25000:- är verkligen mycket pengar för maten när det är catering tycker jag! Vi har ju en kuvertavgift (alltså det vi betalar, inte gästerna för den är lägre) på 580:-/ person men då ingår ju alkohol, serveringspersonal, tårta, kaffe, dukning, städning, dekorationer... ja allt egentligen. Måste ni ta maten ifrån dom?
miss u skrev 2008-11-20 08:21:18 följande:
Alla: Igår gick jag och sambon igenom budgeten lite mer och kom fram till att vi inte vill lägga 25 000:- (!) på mat vilket det skulle bli om vi skulle ta det senaste menyförslaget från Hamncafét (det med oxfilé). Lutar åt att vi försöker göra så mycket själva och beställer eventuellt kyckling- och fläskfilé av Hamncafét. Tycker det är jättesvårt! Ska försöka hinna med att åka dit och träffa henne istället innan jul så vi får lite ordning på det innan vi åker utomlands. Fick mail av ägaren i morse och hon är i full färd att kolla efter porslin och tält som vi kan hyra. Förhoppningsvis kan hon få lägre pris, men ska kolla på egen hand också.