• Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3
  • fru Trul
    Troll1 skrev 2008-09-13 10:39:26 följande:
    Uhh, jag är så nervös! Idag blir det hippa, eller så blir det ingen alls... Två v kvar.Jag tänker på dej Ajjse! Tack Mizty för din omtanke!
    Hur gick det, blev du hippad eller?
  • Troll1

    fru Trul skrev 2008-09-14 10:28:54 följande:


    Hur gick det, blev du hippad eller?
    Jadå! Herregud... På med ögonbindel och åkte iväg till en musikstudio. Fick sjunga "Vill ha dej i mörkret hos mig..." Sedan "dansa" och mima till när de filmade. Sdan tog de låten jag gjort och spelade på bärbar stereo hela vägen från Örgryte till Kungsportsplatsen. De filmade när jag sjöng/mimade från och till hela dagen. Var även i Poseidon som värsta Anita Ekberg bruden. Ojojojj... sedan fick jag härlig massage och vi bubblade i dubbel bemärkelse i pool på ett minispa. Efter det gick vi till restaurang/pub och åt lite. Jag var hemma innan tolv, så jag är rätt ok idag.
    Jag fyller år i morgon och familjen kommer hit på tårta om några timmar.
    Det var lyckat!
  • fru Trul

    Ohh, vad härligt det lät! Nästan lite avis blir jag.. Får gratulera i förskott på födelsedan, ät lite (mycket) tårta för mig med!
    Kram!

  • busfia

    Troll1: Va roligt du hade Ooo Grattis i förskott, hipp hipp hurra!!!
    Kram

  • Mizty

    Grattis Troll1!! Hopaps du får en bra födelsedag Härligt att du fick en bra hippa oxå!

    Börjar redan bli nervös för hippan, hatar att inte ha kontroll Varje gång man planerar in något en helg så undrar man om det verkligen kommer att hända...

    Hoppas alla haft en bra helg!

  • Ajjse

    Hej alla brudar!
    Vilken underbar dag jag hade i lördags!
    Träningsvärk i skrattmusklerna har jag..
    Vädret var precis som vi hade drömt om, solen sken och det var hel:t underbart.
    Kl 8:30 satte jag mig hos frissan och började piffas. Efter ett tag kom mina döttrar och så var det deras tur. Vi blev så fina alla tre och när min numera man kom så blev familjen komplett.
    Iväg bar det till Gunnebo för fotografering, vi fick se några av bilderna på fotografernas kamera och de så jätte fina ut. Ska bli spännande att se hur de blir.
    Vi hade så god tid på oss att vi hann hem en stund innan vigseln tjejerna var hungriga och ville att jag skulle steka hamburgare.. Kanske inte hade varit så lämpligt i klänningen. Riktigt pirrigt belv det när vi stod precis utanför portarn men med en präst som var lugn som en filbunke så gick det jätte bra.
    Från kyrkan åkte vi i en Cadillac cabriolet, riktigt häftigt!
    Festen var långt över förväntan, många roliga tal där talarna bjöd på varandra och även på oss självklart..
    Vid 02:30 fick jag ge mig och hoppa in i taxin som gick till Hotell 11 och en av deras sviter. Helt underbar!
    Till er som har erat kvar, jag är sååååå avundsjuk! Önskar att dagen aldrig skulle ta slut. Vi får förnya våra löften så att vi får uppleva allt igen.

  • Troll1

    STORT grattis Ajjse!
    Det var helt otroligt väder i lördas, hoppas det blir samma framöver...
    Tack för gratulationerna! 41 år?!!?? Vad hände?

  • Ajjse

    Troll1: Härligt att du hade en roligt möhippa. Nu kan du koppla bort det och bara koncentrera dig på bröllopet. Grattis i efterskott! Kul att fylla 25 igen Man blir inte äldre än man känner sig!

  • Mizty

    Ajjse - Skriver GRATTIS här oxå Vill se bilder!!

  • Troll1
    Ajjse skrev 2008-09-15 10:35:07 följande:
    Troll1: Härligt att du hade en roligt möhippa. Nu kan du koppla bort det och bara koncentrera dig på bröllopet. Grattis i efterskott! Kul att fylla 25 igen Man blir inte äldre än man känner sig!
    I efterskott, haha Fyller ju idag! Jag som hade avbokat ansiktsbehandlingen när min väska blev stulen, fick ett presentkort till salongen av min m2b... Inte mindre än två plånböcker av min goa kompis, lite penga av mina föräldrar och presentkort i väskaffär av mina syskon. Så nu är jag ikapp... Var hos frissan idag och färgade håret, klippte lite och pratade bröllop. Jag tänkre gå till henne på vår dag. Det ligger så nära make up stället också, så vi slipper flänga runt.
Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3