjolen i galleriet mitt?? funderer på om mine søstre skal ha slike...
  • Linn74

    Har ni börjat fundera på dukning och dekoration osv? Det är vad som upptar största delen av min tankeverksamhet just nu iallafall!

    Vår tanke är att vigas utomhus, och vi vill gärna ha en brudbåge. Är det nån som har erfarenhet av hur man klär en sån och vad det brukar kosta? Ska den stå bakom stolsraderna så att man liksom kommer in genom den, eller ska den stå strax innan själva vigselplatsen där framme??

    Vi har bestämt att vi ska köra enkel dukning (det som herrgården ordnar) samt fixa några smådetaljer själva, servetter i matchande färg (vilken färg det nu blir). Jag har iallafall beställt guldkonfetti i form av små hjärtan som jag tänkte strö över borden.
    Har ni några bra tips på hur man kan göra det lite mer originellt med placeringskorten?

  • Linn74

    Ja, jag har allt tänkt det (om jag vågar)


    skille skrev 2008-09-22 10:25:04 följande:
    Har noen av dere tenkt å gi m2b SB i morgen gave?? Har fundert på å la Peter (fotografen)ta bildene. Om det er fler av oss som har tenkt å gi dette til m2b hadde det gått ann å høre om man får en bedre pris om man er fler som vil gjøre dette.
Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2