• Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3
  • Ajjse

    Lite förvirrad är jag fortfarande.. Sorry!
    Grattis på födelsedagen!!

    Nu har jag lagt in två bilder i mitt galleri, de andra var tyvärr för stora. Återkommer efter bröllopsresan med fler bilder.
    Ha det gott allihopa!


    Troll1 skrev 2008-09-15 21:08:43 följande:
    I efterskott, haha Fyller ju idag! Jag som hade avbokat ansiktsbehandlingen när min väska blev stulen, fick ett presentkort till salongen av min m2b... Inte mindre än två plånböcker av min goa kompis, lite penga av mina föräldrar och presentkort i väskaffär av mina syskon. Så nu är jag ikapp... Var hos frissan idag och färgade håret, klippte lite och pratade bröllop. Jag tänkre gå till henne på vår dag. Det ligger så nära make up stället också, så vi slipper flänga runt.
  • Mizty

    Ajjse - Åh vad fina ni var!! Ha nu en underbar resa

  • Mizty

    Troll1 - Vilka bra presenter du fick Härligt med ansiktsbehandling! Det vill jag oxå göra *avis* vart ska du göra det? I morgon ska jag till makeup&hair & göra mina naglar Längtar, har inte haft fina naglar sedan Phenom låg i magen!

  • Troll1

    Jag ska göra beh och även make på Care i Gbg.
    Ha det så gôtt på nagelstället. Mysigt!

  • fru Trul

    Är så glad, äntligen börjar saker å ting reda ut sig! Min mamma har erbjudit sig att hon och mina två bröder betalar en tusenlapp var i bröllopspresent till bröllopslokalen.. Det räcker ju visserligen inte till Stora Holm men det gjorde att vi åtminstånde har råd med något bättre än Folkets hus i Biskopsgården...
    Har varit runt och kollat på en del lokaler och nu har jag hittat Lundby Hembygsgård och bokat den lokalen... Den är jättemysig och kostar bara 2200 i lokalhyra. Är supernöjd!
    Kram på er allihopa!

  • fru Trul
    Ajjse skrev 2008-09-15 21:24:00 följande:
    Lite förvirrad är jag fortfarande.. Sorry!Grattis på födelsedagen!! Nu har jag lagt in två bilder i mitt galleri, de andra var tyvärr för stora. Återkommer efter bröllopsresan med fler bilder.Ha det gott allihopa!
    Kollade in bilderna nu, ni var jättefina! Ett stort grattis!
  • Troll1

    Halloj! Är det bara jag som känner mig helt slut med bröllopsplanering, inköp, frisör, kämpa med huden, inte glömma ngt viktigt, festhäfte, kyrkblad, dukningsfunderingar och så den lilla "huliganen" vi har hemma osv osv
    Vill inte längre, är helt slut i både kropp o knopp!
    Mkt gnäll.... mende kan väl inte bara vara jag??
    Känner att det "måste" bli en fantastis dag, det har ju "alla andra" haft?!

  • Troll1

    Förlåt Fru Trul, SKÖNT att höra med pengar, lokal osv.

  • fru Trul
    Troll1 skrev 2008-09-17 13:49:02 följande:
    Förlåt Fru Trul, SKÖNT att höra med pengar, lokal osv.
    Helt ok vännen.. Tack så mycket, det var en stor lättnad att det börjar lösa sig för oss..

    Jo jag Kände väl lite så när vi gifte oss men man måste släppa det... Min erfarenhet är att ju mer man planerar, ju mer saker kan gå fel... ( Se min bröllopsberättelse...) Släpp alla tankar om att servetterna inte machar dukarna tex, och fokusera istället på vad dagen handlar om; Fira eran kärlek...
    Kram på dig!
  • Mizty

    Jo då Troll1, är oxå helt slut... Känns nästan som skit samma med allt! Orkar ingenting, är SÅ trött hela tiden. Har slutat snusa oxå så det spelar väl säkert in det med. Ja vi får väl hoppas att det blir en helt UNDERBAR dag

    Trul - Vad roligt med lokalen! Har ni avbokat SH då?

    Blir inga naglar idag Hon hade fått föhinder... Frågade om jag kunde i morgon men då har jag tjejmiddag. Så nu bestämde vi på fredag, men hur kul är det att komma hem 20.30 på fredag? Jajaja... Det blir nog bra. Men jag LÄNGTADE verkligen till idag ju!!

Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3