• Tx2

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 2

    Sweetsun: håller med, riktigt bra pris.

    Nu satt vi (ytterligare en vända för att se över dem tänkta utgifterna) och spånade på vad vi tror att det kommer gå på så att vi kan ta tag i sparandet. Löjligt mycket pengar för en dag. Dessvärre lyckades vi inte skära ned på kostnaderna, vi hittade fler gäster som vi kanske skall bjuda. Och mat o dryckkostnaderna är dem största posterna.

    Skille: Tips till dig, vet att du behövde tre klänningar. Det här är bara två, men det går kanske att hitta den tredje el någon annan liknande.
    www.blocket.se/vi/17820373.htm

  • Tx2

    Kul med ett livstecken från dig angelica. Måste vara segt att V är bortrest med tanke på dina arbetstider plus sjuk smurf.

    Var o kikade på ring nu igen. Men jag får ju aldrig prova ringar dem befintliga ringarna som finns, utan det skall alltid designas. Hm, får nog göra ett försök på wranges nästa vecka för att få en prisuppgift.

  • Tx2

    Kul att du hitta hit igen. Grattis till bebis nr2!

  • Tx2

    artist: fortsätt leta den perfekta klänningen till mig och låtar.

    Jag följer gärna med och peppar men skippar nog fotona på mig.

  • Tx2

    Angelica: Vad kul med kläderna. Vad blev det för klänning? Har du bild på dina inköp?

    MD2009: vad var det jag skulle handla för dig i usa?
    Hoppas att jag hittar snygga o sköna underkläder som jag kan ha på bröllopet och en outfitt för dagen efter. Tror att vi enades om att ta in på ett enklare ställe på bröllopsnatten och ta in på hotell på söndagen. Jag hoppades på spa, men T är inte så förtjust i spa. Någon som har tips på något bra hotell i göteborg el runt omkring?

  • Tx2

    Jättefin klänning! Förstår att du är nöjd. Sov gott

  • Tx2

    Bekant till mig var där i somras nu när hon gifte sig, inte bröllopspaketet men svit. Hon var missnöjd då hon tyckte att det var slitet. Första natten för vår del blir på ett B&B-aktigt ställe och så tar vi in på något trevligare ställe på söndagen.

    MD2009: vi löser med pengarna efteråt. Vet inte om jag kommer hitta det du vill ha.

  • Tx2

    Blä, tuff dag på jobbet o alldeles för lite sömn. Men jag har i alla fall kollat upp så det inte skall vara några problem att vara 70-80 personer på fästningen och bokat in en träff.

    Sweetsun: Det är sant, men då känner jag att det räcker att lägga 700 för första natten, kommer inte bli så många timmars utnyttjande av rummet och sedan fläska på dagen efter.

  • Tx2

    Bullen73: MD2009 skall sy upp sin klänning. Vi andra har/kommer nog att shoppa från nätet el butik i gbg. Får nog oxå ta tag i vår matpost och börja fundera på vad det landar på. Skall bara...

    baver: grattis till minskningen, fast jag kan inte förstå att du hade några extra kilo.

  • Tx2

    Hur går det i planerandet för alla? Undrar när alla bitar skall falla på plats o det börjar hända något. Hatar lösa trådar.

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2