Inlägg från: Danielaa |Visa alla inlägg
  • Danielaa

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 2

    Tx2: Tackar för en jättetrevlig fika!

  • Danielaa

    Tx2: Haha, de va bara kul å få tjöta massa bröllop me nån som tycker de e lika kul som jag själv!

    Kul att kompisen ville va me som värdinna! *Funderar vidare på vilka vi ska fråga*

  • Danielaa

    Sweetsun: Kul att hon ville hjälpa till me blommorna då! Jag å mammsen ska grejja me blommorna tillsammans! Mamma e duktig me blommor å sånt å jag vill va me för att de e kul!

    Men de här me toastmaster ja...Ingen aning om vem vi ska fråga! Känner mig faktist liiite stressad för de.. känns som jag vill börja förbereda personen i fråga på de ganska snart lixom...!

    Tx2: Ooh, snyggt me svarta rosblad! Var hitta du dom? Fanns de i rosa/vitt oxå? Så fint å bara strö över borden tycker jag...

  • Danielaa

    Tx2: Ååh, dom där vita me rosa på toppen lät ju såå fint! Känns som de skulle passa utmärkt till de vi tänkt oss!

    Idag fick jag t o m sambon å va me å kolla lite på lite av dekorationerna som jag tänkt mig dom.. Kika på lite pärlor å såna smågrejjer...! *Håller tummarna att engagemanget fortsätter såhär!*

  • Danielaa

    Tx2: Ingen fara, jag lägger ut en tråd å frågar om de!
    Jättekul me sånt engagemang just nu, hoppas som sagt att de håller i sig...!
    Ge din m2b en spark i baken från oss här, dax å börja jobba!

  • Danielaa

    carpet 09: Kul, välkommen hit!

    Skille: Vi ska ha fotograf hela dagen!

    Tx2: Hoppas de löser sig me lokalen nu då! *Nyfiken*

    Bringsoniou: LÅter urmysigt me vigsel på alla de platserna, aldrig vart på de så har inga "erfarenheter" å dela me mig av men de låter ju toppenfint...!

    Igår va vi hemma hos ett par kompisar å kikade lite me våra inbjudningar... Min lika scrap-galna vännina hade flera bra idéer till korten å vi provade oss fram lite! Kul! Så imorrn ska vi ut å komplettera lite me de som kan behövas mera...!

  • Danielaa

    Aaah, glömde säga! Jag som trodde att jag ahde bestämt mig för MIN klänning... Ni kanske kommer ihåg...? Nu har jag hittat en till, liknande, som jag e helt kär i oxå! Jag trodde verkligen under helgen här att jag ahde bestämt mig! Men nu har jag som sagt hittat en till....! Slänger in en bild om de går...! sååå, kommentera gärna!

  • Danielaa

    Nähä, de gick inte... Dom ligger i mitt galleri nu! Om nån har lust å säga va ni tycker?

  • Danielaa

    Angelica + Tx2: Tack för kommentarer! Gillar båda två riktigt mycke.. men som ni säger, man kan ju faktist kombinera dom oxå!

    *Kikar Angelicas galleri efter klänningar*

    Hoppas jag hinner på torsdag, börjar ju jobba då oxå...! :-s *smånervöst*

    Tx2: Grattis till lokalen!!

  • Danielaa

    Angelica. ooh, supertjusiga klänningar! Den på bild 2 föll jag för direkt, så underbart tjusigt släp på den...! Men alla va superfina faktist!

    Fotograf: Vi betalar som nån sa 7500 för Peter (antar att de e samma Peter! ) då e han me mig/oss hela dan.. Vill inte heller lägga på nån kompis å gå me kameran hela dan... Vill ha MASSOR me bilder å mycke spontana ögonblicksbilder å de tror jag absolut att han kan få med en hel del av när han e me oss hela tiden!

    Idag va vi i stan å shoppade lite till för inbjudningarna.. Typ hälften av de jag skulle ha fanns inte... Ingen som har tips på var man hittar embossingpulver i nån fin grön färg? (Kollat inex å Panduro ida å deras va inga fina nyanser på...!)

    Puss å kram!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2